Cherry Morel Bryanskaya

  • Szerzői: L.ÉS. Zueva, M.BAN BEN. CYNYSHINA, A.DE. Astakhov (az összes orosz kutatóintézet.R. Williams)
  • A feltételezések éve: 2009
  • A törzs típusafűrészáru
  • A növekedés típusa: Diszkrét
  • korona: gömb alakú, feszített, lekerekített, vastag, droopy
  • Hűtőközeg: Erős
  • Epishers: közepes, felső egyenes, hajlított
  • Levelek: közepes, ovális, hegyes, sötétzöld, fényes, bőrszerű, hajlított “hajó”, nincs Omnosis
  • Virágok: Virágzat – esernyő
  • Teljes méretű: átlagos

Lásd az összes jellemzőt

Rendezés Morel Bryanskaya az instabil éghajlat egyik legjobb típusának tekinthető. A cseresznye stabil hozamokat hoz, tolerálja a nyári szárazságot és a téli fagyokat. A bogyókat friss formában használják, főzési kompotálásokhoz, megőrzésekhez, fagyokhoz. Alkalmas kereskedelmi célokra.

Az eltávolítás története

A fajta a név betáplálásának összes orosz Nii alapján érhető el. R. Williams tenyésztők L. ÉS. Zueva, M. BAN BEN. Kanishina, A. DE. Astakhov. Az állami nyilvántartásban 2009-ben.

A fajták leírása

Treelolar fa maximum 2 m magasságban könnyű kéreg, gömb alakú korona, elterjedt és erős skála. Az enyém levelek, ovális, hegyes, homorú, sötétzöld és fényes. 3-4 darabos virágzatban legfeljebb 3 cm átmérőjű virágok. A virágzás április-májusra esik. A 10 év elteltével a gyümölcs csökken.

Gyümölcs jellemző

Mid-méretű bogyók, amelyek súlya 4,2 g, lekerekített, burgundi vörös, szinte fekete, középsűrűségű pép, lédús, gyengéd, csont nem túl nagy. Körülbelül egy hétig tárolt, jól tolerálja a szállítást.

Ízi tulajdonságok

A desszert íze, mérsékelten édes, könnyű savanyúság, cukor tartalom – 9,1%, gyümölcssav – 1,4%, aszkorbinsav – 14,2 mg / 100 g. Kóstoló minősítés 4.5 pont.

Érés és gyümölcsözés

Megkezdi a gyümölcsöt 3-4 éven át a leszállás után. A bogyók július közepén kezdődnek, az időjárási viszonyok miatt az érlelési idő mozgatható.

Hozam

Egy fa gyűjtése 10-12 kg.

Régiók növekvő

Cseresznye ajánlott a központi Oroszország és Primorye területén.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Részben önálló nézet, további polinkerek leszállás nélkül, a hozam a betakarítás lehetséges mennyiségének 50% -a lesz. A közeli gazdag termény beszerzése: Amorel Pink, Tokok, Winelock.

Leszállás

A leszállási esemény áprilisban történik, amikor a talaj + 10 fokig melegszik, és meleg idő van telepítve. Válasszon egy fényes helyet a széltől és a vázlatoktól, jobb a kert nyugati vagy délnyugati oldalán. Ahhoz, hogy a növény megfeleljen: gazdag fekete talajban, gyenge homokkő, loam. Egy csemete gödör 50-60 cm méretű, 60 cm mély. A vízelvezetés a leszállási gödörbe öntött, és a hormter tetején a komposzt, a párásítás, a kerti föld és a fa hamu tápanyagkeveréke. Fiatal fák növények, mint más fajták cseresznye. A csemetéknek minden héten meg kell öntözniük, távolítsa el a gyomokat és lazítsa meg a talajt.

Növekvő és gondoskodás

A szezon alatt többször öntött gyümölcsfák: szükségszerűen a virágzási időszak alatt, akkor, amikor a gyümölcsök és az ősz után érleléskor. A fajta elviseli a nedvesség hiányát. A túlzott túlfeszültség a gombás betegségek megjelenéséhez vezethet. Egy növény alatt levelek körülbelül 2-3 vödör vizet. A föld öntözés után feltétlenül laza, és a fák körüli talaj bukása részeg. Az öntözéshez javaslom a szűrt vizet, amely nem tartalmaz káros baktériumokat és gombák érvét.

Ráadásul nyáron műtrágyák – foszfor- és potash készítése szükséges. Tavaszi takarmány A nitrogén készítmények – selith, karbamid. A szerves keverékeket 4 évenként 1 alkalommal hozták létre a helyszínen való részvétel során.

Mindegyik rugó készíthető, hígító és szaniter vágás. Az éves palánták elkezdődnek. A növényt 60-80 cm-es tengerszint feletti magasságban vágjuk, így 4 erős ágon marad a törzsön. A második évre a központi csomagtartó körülbelül 50 cm-rel rövidül, a második szint 2-3 ágai, a többi 1/3. A tízéves fa köteles egy fiatalító vágást elvégezni.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta jó immunitása a cseresznye és kártevők fő gombás betegségeinek. Befolyásolhatja a kokcokikózis és a moniliózis hatását. A megelőzés javasolt profilaktikus kezelés réz-szulfáttal vagy betörő folyadékkal tavasszal és ősszel. Elleni védelem érdekében TLI, zsizsik, cseresznye legyek használat népi jogorvoslati vagy népszerű rovarölő: „Carbofos”, „Spark”, „Aktara”.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A fajta megkülönbözteti a jó téli keménységet és a fagyállóságot, tolerálja a hőmérséklet -35 fokig. A szalma és a burkolat szigetelése. Októberben a talaj alatti talaj 10-15 cm mélységben ábrázolódik, és egy 10 cm-es réteggel, egy fehér szíjjal. A legveszélyesebb téli felolvasztás és nyomon követési fagyok – ezután a kéreg és az ágak befagyottak. A régiókban, ahol télen jelentős hőmérsékletkülönbségek lehetnek, ajánlott egy köteg és csontváz ágakat az Agromature Anyag által.

Morel Bryanskaya stabil hozamokat ad mind száraz, mind hideg esős évszakokban. A kultúra nem igényes a talaj összetételére.

Értékelések áttekintése

Ez az egyik kedvenc fajta sok Dachas, nagyra értékelik a megsértő és nagy édes gyümölcsök. A fa jó tél, és nyáron nem kell gyakori öntözés forró napokon.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása