Almafa cseresznye

 • Szerzői: Vniis im. ÉS. BAN BEN. Michurina
 • Íz: savanyú
 • Aroma: gyenge
 • A magzat súlya, g: 115-136
 • Hozam: Magas
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 5-6 évig
 • Az érés időzítése: Tél
 • Cserélhető érettség: szeptember elején
 • Vérzik: február közepéig
 • A fogyasztói időszak időtartama: 10-15 nappal az eltávolítás után és a február közepén végződik

Lásd az összes jellemzőt

Cherry – szép híres fajta Apple fák Oroszországban. Gyakran megtalálható a kertekben és a magánterületeken. A kertészek pozitívan reagálnak a termesztés folyamatáról, valamint a kultúra ízeiről.

A fajták eltávolításának története

A cseresznye osztályt a Kertészeti Kertészeti Intézetben kapták meg. ÉS. BAN BEN. Michurina (vniis). A kiválasztást végző tudós Szergej Isaev, amelynek feladata az volt, hogy a különböző alkalmas a középső szalag az ország. A fajta sikerült együttműködni az ilyen tenyésztőkkel, mint g. DE. LOnova, Z. ÉS. Ivanova és B. NAK NEK. Mezei nyúl. A kereszteződéshez, Pepin Saffron és Antonovka rendes. Az Apple Tree Cherry-t gyakran Cherrynek is nevezik.

A fajták leírása

A cseresznye közepes méretű fa 3-5 méter magas. A Crohn-t sűrűvé teszi, kerek vagy lapos kör alakú. Kompakt gallyak, vöröses színek, valamint a hordó formájával együtt szinte egyenes szög. A fiatal hajtásokat egy finom szerkezet és cseresznyevirág megkülönbözteti. Az évek során vannak hajtások.

A levelek átlagos méretű, szabványos zöld vagy sötétzöld színűek. Az érintéses leveles lemezeken sima, mind fényes, mind matt. A Pillard jelen van, a csúcs kissé mutatott. Gyökerek az almafa cseresznye erős, elágazó, felület. A központi rúd is részt vehet, ezért legyen nélküle.

Az Apple Tree virágzik közepes méretű virágokkal, amelyek fehér vagy krémszínű színűek. Az alakban lévő szirmok egy kis tojáshoz hasonlítanak. A virágok erősen illeszkednek, ami miatt a rovarok folyamatosan repülnek a virágzó almafa közelében. Különösen a buja virágzás figyelhető meg egy meleg nyár alatt, napos tiszta napokkal.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Az Apple Tree Cherry fő jellemzője, hogy ez a fajta különböző típusú fogásokra nőhet. Ezenkívül a fajtát több előny jellemzi, köztük:

 • Gyönyörű gyümölcsöző;

 • Gyönyörű megjelenés és finom alma;

 • Magas szállítási és gyümölcstermelhetőség;

 • Szándékos gondozás.

Hátrányok is:

 • A gombás betegségeknek gyenge ellenállása van;

 • Az erős fagyok fokozatát nem lehet túlélni.

Érés és gyümölcsözés

Cherry a téli almafákhoz tartozik. Az ősz első hónapjának elején a gyümölcsök eltávolítható futamideje van. A fogyasztói időszak 10-15 nappal az almák betakarítása után kezdődik, és február közepéig folytatódik. Az első alkalommal az Apple Tree 5 vagy 6 éve gyümölcsöt ad.

Régiók növekvő

Cherry ajánlott növekedni a csernozjomban, valamint az ország központi régióiban. Gyakran lehetséges az Oroszország Tambov és Voronezh régióiban találkozni.

Hozam

A leírt fajta almafa a magas hozamú alfajokhoz utal. Gyümölcsfa évente, állásidő nélkül. Egy növényi kertészből 130-150 kilogramm gyümölcsöt gyűjt. Könnyen szállíthatják a hosszú távolságokat. A betakarítás után a gyümölcsök hat hónap körül fekszenek, de biztosítaniuk kell a megfelelő tárolási feltételeket.

Gyümölcsök és ízük

A cseresznye univerzális gyümölcsei a tervezett. Gyűjtés után teljesen más felhasználhatja őket. Például Cook Compote, Cook Jam vagy Jam. Sok szerelem eszik az almát a fajta legújabb formában.

A cseresznye gyümölcsöt vagy kerekített kúpos alakot ad. A súly nem túl nagy – 115-ről 136 grammra. A zöldes-sárga színező helyeket egy szelíd rózsaszín blush váltja fel. Bőr sima, szelíd, vékony viasz raidrel. Jól látható nagyszámú szubkután pont.

A Cherry Sour-édes gyümölcsei íze, egy fehér árnyalatú lédús és pályázati hús. Szerkezete finom szemcsés. Az illat gyenge, de ez nem hátrány. Ízes szakértők becslések szerint 4,3-4,5 pont.

A termesztés jellemzői

Mint más almafák, a cseresznye túlzott páratartalom nélkül előnyben részesíti a napszakaszokat. Az árnyékban ez a fokozat lehetetlen növény, mert a fa ilyen körülmények között nem virágzik. A leszállási gödör előkészíti előre, ott van műtrágyák. Növényi cseresznye őszi vagy kora tavasz. A palánták első éveit támogatni kell, amelynek szerepe képes lesz fából vagy fém tétekre játszani. Az ilyen támogatások csak 4 év fa életét távolíthatják el.

A növekedés folyamatában a cseresznye fokozatának összetett ellátást kell kapnia. Nagyon fontos lazítás. Évente kétszer, a gördülő kör részeg, de gyökérrel kell lennie. Hűvös időjárás esetén egy almafa nem öntözhet, de ha a nyár sült, akkor szükség van arra, hogy havonta kétszer meg kell tennie. A víz 2 részre oszlik: fele reggel, és a második félidőben – este.

A védelem nagyon fontos. Az Apple Egészségétől függ. Az első eljárást a leszállás után egy idő után végezzük, amikor az almafa erősödött. Ugyanakkor a központi vezetőt és a csontváz ágakat egyharmada levágja. Ezután a növekedés folyamatában csak szükség lesz arra, hogy eltávolítsa az ágakat, amelyek függőlegesen nőnek fel, valamint a beteg, a régi és a fagyasztott esetek időben történő vágása.

Beporzás

Annak érdekében, hogy a fa magas színvonalú és gazdag betakarítást adjon, biztosan szükség van a közelben lévő pollinátorokra. A tökéletes lehetőség a szülői fajták, de ha nem, akkor megteheti:

 • Idared;

 • Mac;

 • Sinap North.

Alárendelt

A cseresznye nagyon szüksége van az adagolóknak, amelyek lehetővé teszik az almafa számára, hogy erősítsék az immunitást és adjanak gazdagabb betakarítást. Az első műtrágya 3 éve van. A rugó nitrogénre van szükség, amely segít egy zöld tömeg felépítésében. A virágzás után a fajta szuperfoszfátra és káliumsóra van szüksége. Őszi táplálkozást ad a mikroelemeken és vitaminokban, de rossz a nitrogénnel. A virágzás után tapasztalt kertészek azt tanácsolják, hogy táplálják a cseresznye infúziót friss fű.

Fagyállóság

A fajta nem túl fanyolható, így erős hidegben, támogatás nélkül nem tud. A fiatal fák különösen sebezhetőek. Amint az első fagyok veszélye, azokat lefedik. Az első dolog, ami a gördülő kört mulasztja. Aztán dobunk egy fát egy lombozat, édesem. Amint a hó esik, az alma körüli ömlesztett hóvihar.

Betegségek és kártevők

A fajta átlagos ellenállása a gombás betegségekkel szemben. A Parsha gyakran megtalálható. A beteg levelek és permetezés időszerű tisztítása az Apple Tree Burglar folyadék segít. Gyakran a fák betegek és monilonok. Minden fertőzött rész megsemmisül, majd a réz vagy ugyanazon betörő folyadék összetételét kell alkalmazni.

A kártevők viszonylag ritkán támadnak az almafákat, de nagyon szeretik az egerek. Harcolhat velük az alábbi módszerek valamelyikével:

 • Elrendezés az alma palack közelében méreg;

 • Poison hozzáadása a keverékhez;

 • illatos gyógynövények a gördülő körbe;

 • Mulching Bastard.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: