Almafa fekete gyémánt

 • Szerzői: Tibet
 • Íz: édes-édes, harmonikus
 • Aroma: Kifejezve
 • A magzat súlya, g: 120
 • Teljes méretű: Nagy
 • Hozam: 20-25
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 4-5 évig
 • Cserélhető érettség: 10 – 30 augusztus
 • Vérzik: 2 hónap
 • Szinonimák nevek: Fekete gyémánt, fekete gyémánt

Lásd az összes jellemzőt

Legutóbb a világ kertészei megtanultak az új és egyedi fajta alma fekete gyémánt, szinonimák – fekete gyémánt és fekete gyémánt. A fajta szokatlan, még akkor is, ha a Tibetben termesztett New Zealandban született tényt betiltották a palánták kivitelére más országokba. Éppúgy, mint az ősi időkben, amikor a Subwayen elrejtette a külföldiek sok csodálatos dologjának előállításának titkait. Egy csodálatos szerény fa magas hozammal, téli keménységgel és egészségügyi erővel, kiváló szállítással és a gyümölcsök akár három hónapig tárolására képes.

A fajták eltávolításának története

Azonnal kell foglalni egy fenntartást – egy egyedülálló almafa már nemcsak Kínában, hanem más országokban is nőtt. Országunkban valaki másnak is van, de a termesztés rövid időtartama sok kérdést hagy, miközben még mindig nyitott. A csodálatos alma eltávolításának helye Új-Zélandot veszi figyelembe, ahonnan Tibetbe szállították. A tibeti-hegység körülményeiben nőtt. A tenyésztők normái, a legutóbb – 2009-2010. A Sötét lila, pezsgő gyümölcs a napban jelentős izgalmat okozott a fogyasztók körében, különösen mivel az almák íze is rendkívüli. Kínai Neve Hua Niu, Hua Nude World Propagation nem kapott, és az alma megy az “Ékszer” néven fekete gyémánt. Ha úgy gondolja, hogy a történetek és a pletykák, vegyél egy kis evőeszközt, amelyet egy bizonyos britek sikerült, akik később sikerült egy példányt növekedniük. Így lehetséges megtalálni az almafa vágóit, bár nehéz. Azonban, mielőtt keresné, figyelembe kell venni a fekete gyémánt jellemzőit, amelyet valamivel alább kell írni.

A fajták leírása

A Black Diamond egy közepes minőségű fa, amely 3-4 méteres magasságot ér el, de a kínai kertészek és ezek a méretek a formatív vágásra korlátozódnak. Az Apple fát egy ovális korona jellemzi, a korszaktól eltérő kor, és szinte csomagolva. A barna hajtások zöldes vagy acélcsuklóval rendelkeznek, sűrűen borított bőr ovális csónak levelek közepes méretű, rövidnépített csúcs. A levéllemez matt felülete durva lakóhely, erősen jeed, kiegyensúlyozatlan vagy hullámos élek. A fa erős, magasan mélyreható gyökérrendszerrel rendelkezik. A sötét telített gyümölcsszínszakaszok magyarázzák az ultraibolya sugárzás intenzitását a hegyekben és egy nagy napi hőmérsékletcsökkenés. A virágzás időtartama a legtöbb fajtával egybeesik. A nagy virágokat rózsaszín tónusban festik, nagyon erős aroma. A szakemberek ünneplik a fa gyors növekedését, különösen a termelés kezdete előtt – évente 35-55 cm.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Ha beszélünk a sajátosságokról, ebben a tekintetben a fajta egyedülálló. A teljes öregedés és a szokatlan szín elérése csak nagy számú napfény esetén lehetséges. A világon csak egy kertben van ilyen paraméterek – a Nyingchi kerületben, amely 3500 méter tengerszint feletti magasságban található, és különleges éghajlati viszonyokkal rendelkezik, de ez nem minden.

 • Az Apple Tree alkalmazkodik a kiemeléshez, ahol más gyümölcsfák nem nőnek.

 • A fokozat nemcsak a fagyállóságot szembesített, hanem csodálatos ellenállást is szenved a kemény és erős hőmérsékleti különbségekkel is.

 • Ezenkívül nem kevésbé feltűnően birtokában van egy növény természetes kártevők rovarvédelemmel, amely kiküszöböli a kémiai kezelések kirakodását.

 • A gyümölcsök telítettek hasznos anyagokkal, mint más fajták.

 • Egy másik egyedi jellemző az, hogy a sötét, majdnem fekete festés eléri a termés csak 30% -át, így a 6-8 darabos ajándékcsomagokban értékesítették, így a szinte fekete gyümölcsöket 6-8 darabos ajándékcsomagokban értékesítik, és az egyik ára 8-20 dollár tartományban van, és A vásárlás megvásárolható, csak előre megrendelt.

A fenti pluszok közül sok egyidejűleg mínusz. A speciális agrotechnikai követelmények hirtelen korlátozzák a tenyésztési tartományt. Majdnem fekete szín elérése pontosan a Tibet speciális klimatikus körülményeinek kombinációjával lehetséges, ezért aligha lehetséges a színek gyümölcseinek megszerzése a síkságon.

Érés és gyümölcsözés

A gyümölcsözés kezdete 4-5 évre esik, majd az éghajlati és időjárási viszonyoktól függően. A cserélhető lejáratú gyümölcsök augusztus második felét eredményezik. Gyümölcsök összegyűjthetők a technikai érettség elérésével, ezúttal ropogós és nagy ízlésű.

Régiók növekvő

A fekete gyémánt van kialakítva, hogy a magaslati körülmények Tibet, de lehet termeszteni más területeken is hasonló az éghajlat. Ez az Észak-Kaukázus, az Oroszország és más régiók középső csíkja.

Hozam

A fokozat magas hozamhoz tartozik – 150-180 kg egy fáról, de nincsenek pontos adatok az európai területek kertjeiből.

Gyümölcsök és ízük

Kerek alakú nagy gyümölcsök, fekete és lila árnyalatok átlagos súlya 120 g, harmonikus savanyú-édes íz és számos szubkután pontok világosabb árnyalatok. A hófehér hús finom szemcsés szerkezettel, kifejezett aromával és két-, három hónapos tárolási idővel rendelkezik. A sűrű fényes bőrrel borított gyümölcsök. Kóstoló minősítés 4.9 Egy ötpontos rendszer és 5 pont a megjelenéshez.

A termesztés jellemzői

A leszálláshoz választja a napelemeket – kívánatos, hogy a terület az egész nap lefedje. A talajhoz a növény nem túl igényes, de ideális esetben a talajnak laza és lélegzőnek kell lennie. Túl tápanyagú talaj vezethet a vitalitás elnyomásához, így a zsíros fekete talaj, amely gazdag humuszban, hígítással kell hígítani a folyópartral vagy a vályoggal. Mivel a gyökérrendszer tisztességes mélységbe megy, pontosan tudnia kell a talajvíz előfordulásának szintjét, hogy a gyökerek ne zavarjanak.

A leszállási költségek előzetes előkészítésre van szükségük. Ők készülnek a szezonra, legalább egy hónappal a leszállás előtt. Wells szabványos gyümölcsfák – 80×80 cm, átmérője növelhető 1 méterre. A talajkeveréket a szuperfoszfát – 1 csésze hozzáadásával borítjuk. Ezután van egy rétegelvezetési réteg (ez egy ilyen sorozatban van). Ezeket a rétegeket ezután 40-60 liter vízzel öntjük, és a leszállás előtt elhagyják ezt az űrlapot.

A palánta leszálláskor követni kell a gyökér nyakát, hogy a föld felszínén maradjon 5-10 cm-re. A növény telepítve van a lyuk, rohanás a földre, ami után szépen lenyomkodva és töltött egy földes gyűrű formájában egy tengely körül kutak, öbölben ez 20-30 liter vizet. Leszállás után a gördülő kör bezárja a mulcsot. A későbbi ellátás lazítás, gyomlálás, etetés, egészségügyi és formáló vágás. Az öntözés csak hosszú száraz időszak alatt szükséges. A kutak közötti távolságot egy és fél méteren tartják.

Beporzás

A fa a samopidális fajtákra vonatkozik, és további eseményeknél nincs szükség. A virágok erős illata elegendő mennyiségben vonzza a rovarokat.

Alárendelt

Az első pár év után az almafa további táplálkozásra van szüksége: ásványi komplex trágyák, szuperfoszfát, karbamid és szerves.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása