Cherry Care Nuances

Cseresznye – meglehetősen híres bogyós kultúra, amit sok szeretet. Egy széles választéka fajták lehetővé teszi, hogy válasszon, és ültess fát az Ön nyaraló telek suit lédús és ízletes bogyók. Nagyon fontos, hogy üzemelhessen egy növényi leszállást és gondoskodást. Ebben a cikkben fontolja meg a cseresznye gondozásának árnyalatát, valamint a növekvő problémákat.

Cherry Care Nuances

A gondozás jellemzői

Cherry egyfajta cseresznye, amely Oroszország déli régióiban, Ukrajnában, Észak-Afrikában, Európában, Nyugat-Ázsiában és a Kaukázusban növekszik. Most meglehetősen széles választékát mutattak be, amelyek a kertben vagy az országban saját telekre ültethetők. Sok fajtát a megnövekedett téli keménység jellemzi, az északinak nevezik. A moszkvai régióban vagy a Leningrad régióban felemelhetők.

Hogy gyümölcsöző legyen, biztosítani kell a megfelelő ellátást. A falu ültetésére vonatkozó szabályok hatalmas szerepet játszanak:

 • Jobb, ha egy sugori vagy szublini talajú telket választani semleges reakcióval, miközben figyelmet kell fordítania a talajvizekre, hogy 2 méteres mélységben történjen;
 • Javasoljuk, hogy a palántákat jól megvilágított helyeken, amelyek védve vannak a szélektől;
 • Javasoljuk, hogy egy webhelyet egy olyan fajta, amely egyidejűleg virágzik.

Cherry Care Nuances

Cherry Care Nuances

Ha helyesen cseresznyét helyez el, akkor nem nehéz gondoskodni vele. Az első néhány évben a növény nagyon gyorsan növekszik, erős hajtások kialakítása, míg nincs szükség a növény táplálására.

A cseresznye nem igényel a kertész figyelmét, tökéletesen nőtt függetlenül. Általában agrotechnikai akciókat végző, már 5 év alatt a webhelyén nagy egészséges fa lesz.

Cherry Care Nuances

Öntözés és etetés

A cseresznye nem igényel gyakori öntözést, mert az aszály ellenállás jellemzi. A felnőtt fa számára elegendő lesz három vasalót a szezonban. Ritkán kell őket, de bőségesen. A talajnak teljesen be kell kerülnie. Ha fiatal növényekről beszélünk, rendszeresebb öntözésre van szükségük, mint a felnőtt fák. Javasolják a vizet, amikor a felső réteg kiszárad, de fontos, hogy ne öntsük ki, mivel lehetséges a víz stagnálása, amely hátrányosan befolyásolja a cseresznyét.

Cherry Care Nuances

A műtrágya nagyon fontos a cseresznye számára a növény növekedésének és fejlődésének minden fázisára. A műtrágya kiválasztásakor figyelembe kell venni a cseresznye korát, a talaj és a fokozat összetételét. Általában, hogy helyesen táplálja a fát, kövesse a következő algoritmust:

 • Tavasszal a vesék feloszlatása során a három év alatti növények már megtermékenyíthetők a nitrogént tartalmazó komplexek, mivel serkenti a hajtások növekedését;
 • A nyár elején javasoljuk, hogy komplex ásványi műtrágyákat hozzon létre, kombinálhatja a karbamidot, a káliumkeverékeket és a szuperfoszfátot – általában granulátumok formájában alkalmazza a gyógyszereket, miután belépett a talajba, bőven kell öntenie a teljes feloldódáshoz;
 • Ősszel ismét a fát kell táplálkozni, javasoljuk a foszfor-potash kompozíciókat, de kizárólag permetezést kell tennie a levélben.

Fontos! A virágzó fák alatt több mint 4 évig már táplálhat.

Csak root etetést használnak. Az oldat előkészítéséhez 10 pohár hamut és 5 liter tehéncsónak 50 liter vízre van szükség. Ha a fa nem több, mint 7 éves, csak 1 vödör elég, ha a fa 8 éves – 2-3 vödör kell vennie.

Cherry Care Nuances

Cherry Care Nuances

Ritkítás

A csemeték csak abban az esetben, ha a magasságuk meghaladja a 70 cm-t. A legalacsonyabb oldalsó menekülési igényeket akár 50 cm-re kell rövidíteni, az összes többi ágat a vágási szintre kell vágni. A karmesternek nem lehet 15 cm-nél nagyobbnak kell lennie a csontváz ágakhoz képest. Az akut szögben növekvő gallyak a törzsre nőnek, ajánlott vágni. Figyelmesnek kell lennie – ha csak 2 menekülést mutatnak az oldalról, akkor a 4-5 vese bázisából kell lerövidülniük. További metszővezeték 6 vese felett. Már a következő évben lehetőség nyílik az alsó Tarus könyvjelzőjére.

Az édes cseresznye megnyugtatása elég gyorsan nő, de kevés elágazás. Ahhoz, hogy helyesen alakítsa ki a koronát, több szakaszon kell mennie.

A befejezett korona általában az ötödik vagy a hatodik évben kiderül. A metszést az őszi időben kell előállítani, de a fagyok előtt.

Cherry Care Nuances

A kora tavasszal szaniter vágást végezhet, amelyek során a téli törött vagy sérült hajtások kivágják, valamint azok, amelyek a koronán belül nőnek. A vágás vágásához a Kert VaR-t kell használni, amely lehetővé teszi a vágás fertőtlenítését, és megvédi a fát különböző fertőzésekből.

Ha megfelelően készít egy cseresznyét, akkor könnyedén meg fogja venni. Érdemes megjegyezni, hogy a vágás kevés lesz. Győződjön meg róla, hogy óvatosan tisztítsa meg a bukott lombozatot a fán, mert kártevőket és különböző fertőzéseket tartalmazhat. Lime segítségével szükség van egy köteg kiürítésére, amely pozitív hatással lesz a cseresznye fagyállóságára. A következő mulcs a gördülő kör. Győződjön meg róla, hogy elrejti a fiatal templomot a télen.

Cherry Care Nuances

Cherry Care Nuances

A betegségek és kártevők elleni feldolgozás

Az édes cseresznye hajlamos a különböző betegségekre, ezért ajánlatos megismerkedni a lehetséges betegségekkel és kártevőkkel. Olvassa el a leggyakoribb betegséget.

 • KlasterNosporiosis – Ez a betegség kezdetben lőtt, majd fokozatosan vese és virágok. Ennek a betegségnek a megelőzése a gyógyszer kezelése, amely tartalmazza a rézet. A fa hármas feldolgozásra van szüksége, és mindegyiküket 14 napon belül kell előállítani.
 • Moniliózis – Ez a betegség az összes csontnövényre jellemző. A jellemző funkció a rothadt bogyók, valamint a szárított ágak és virágok jelenléte. Ha a fa elfojtása, a cseresznye feldolgozásához betörőfolyadékot kell bevenni. Ezzel 2 alkalommal kell permetezni egy fával, amely két hét múlva ragaszkodik a réshez. Szükséges gondosan ellenőrizni a cseresznyét, távolítsa el az összes fertőző bogyót és sebet, valamint csodálkozott hajtásokat. A fanak tisztán kell maradnia.
 • Cockclock – gyakori betegség, amely a leveleken nyilvánul meg. Az esős időjárás során a fertőzés nagyon gyorsan elterjedt. A küzdelem leghatékonyabb módja a “Horus” fungicid feldolgozása egy szezonban többször is. A kezelések következő algoritmusához kell ragaszkodnia: Először a korona rügyekkel, a második alkalommal – virágzás után. Körülbelül fél hónap elteltével az összes meglepett alkatrészt el kell távolítani. Csak az ilyen kezelés képes lesz megbirkózni a kókuszokkal.

Cherry Care Nuances

Cherry Care Nuances

Tekintsük részletesebben a leggyakoribb kártevőket, amelyek befolyásolják a cseresznyét.

 • Cseresznye muha – meglehetősen veszélyes kártevők, ahonnan a betakarítás szinte lehetetlen megmenteni. A betakarítás mintegy 90% -át elpusztítja. Nektár virágok és csendes-óceáni csomagolt – élelmiszer sok csillogás. Általában a repülés a közepes és késői kielégítő fajtákon található. A speciális csapdák segítségével a felnőttek fogását végzik. A lárvák elleni küzdelem érdekében a “magabiztos” feldolgozást 2-szer használja, ragaszkodjon a 20 napos intervallumhoz. Ebben az esetben a gyógyszer feldolgozása után csak 20 nappal összegyűjti a betakarítást.
 • Legkisebb – A hernyók feltűnő leveles lemezek, enni őket, és a legnagyobb egyéneket is elpusztítja a gyümölcsöket. A fában lévő betegtájékoztató jelenlétét a leveleken lehet meghatározni, amely az interneten átesett és lárvák. A cseresznyét tavasszal kell kezelni, amíg a vese insecticidal oldat használatával történik.
 • Cső alakú – Pest, a lárvák, amelyek a csont magjaira táplálkoznak. Ahhoz, hogy hozzájuk, a kártevők kártérítése és a gyümölcsök maguk. Csak a kettős feldolgozás lehetővé teszi, hogy megszabaduljon ebből a rovarból. Amikor a cseresznye villog, az “Aktara” megoldással kell permetezni, és két hét múlva ajánlott megismételni a feldolgozást.
 • Cseresznye tla – Ezek a kis fekete rovarok, amelyek a tavaszi keltetőtől a tojásból és a fiatal levelek és hajtások gyümölcsléből táplálják. A levelek a csőbe vannak hajtva, száraz és fekete. Ez a rovar kiemeli a nagyon ragacsos folyadékot, ennek eredményeképpen a ragadós levelek jelennek meg. Ez az úgynevezett orvosi harmat, amely nagyon valószínű, hogy szereti a különböző rovarokat, például hangyákat. A cseresznyefa hordozói lettek a fán. A rovarirtók kötelesek harcolni. Minden fertőzött leveleket és hajtást el kell távolítani.
 • Cserebogár – Ez a rovar imádja a leveleket, de a legtöbb kár hozza a lárváikat, Hrushchemi hívják őket. Ennek következtében hátrányosan befolyásolják a cseresznye gyökérrendszerét, ennek eredményeképpen a növény fejlődése lelassul, és ha nem veszel semmilyen lépést, a fa meg fog halni. Jellemzően Khrushchi a nyár első hónapjában aktivitást mutat, majd a téli hibernálásba kerülnek. Kell csalni egy maroknyi humusz vagy komposzt formájában. Vastagabbnak kell lenniük, és pala vagy gumioid. Hamarosan, Hrushchi elég nagy mennyiségben gyűjti a csalit. Ezután a kis – összegyűjti az összes bogarat és megsemmisíteni.

Cherry Care Nuances

Cherry Care Nuances

Lehetséges problémák a növekedésben

A tapasztalt kertészek tudják, hogy a cseresznye termesztése során a következő problémákkal szembesülhetnek:

 • A veséket késedelemmel elbocsátják – Ennek oka lehet, ha leszállás, amikor leszállás;
 • A fa dimenziója – ilyen probléma általában akkor történik, ha a fajta helytelenül van kiválasztva, ezért az összes árnyalatokat figyelembe kell venni a fajta kiválasztásakor, beleértve a régiót is;
 • Nincs bogyó – ha nincs keresztpollináció, akkor a gyümölcsök nem jelennek meg;
 • Reset Seound Up – Ha a növekvő szezonban késleltetéssel készíthetők;
 • A törzs kéreg repedései – általában olyan probléma következik be a napégés után, szükség van a kéreg károsodására;
 • Szegény betakarítás, amely szabálytalanul jelenik meg – ez azokban az esetekben történik, amikor a fa metszése nem készül;
 • Cseresznye halála – különböző okok, mint például a betegségek, a rock-sziklák és a törmelék jelenléte, így gondosan választja a talajt a fa ültetése alatt;
 • Sárga levelek – elég gyakran a fa hiányzik a vas, amely a nyers vagy elindított talaj alatt történik;
 • A bogyó repedések – általában jön változása miatt az időjárás, amikor a húzás esők jönnek műszak, de nem kell, hogy hagyja ezt a problémát, mert a jövőben akkor is elveszíti az egész fa; A küzdelemhez alkalmas kalcium-klorid oldatára, a bogyók sóval bevonhatók, de meg kell mosni, mielőtt összegyűjti.

A kiváló eredmények a “fogás” biztonságos eszközt mutatják, mivel magában foglalja a tűlevelű növények természetes gyantáit.

Cherry Care Nuances

Cherry Care Nuances

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása