Cseresznye brusnitsa

  • Szerzői: Az emberek kiválasztása
  • A törzs típusa: Bush
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: Raskyady
  • Levelek: közepes, sötétzöld
  • Formában: lekerekített
  • Festés: Sötét vörös
  • A magzat súlya, g: 6
  • Színpady : Cream Shade
  • Húst (konzisztencia): lédús, ropogós

Lásd az összes jellemzőt

Cseresznyefa kiválasztása a leszálláshoz, minden kertész elsősorban a következő kritériumok – könnyű gondosság és jó hozam. Ezek a fajták közé tartoznak a Brusnitsan cseresznye, amely a népi választékot képviseli, amely még a kertész is növekedhet.

A fajták leírása

Cherry Brusnitsa egy sprawling bokor, amely kedvező környezetben legfeljebb 2 méteres magasságban nő. A cseresznye bokorot rugalmas csontváz ágak jellemzi, és a világos zöld levelek erős csikója, amely a korona gyönyörű piramis alakját képezi.

A cseresznye bokor virágzik – május végén. A 2-3-virágvirágból álló virágzat közvetlenül a hajtásokra van kialakítva. A koronát ebben az időszakban bőségesen borítja a nagy hófehér virágok, egy kellemes illat közzététele.

Gyümölcs jellemző

A népi kiválasztás cseresznye a középső-proclaryra utal. Egy egészséges fa, a gyümölcsök sok 4-6 grammot kapnak. A bogyó a megfelelő lekerekített forma, tökéletesen sima borítással. Érett cseresznye egységes sötétvörös színű zárványok nélkül. Cseresznye szűk bőr, fényes, megakadályozza a bogyók repedését. A bogyó felforrása után száraz, anélkül, hogy megzavarná a cseresznye integritását. A csontot könnyedén elválasztják a péptől is.

Az összegyűjtött növényi lehet enni friss, alkalmazni főzés, főzés kompótok, kisins, valamint megőrzése, recycle, fagyasztva. A bogyókat jól szállítják, jelentős veszteségek nélkül. Hűvös helyen, a cseresznye körülbelül 3 hétig tárolható.

Ízi tulajdonságok

Az íz és a termékminőség a bogyókban jó. A krémpép van egy húsos, szelíd, enyhén ropogós, egy kis rostos és lédús szerkezetű. A gyümölcsök íze klasszikus – édes-savanyú, kissé frissítő, kiegészítve alig fogható nyári aroma. A bogyóképpapírban körülbelül 15% cukrot tartalmaz.

Érés és gyümölcsözés

A korai cseresznye a Brusnitsyna jellemzi a gyorsaság, elégedett az ízletes és bőséges termés a 3-4 év leszállás után. A bogyókat együtt elrejtjük, így a termés egy nap alatt ajánlott összegyűjteni. A tömeges érésű cseresznye július közepén következik be.

Hozam

Brusnitsa cseresznye híres a magas betakarításról. A korrupt gyümölcsfa-intenzív agrotechnik által biztosított, akkor számíthat egy jó betakarításra. Átlagosan, 1 egészséges fa segítségével akár 20 kg érett bogyót is gyűjthet.

Régiók növekvő

A termesztés földrajza az elmúlt években jelentősen bővült. Az urálok mellett, ahol a cherrynitsa nagyon népszerű, a kultúrát szibériai és melegebb régiókban termesztik.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Önmentes cseresznye (kb. 40%), így a további keresztbeplezés kívánatos. A donor fákat a közelben ültetik és virágzik a cseresznye lámpával. A maximális hatékony gazdálkodó fákat világítótoronynak, fogászati ​​és turgenevskayanek tekintik.

Leszállás

A cseresznye palánta leszállása ajánlott a tavasszal, amikor a talaj és a levegő jól betöltött, de a növekvő szezon még nem jött. Az ültetvények közötti távolságnak 3-4 méter kell lennie, hogy az árnyékolók ne forduljanak elő. Leszállító anyagként ajánlott egy éves vagy kétéves palántát választani legalább 60-80 cm magasságban.

Növekvő és gondoskodás

A cseresznyefa termesztéséhez Brusnitsa egy sima telket készít egy kis dombdal, amelyet a nap jól megvilágított. Szigorúan tilos egy cseresznye ültetni alföldön, mert a víz stagnálása elpusztíthatja a fa gyökérrendszerét. Ezenkívül a Rabid kultúrák, az egres és a málna a cseresznye, valamint a magas fáknak tekinthetők, akik koronái cseresznye ültetvényeket tudnak árnyékolni.

Az Agrotechnika kultúrája olyan tevékenységekből áll, mint az öntözés, az etetés, a talaj ízesített, szaniter vágás, mulesz, a betegségek megelőzése és a téli előkészítés.

Az öntözést 14 naponként végezzük a fa törzséből készült árkokon keresztül. A műtrágyákat a fa fa második évéből hozták – tavasszal és őszi. A korona kialakulásakor a fa nem szükséges. A törzs fehérítése korai tavasszal történik.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Ez a fajta a magas mentelmi jog birtokosa, olyan ritkán van kitéve a COFCCCCCCory és a moniliózisnak. A kártevők inváziójának védelme (bolha és kullancsok) korai feldolgozást biztosít speciális gyógyszerekkel.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A fa termikus szerelmes, így a nap szereti és mérsékelt hidratáló. Érdemes megjegyezni a nagy fagyállóságot, a rövid aszály és a hő hordozásának képességét.

Amikor a cseresznye, a betűk, a fekete talaj és a minimális savval és lúgos egyensúlyú lángok növekedése tökéletesen alkalmas. A talajnak termékeny, hidratált, lélegző, laza és tiszta kell lennie a gyomoktól. A talajvíz áthaladása 150-200 cm-es szinten kell lennie.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: