Almafa memória harcos

  • Szerzői: E. N. Sedov
  • Íz: savanyú
  • Aroma: gyenge
  • A magzat súlya, g: 100-200
  • Teljes méretű: átlagos
  • Hozam: 50-60 kg
  • Frekvencia frekvencia: Éves
  • A gyümölcstermesztés kezdete: 3-4 évig
  • Az érés időzítése: Tél
  • Cserélhető érettség: szeptember második évtizedében

Lásd az összes jellemzőt

Sok kertész és gazdálkodó megpróbálja ültetni az almafa-telek, amely hosszú távú hozamot ad. Ezek közül az egyik a harcos emléke, amely a késői gyümölcsök osztályára utal, és magas biológiai érték jellemzi.

A fajták eltávolításának története

Ez a fajta a gyümölcskultúrák szüneteinek összes orosz kutatóintézete tenyésztői erőfeszítései miatt származik. N. Sedov, az 1970-es években, és 1997-ben az állami nyilvántartásba került. Az Apple nézetet a Westi és az Antonovki rendes. Zoronált a központi fekete földterületen (Kurskaya, Lipetsk, Orlovskaya, Tambov és Voronezh régió).

A fajták leírása

Az Apple Tree Memory Warina egy meglehetősen nagy és fenséges fa, 3,5 méteres magasság elérése. Ezt a korona invertált formájának gyümölcskultúrája jellemzi fiatal korban, amely a Froduction fázisában gömb alakú megjelenést szerez. Crohn mérsékelten úgy néz ki, nagyon szép, mert a lombozat smaragd színe megkülönböztethető.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A faj gyümölcsfáit számos jellemző jellemzi, amelynek köszönhetően a kertészek és a gazdálkodók körében nagyobb érdeklődést élveznek a harcos emlékezetének ipari célokra.

A fajta fő előnyei között a gyümölcsök nagy ízlésének köszönhető, a jó égési sérülések (a megfelelő feltételek mellett 5-6 hónapig), valamint az évek során növekvő stabil és bőséges hozamok, valamint a paschers ellenállás.

A kultúra mínuszának tartalmaznia kell a későbbi gyümölcsöket és hatalmas dimenzióit, amelyek nagy helyet igényelnek.

Érés és gyümölcsözés

Az aktív virágzási időszak alatt a koronát nagy, világos rózsaszín virágokkal borították, fényes aromával. A fa körülbelül 10 napig virágzik (május végén – június elején). A legtöbb gyümölcs a rakétákon van kialakítva. A téli változatosság óta a gyümölcstermesztés időszaka szeptemberi, és néhány régióban is október elején. Érési alma egyenletes. Ezenkívül a gyümölcsök jól karbantartottak a lábakon, és nem jelennek meg.

Régiók növekvő

A fajta megjelent az Oroszország központi fekete földterületének termesztésére, azonban az utóbbi években az almafa tökéletesen nőtt a harcosban.

Hozam

Az első betakarítás 3-4 éves fa növekedést kóstolhat meg. Az ellátás és a kedvező éghajlat minden szabályzatának megfelelően egy felnőtt fa évenként 50-60 kg gyümölcsöt ad. A gyümölcsözést a szabályosság megkülönbözteti, és annál idősebb a fa, annál nagyobb a hozam.

Gyümölcsök és ízük

Ovális alma, és néha enyhe alakú, alig észrevehető szalaggal, hangsúlyos ízekkel és átlagos méretekkel (100-200 gramm súlya).

Színes almák aranysárga, észrevehető foltok és cukorrépacsíkok. A gyümölcsök gyümölcsök, édes, lédús és kissé illatos, idegen íz nélkül. A gyümölcsök bőre erős, amely biztosítja az almák biztonságát, és észrevehető plakk nélkül. Skinny-tejtermék hús, néha fröccsenéssel. Ezt az Apple fajtát a C-vitamin és a pektinek hatalmas tartalma jellemzi a gyümölcsökben.

A termesztés jellemzői

Az Apple-szintű palánták ültetése előtt ajánlott kiválasztani a megfelelő területet. Jól kell lennie a napsugárral, és a felszín alatti víz mélyen fekszik. A talaj jól részeg, amely javítja a légáteresztő képességet, a gyomnövényektől és a műtrágyákból összpontosítva. Az optimális hely a termékeny fekete talajnak vagy a loamnak tekinthető.

A palánták tavasszal ültethetők, amikor az árufuvarozás, de a vesék még nem duzzadtak, vagy ősszel, 15-20 nappal a stabil fagyok előtt, mivel a gyökérrendszernek szüksége lesz az adaptációra. Ideális a leszállásnak éves fáknak tekinthető, mivel azok a talajhoz igazodnak.

Beporzás

Ez a fajta gyümölcsfa az ön vizuális osztályra utal, így a pollinátorok nélkül nem tudnak megtenni. A faselfáknak egy almafából kell elhelyezni, 2-3 méter távolságra, és ezzel a fajtával egyidejűleg virágoznak. Ideális donorok az ilyen gyümölcskultúrák számára Antonovka rendes, Welcy, Stramedhing.

Alárendelt

A fa táplálás a szükséges gyümölcskultúra egyik összetevője. Ez a fajta almafa nem igényel a gyakori etetéshez. Az etetés optimálisan kiegyensúlyozott diagramja egy korai tavaszi nitroammofoski készítését jelenti a fa alatt, táplálja a fa hamut az aktív virágzás és a húrok kialakulása során, valamint a foszfor-koháska komponensek telítettségét. A medence tükrözi a lombozat fákkal az ásványi anyagokkal.

Ez az őszi adagoló, aki jól és gyökérrendszerét elkészíti a téli időszakra. A közeli zónát a tűkkel, fűrészporral és szalmával kell felszerelni.

Fagyállóság

Téli keménység Az almafa jó (tökéletesen tolerálja a hőmérséklet -35 fokig), így gyorsan alkalmazkodik az Orosz Föderáció központi és központi fekete földi övezetének időjárási körülményei között. A súlyosabb telekkel rendelkező régiókban ajánlott télen keményen növekedni.

Betegségek és kártevők

A fa Briske mentessége nagyon magas, de nem felejti el a megelőző intézkedéseket. Amikor Pest jelenik meg, különleges megoldásokkal kell eljárni. Leggyakrabban a fa az almafa inváziója, selyemhernyók, hawker, sós.

Néha a fa keserű lányoknak van kitéve, megszabadulni, amelyek segítenek a kalcium-klorid permetezésében. A gomba-dob megjelenésével gondosan meg kell óvatosan vágni a kéreg fertőzött területeit, és fertőtlenítést készíthet a réz segítségével.

Értékelések áttekintése

Az Apple fajta memória harcos gyakran megtalálható a háztartási telkeken, valamint a kertekben, ahol kereskedelmi célokat termesztenek, mivel a gyümölcsök kiváló termék nézetekkel, nagy ízléssel és jó kiégéssel (legfeljebb 150 napig) a megfelelő tárolási körülmények között. A kertészek többsége megjegyzi az ellátás, a gyors alkalmazkodás a talaj és az éghajlati jellemzők, valamint a tészta elleni védelem.

Sok tulajdonos vonzza a változatosság sokoldalúsága, mivel az almák kiváló üresek a zakó, a lekvárok, a szárítás formájában. Az egyetlen dolog, ami bírálja a kertészeket, a késői termelési idő, de az almák termése és ízléseinek bősége simítja ezt a hibát.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása