A cseresznye a cseresznye

Édes és lédús gyümölcsök a kertben – az álom sok kertész és tulajdonosok a személyes leányvállalatok. De hogy ez az álom megtestesül az életben, sok lesz keményen dolgozni. És kezdje el, hogy megtudja a cseresznye etetésről (ha úgy dönt, hogy növekszik ezt a kultúrát).

A cseresznye a cseresznye

Miért van szüksége Prfelikára?

Magától értetődik, A műtrágyáknak cseresznye-gyümölcsnek kell lennie. És nem csak külön gyümölcsöt hoztak, de jó betakarítást biztosítottak. Bármely tapasztalt kertész magabiztosan fogja mondani, hogy csak elhalványult növényeket termesztenek problémák nélkül. Még ha a bokor kiszűrjük ősszel, tavasszal még mindig szükség van, hogy ezt az eljárást újra, majd a fejlesztés cseresznye fog bekövetkezni hatékonyabban.

A cseresznye a cseresznye

Műtrágyák típusai

A cseresznye elég magas követelményeket biztosít az etetés minőségére. Ehhez mind a szerves, mind az ásványi keverékeket alkalmazhatja. A szerves anyagok közül javasoljuk a következőket:

 • homályos trágya;
 • komposzt;
 • alom csirkék;
 • Tiszta fa fűrészpor.

A cseresznye a cseresznye

Ez nem jelenti azt, hogy bármely más szerves műtrágya nem használható. Csak sokkal óvatosabban kell megközelíteni őket, tekintettel a különböző gazdaságok és országgazdaságok tapasztalataira. Szervez lebomlik a földön, és optimalizálja a szerkezetét, így a gyümölcs egyre inkább lesz, és kóstolják. A cseresznye ásványi és komplex kompozíciói közül a következőkre van szükség:

 • kén;
 • Vas;
 • nitrogén (és az összes növény azonban);
 • bór;
 • mangán;
 • foszfor;
 • kálium.

A cseresznye a cseresznye

E műtrágyák hozzáadásához a következőket használják:

 • karbamid;
 • szuperfoszfát;
 • Sótartó kálium.

Fontos! Az ilyen adalékok javítják a cseresznye immunitását. Gyorsabb lesz.

A cseresznye a cseresznye

Érdemes megjegyezni, hogy az ásványi és összetett takarmányok pozitív hatással vannak a gyümölcsözésre. Ajánlatos néha ammophos és nitroammoszint használnak. AzOofoska azonban jól illeszkedik a cseresznye számára. A fő dolog – Kerülje el a nitrogén keverékek használatát július 15-e után.

A cseresznye a cseresznye

Ha megtermékenyít?

Ősszel

Helyesen kiválasztott időpontok az őszi etetéshez – nagyon fontos dolog a növény teljes fejlődéséhez. Ebben az időben a csontkultúrák készen állnak a hatékony gyógyszerek érzékelésére. Javasoljuk, hogy a cseresznyét az ősz közepén vagy végén táplálja. Legjobb kombinálni ezt az eljárást a vágás a negatív hatás kompenzálására. A 2-4 éves freet szeptemberben vagy októberben kell felvenni.

A cseresznye a cseresznye

A megfelelő őszi etetés magában foglalja Szuperfoszfát és szulfát kálium. 4-7 éves korban a cseresznyei műtrágyák előállításának határideje nem változik. A gyökér alatt kettős vagy Egyszerű szuperfoszfát. Ezeket a műtrágyákat ugyanabban a mennyiségben kell elvégezni. Ezenkívül télen (a korai fagyok kezdete után) a növényeknek permetezniük kell Gyenge karbamid megoldás.

A cseresznye a cseresznye

Tavaszi

A cseresznye táplálása ebben a pillanatban ugyanolyan fontos, mint a hideg kezdete előtt. Aztán sok panasz, amelyet a növény nem virágzik, vagy a betakarítás kicsi, akkor lehet elkerülni. A kártevők és a patogén organizmusok kialakulásának elkerülése érdekében a fák előtt permeteznek őket Bordeaux folyadék. A cseresznye 2-4 éve megtermékenyít karbamid vagy ammónium unió, és szigorúan a virágzás kezdete előtt.

A cseresznye a cseresznye

A 4 évnél idősebb növényeket a következő esetekben táplálják:

 • virágzás előtt;
 • virágzásban;
 • 2 héttel a második műtrágya könyvjelző után.

Szabályok és módszerek

Közvetlenül figyelembe kell venni, hogy a növény gyökerezését követő első 24 hónapban az első 24 hónapban az első 24 hónapban nem végzik el. A műtrágyáknak be kell lépniük, öntözniük kell a koronát és a törzset, vagy öntözniük kell a kultúrát a gyökér alatt. Az öntözés szigorúan a gördülő körhez kell mennie. A műtrágyák csak intenzív öntözés után ragasztanak, és nem korábban. A száraz vegyszereket gereblyel vagy villával égetik, és egy lapátot erre a célra nem lehet használni.

Spray Cherry Különböző megoldások nem lehetnek 2 év elteltével. A törzs, a lombozat és a gyökérkör ezzel az eljárással gondosan megnedvesedett.

A cseresznye a cseresznye

Az öntözésre speciális design permetezőket használnak. Ha gyorsan meg kell oldani a talajt hasznos összetevőkkel, és ne csatlakoztassa újra a növényeket, a Siderátorok használata kiváló lehetőség lesz. Különösen hasznosak lesznek, ha nitrogénhiány.

Tippek szakemberek számára

Az agronómiai megjegyzi, hogy a cseresznye “jól reagál” minden trágyázó számára, de ezért óvatosan kell használni őket. A túladagolás veszélyesebb, mint sok más ország és kerti növény. A kálium-sókkal ajánlott UNIA ajánlott. A különböző korú cseresznye 0,05-0,3 kg karbamidot használ. Az oldat elkészítése +80 fokos hőmérsékletet vesz igénybe. Ez a hőmérséklet a leghatékonyabb az oldódáshoz.

A cseresznye a cseresznye

Karbamid alkalmazható a ciccocton-ra. A megoldás koncentrációja ebben az esetben 3-5%. Október első felében kell alkalmazni, mint az utolsó lehetőség – akár 20-ig. Egyszerű szuperfoszfát Javasoljuk, hogy nitrogén-műtrágyákkal rendelkező csomagban használják. És itt Kettős szuperfoszfát Jobb, kombinálva kálium-sókkal. De ugyanakkor a szuperfoszfát és a karbamid, az ammónia-nitrát és a kréta használata közötti különbség legalább 7-10 napig kell lennie. 0,1-0,15 kg szuperfoszfát.

A cseresznye a cseresznye

Kálium klorid A cseresznye tanácsot ad a szemcsés formában. Megjegyzés: A tágasságban azt is nevezik “magok”. Ez a műtrágya ajánlott a csontvidékek hideg helyen történő támogatására. De ez segíti a nyári hő ellenállásának növelését. Kálium klorid A cseresznye édesanyja gyümölcsei, növelve a cukor koncentrációját.

Figyelem: Ez a kultúra mérsékelten érzékeny a klórra. Ezért szigorúan meg kell vizsgálni a műtrágyait tartalmazó dózist, beleértve a kálium-sót is.

A cseresznye a cseresznye

A fecsegés 0,04 kg-ot tesz ki káliumsó só. Felnőtt növények esetében megengedett 0,1 kg-ot használni a műtrágya.

A cseresznye a cseresznye

Ammónia Egyszerű Selitra a karbamid cseréjé válhat. De akkor is az ammónia-kálium saltper, amely a növekedés cseresznye segít, és a gyümölcsök ízletesebb csinál. A palánta esetében 0,15 kg ammonális kálium-nitrátra van szüksége. Egy felnőtt falu esetében 0,3 kg a műtrágya vesz. Az ilyen dózisok ajánlottak, ha a karbamid cseréjére tervezett, különben követni kell a gyártó utasításait.

A cseresznye a cseresznye

Cseresznyefák takarmányozása és komposztja. De ezt a keveréket alaposan kell elkészíteni a szigorú szabályok szerint. Kezdetben a tartályt vagy a bekerített földterületet 0,1-0,15 m vastagságú tőzeg borítja. Növényhulladék. Egy ilyen üres kiömlött null oldat vagy hígított csirke alom(10 és 20-szor hígítással). Meg kell ragaszkodni a keverék 10 napig.

A cseresznye a cseresznye

Választható 1 kV. M Blanks Adja hozzá a következő összetevőket:

 • 0,4 kg ammónia-nitrát;
 • 0,5 kg kettős szuperfoszfát;
 • 0,2 kg szulkát kálium.

Ezután 0,1 m tetejére kell helyezni tőzeg. Ha nincs tőzeg, akkor ugyanazt a kerti földet helyettesíti. 60 nap után a film alatt, egy csomó alaposan. A komposzt 120 nap múlva készen áll. Egy felnőtt cseresznye esetében legalább 30 kg keveréket használnak, és egy fiatal palántát – körülbelül 5 kg.

A cseresznye a cseresznye

Hamu Használja a vízegyensúly optimalizálását és az anyagcsere folyamatok javítását. Ez lehetővé teszi továbbá, hogy biztosítsa a téli hideg kultúra tartósságát. A csontkultúrák immunitásának megerősítése érdekében ajánlott használni Mész. És segítségével stabilizálja az anyagcserét, növelje az érrendszeri falak szilárdságát. Limentes munkahelyi 4 vagy 5 év. Különösen fontos, ha a rendszeres adagolókat szervezéssel végzik.

A cseresznye a cseresznye

Trágya Cseresznye takarmány csak utána után. Ellenkező esetben a növény gyökerei nagyon szenvedhetnek. A kertészek egy része úgy véli, hogy az ültetés időpontjában elért műtrágyák elegendőek a teljes fejlesztés 3-4 éve. De nem mindig ez a várakozás indokolt. A hajtások előfordulási gyakoriságának nagyságrendjében ellenőrizheti, ha évente kevesebb, mint 0,3-0,4 m, további táplálkozás szükséges.

A cseresznye a cseresznye

A cseresznye gondozásáról a következő videóban tekinthető meg.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása