Colon almafa medoca

 • Szerzői: N. G. Morozova, B. BAN BEN. Kichin (All-orosz választék és technológiai Kertészeti és óvoda)
 • Íz: Édes, desszert
 • Aroma: könnyű
 • A magzat súlya, g: legfeljebb 200
 • Teljes méretű: Nagy
 • Hozam: Magas, 5 – 8 kg fa
 • Frekvencia frekvenciaRendszeres
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 2 évig
 • Az érés időzítése: Korai Moszkva
 • Cserélhető érettség: Augusztus végén – szeptember elején

Lásd az összes jellemzőt

A vastagbél gyümölcsfák fajtái elterjedtek Oroszországban és a szomszédos országokban. Az orvosi iskola nagy igényű, amelyet 1987-ben hoztak ki. A hibrid almafa kedveli ízletes és hasznos betakarítást, nem túl igényes az ellátás és gyorsan fejlődik. A Medoc két népszerű gyümölcstermesztés áthaladásán keresztül jelent meg.

A fajták leírása

A fák elérik a magasságot 2,5 m-re. Colon alma kompakt és tiszta korona. A kertészek ünneplik a fajta magas díszítését. A szocializált almafa minden kertben bájos díszítés lesz. Rendezett átlag. A tisztességes megjelenés és a korona forma fenntartása érdekében rendszeres vágás történik.

Az ágak masszív levelekkel vannak borítva, normál zöld. Forma kiterjesztve, éles hegyekkel. A meztelen virágzás korán kezdődik, különösen más közös fajtákhoz képest. Ez az időszak április végén vagy május közepéig kezdődik. A pontos dátum az éghajlattól függ a régióban. A felnőtt fák buja virágokkal borítják a koronát, és vonzza a mások figyelmét.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A fajta jellemzői, amit érdemes kiemelni a betegségek ellenállását. Az almafa is jól tolerálja a transzplantációt az őszi vagy tavasszal. A fák nem félnek a veszélyes rovaroktól, hanem megbízható kártevővédelemmel rendelkeznek. Csak így kiderül, hogy megőrizze a magas dekoratív tulajdonságokat és a gyümölcsök minőségét.

Válasszon egy érmet sok pozitív tulajdonság miatt. A Dachini, amely nem az első év a fajta termesztésében, jelölje meg a következő pozitív jellemzőket.

 • A Pioneer gyümölcskultúrája, kedveli a stabil betakarítást.
 • A nagy fagyállóság miatt a fajta még az ország északi régióiban is növelhető, anélkül, hogy a kert biztonsága nem lenne. Sokan hívják a jó megoldást a megsértés és az ellenállás. Más közös fajták nem fognak olyan alacsony hőmérsékletet fenntartani.
 • A gyökérrendszer jól fejlett, de kompakt, így a fák egymás mellett termeszthetők. A fiatal fák konténerekben termeszthetők.
 • Az alma gazdag nyomkövetési elemekben és vitaminokban gazdag. Gyermekekként és étrendként ajánlottak. Külön ünnepeli a magas gasztronómiai tulajdonságokat.
 • Erős immunitás védi a fertőzések, betegségek és kártevők közötti fákat.

A fajta hátrányai is vannak. Meg kell ismerni őket a növekedés előtt:

 • Mint sok más vastagbél alakú almafák, az orvosi egység csak 12-16 évig terjed;
 • A termést rövid ideig tárolják, csak egy hónapra, ezért az almák gyűjtése és használata.

Érés és gyümölcsözés

Medok sebes osztály. Az első gyümölcsök a második évre összegyűjthetők, míg rendszeres gyümölcs van. Az Apple Trees augusztus végén vagy kora ősszel veszi le. Minden vastagbél alakú almafákat szivattyúzzák, és a medál változatossága ezt a tulajdonságot is elvégezte.

Az első virágok megfigyelhetők az első évben a leszállás után. A rügyeket tájékoztatni kell, hogy levágják, hogy a fák ne kezdjék el a betakarítást túl korai életkorban. Ha ezt az eljárást elvégzi, a termés stabil lesz, és íze lesz a magasságban.

A gyümölcscsúcsok a fa ötödik éve körül cseppek. Ebben az időszakban, az egyik almafa összegyűjti 8-10 kilogramm gyümölcs.

Hozam

A hozam magasra emelkedik. Középjelző – 5-8 kilogramm.

Gyümölcsök és ízük

Az almák nagyok és tömegben tárcsázzák 150-200 gramm, de néhány gyümölcs több mint 250 gramm lehet. A mezőgazdasági mérnöki mérnöki és a fa életkora befolyásolja. Fontos, hogy rendszeres etetéseket és mérsékelt öntözést szervezzen.

Frica gyümölcsök kerek. Színes fényes és egyenruha, sárga-fehér. A szaga egyszerű és gyakorlatilag észrevehetetlen. A bőr alatt egy hófehér hús, a szemcsés szerkezete. A fajta megkapta a nevét a kimondott méz összeomlása rovására. Az édes és desszert íz miatt az almát gyakran friss formában használják.

A termesztés jellemzői

Leggyakrabban az ilyen típusú gyümölcskultúrát az Oroszország középső csíkjának területén termesztik. A félig érdekes fák mellett az Antonovka és más közös pollinátorok ültetése. Frost Resistance Rate – akár -42 Celsius fokig. A növényi fák tavasszal vagy ősszel lehetnek. Amikor a kertet a sorok vagy a fák között könyvjelzővel kell ellátni, hagyja 40-50 centiméter.

Az orvosi igények sokfélesége rendszeres és illetékes ellátást kell biztosítania. Víz alma zuhanyzók legalább hetente kétszer. Azt is elfelejtheti a trágyázás. Táplálja a fákat a vesék duzzadása és a levél esik. Ha az időben nem nedvesíti a talajt, akkor a fa elkezdi elveszíteni a virágzatokat, és a gyümölcsök kevésbé édesek lesznek.

A tapasztalt kertészek azt tanácsolják, hogy tartsák be a következő sémát:

 • Őszi vagy tavaszi öntözés 3-4 alkalommal végez;
 • A forró szezonban a fák is 4-szer öntöttek, de növelik a vízmennyiséget, különösen az aszály alatt;
 • Téli érkezéssel, öntözési leállítás: csak a tavasz érkezésével, amikor a talaj felmelegszik, öntözés folytatódik.

Az öntözéshez ajánlott pezsgővizet használni, esős. A folyó vízből jobb, ha elutasíthatja, mivel különböző betegségeket provokálhat. Nagyon nehéz meghatározni a folyadék kórokozóinak számát.

Alárendelt

Jelentős rész a gyümölcsfajták ellátásában – műtrágyák készítése. Válasszon szerves és ásványi kompozíciókat. A kötszerek alternatívaként, mert lehetetlen, hogy egyszerre hozza őket. Önnek is meg kell szüntetnie az etetők között. A felesleges tápanyagkomponensek ártalmasak a fából. Az ágak megszáradnak, és a gyökérrendszer rothadó. Nagy jelentőségű az etetés a virágzás során, valamint a palánták aktív növekedésének időszakában.

A kert megtermékenyítése a következő séma szerint:

 • A szerves készítmények évente 3-4 alkalommal járulnak hozzá, miközben a madarak, a komposzt vagy trágya ajkát használják;
 • Nitrogén készítményekre van szükség a törzs és az ágak aktív növekedésével;
 • Amint a gyümölcsök elkezdődnek, menj etetni káliummal és foszforral.

A kombinált etetés nemcsak erősíti az almafa immunitását, hanem védi a betegségek és a negatív környezeti tényezők. Mielőtt belépne a tápanyagokba, meg kell tisztítani a talaj felső rétegét a gyomláló növényekből és mozgatni. A madár alom és a trágya használata előtt hígítson vízzel. A hatóanyagok nagy koncentrációja csak a fát fájt.

Amint a betakarítás érett, és megváltoztatja a színt, a műtrágyák alkalmazása megáll. A kert védelme a téli időszakban, a föld körüli földterület a mulch. Speciális fedőanyag vagy szalma. A téli fák nem táplálják.

Fagyállóság

Annak ellenére, hogy a nagy fagyállóság, a kemény és hosszú téli fák mellett szigetelve van. Hordók burkolat burkolat. Szibériában az almafák teljesen lefednek, hogy az ágak ne mozogjanak. A meleg régiók határain további intézkedéseket kell tenni a kert megőrzésére.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: