Egres african

 • A növekedés típusa: Középálló
 • A bokor leírása: mérsékelten elterjedt
 • Berry méret: elég nagy
 • A bogyók tömege, g: 3.5
 • Bogyó forma: ovális
 • Bogyó szín: fekete, viasz raid
 • Bőr : Vékony, bontatlan
 • Íz: Édes és édes, a fekete ribizli gyenge ízével
 • Célja: Univerzális
 • Téli keménység: Magas

Lásd az összes jellemzőt

Minden bogyós kultúra, amely közülük és az egres egy hatalmas számot és sokféle fajtát tartalmaz. Ezek sok jellemzőn különböznek, mint például a bogyók, íz, betakarítás, mezőgazdasági termesztés és így tovább. Rendezés az afrikai nevezhető meglehetősen egzotikus kulturális képviselőnek nevezhető. És szerette a kertészek nem csak azért, mert a szokatlan faj, hanem azért is, mert az ő elfogulatlanság, hiányában a tüskék, erős egészségügyi.

Az eltávolítás története

Rendezés afrikai ismeretes sokáig, az 1970-es években származik. A kultúrát a hazai tenyésztők a Saratov kertészeti kísérleti állomás alapján származtatták. Azonban a fajta nem szerepel az állami nyilvántartásba, amely nem akadályozza meg, hogy szinte az egész országban növekedjen.

A fajták leírása

Az üzem megkülönböztethető az átlagos lő, mérsékelt cserjésszalag. A bokor magassága, általában 1-1,2 méter, de néha 130 cm-re nő. A tüskék ritkán és kicsiek, néha nincsenek.

Az egres afrikai sok előnye van. Ezek tartalmazzák:

 • magas hozam;
 • Kiváló teherfajta gyümölcsök;
 • kellemes íz;
 • Egyszerű gondozás;
 • a használat sokoldalúsága;
 • szállíthatóság;
 • A vitaminok és ásványi anyagok magas tartalma.

A mínuszok közül csak az antracnóz kultúrájának érzékenysége.

A bogyók jellemzője

Az ovális alakú bogyók közepes méretűek. Súlyuk 2,5-4 g. Gyümölcs szín sötétvörösről majdnem fekete. A bogyókon van egy viasz esik.

Ízi tulajdonságok

Az egres nagyon szelíd és lédús hús. Édes bogyók, mint valami, emlékeztessék a fekete ribizli ízét.

Érés és gyümölcsözés

Afrikai – A bogyók nagyvárosi érlésének kultúrája. Ha biztosítjuk a fokozatú minőségű növényt, az aktív fröccsenés a második harmadik évben kezdődik.

Hozam

A egres A leírt fajta jellemzi elég magas a hozam, egyes esetekben az indikátor legfeljebb 12 kg a bokor.

Leszállás

Állandó hely keresése A leírt növény palántái tavasszal és ősszel lehetnek. A szakértők azt javasolják, hogy előnyben részesítsék az őszi hónapokban végzett leszállást. A legfontosabb dolog, hogy előre, néhány héttel a hűtés előtt, az első fagyok előtt. Ebben az időben a gyökérrendszer jobb bővül. A tavaszi időszak kevésbé kedvező a leszállás miatt. Az a tény, hogy a veséket elég korán fújták, és a leszállás, amelyet nem időben végeznek, a növény betegségéhez vezethetnek, sőt a termés csökkentése érdekében is.

A kultúra ültetéséhez válasszon egy telket a magasságon, amely jól világít a nap. A talajvíznek nem kell közelebb lennie a felszíntől egy és fél méterre. A talajok alkalmas finom vagy leves. Fontos továbbá, hogy megvédje a bokrokat a vázlatokból és a hideg levegőáramból.

A palánták kiválasztása, szükség van egy vagy kétéves preferenciákra, amelyek már jól alakultak ki a gyökérrendszert. A legfontosabb dolog az, hogy jó hírnévvel vásároljon vásárlást. A gyökerek kirakodásának megkezdése előtt egy speciális megoldásban kell áztatni, amely ösztönzi a növekedést.

Növekvő és gondoskodás

A vizsgált fokozat egres nagyon rosszul tolerálja a nedves talajt. Ezért fontos, hogy a talajra különleges ellátásokat végezzen. Tehát tavasszal, közvetlenül a hó után, meg kell erősíteni a talajt a bokor alatt, ez segíteni fogja az oxigén beáramlását a gyökérrendszerhez. Ezt követően ezt az eljárást (lazítás) szükség szerint kell elvégezni, de legalább 4-szer a növekvő szezonban.

Minden egres bokorfolyadék 1-2 vödörben. Fontos nyomon követni, hogy a víz ne álljon.

A bokrok körül a föld felületét egy mulch – elegendő 7-8 centiméter réteggel borítják. Így a talaj nem szárad, és a gyomok nem nőnek.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az egres jó mentességgel rendelkezik, az ilyen betegségekkel kapcsolatos mentesség, mint a rosszindulatú harmat, valamint más gombás betegségek. Azonban, a megelőzés, ajánlott, hogy kezelni növények burgue folyékony – 3% -os oldat, a megelőző időszakban a vese oldási, valamint 1% -os oldatát ugyanolyan eszközökkel előtt áramló. A szakértők úgy vélik, hogy segít megelőzni a cserje betegségeket.

Ellenállás kedvezőtlen éghajlati viszonyokhoz

A fajta fontos megkülönböztető jellemzője mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletű mutatók ellenállása. Például a szárazság időszakában elegendő lesz ahhoz, hogy nagy mennyiségű vizet öntsön a bokor alatt, hogy 2-3 alkalommal tegye meg a szezon alatt. A hideg ellenállás fejezzük virágzó kultúra, amely akkor is lehetséges hőmérsékleten a levegő 10 fokos, és a téli időszakban, az ágak képesek átvinni fagy -30 Celsius fok.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: