Egres snezhana

  • Szerzői: Popova I. BAN BEN. (FGBNU FNC Kertészet)
  • Szinonimák nevek: Snezhanna
  • A feltételezések éve: 2009
  • A növekedés típusa: Silnororal
  • A bokor leírása: tömörített, kompakt korona
  • Epishers: Vastag, egyenes, zöldvörös
  • Elnökség: Gyenge
  • Tüskék: rövid, vékony
  • Lap: Nagy, zöld, fényes
  • Location Shipov: A hajtások alján

Lásd az összes jellemzőt

A kis számú tüskék nagyon népszerűek, mert a betakarítási folyamat sokkal könnyebb összegyűjteni. Az egyik ilyen fajták – a Snezhana egres késői érlelés.

Az eltávolítás története

Snezhan egres hozta a tenyésztőt és. BAN BEN. Popova (FGBNU FNC Kertészet és óvoda) 2000-ben. A 2009-ben elismert besorolási rangsorok feltöltése. Ryonizált bogyós kultúra a központi régióban.

A fajták leírása

Lovely Snezhana fajta – ezek a magas cserjék növekvő 140-160 cm magasságban. A Berry Bush-t a zöldesvörös színű erős függőleges hajtások jellemzik, egy kompakt korona, mérsékelten sűrítő csillogó fényes zöld levelek és gyenge hipozitás. A vékony és rövidített tüskék ritkán vannak csak a menekülés alján. A virágzás során erős bokor vastag, nagy színekkel borítva halvány színű. Virágok cserje június-júliusban.

Fajta fokozat (több mint 45%), így nincs donorok az adományozó bokrokban. Mivel az egyik helyszínen ültetett gyakorlat, az ugyanazon virágos dátumokkal rendelkező egerek csak növelheti a hozamokat.

A bogyók jellemzője

Snezhana egy közepes telepítésű bogyós kultúra. A bokrok kedvező körülmények között 4-6 gramm súlyú testek. Gyümölcs formája szokatlan – ovális körte alakú, ideális esetben sima felületű, viaszral borított. Az érett egres zöld-sárga színű, súlyos fehéres vénákkal van ellátva. Egy erős nap lehet oldalirányú elpirul. A bogyó elég sűrű, kemény helyek. A kiterjesztett, vékony, de a bogyóknak nincsenek összegyűltek, még akkor is, ha időben nem gyűjtik őket.

Kinevezés az univerzális bogyókban, így frissen fogyasztják, főzés közben, forralt kompóték, újrahasznosítottak az elakadásokon és a marmalandokban, valamint fagyasztva is. A fajta egyik jellemzője a bogyók magas szállíthatósága és a hűvös helyen hosszú ideig tartandó képesség (kb. 15-16 nap). Különösen hordozható és hajlamos a folyamatos bogyó megőrzésére, a technikai érettség színpadán.

Ízi tulajdonságok

Az egéres árucikkek és ízminőség nagyon magas. A sápadt sárga húsú bogyók húsos, sűrű és ugyanakkor gyengéd, nagyon lédús következetességgel rendelkeznek. A gyümölcsök íze kiegyensúlyozott – kiejtett sav tökéletesen kombinálva könnyű édességgel és gyenge gyümölcs aromával. A cellulóz több mint 7% cukrot és kevesebb, mint 2% savat tartalmaz.

Érés és gyümölcsözés

Snezhana kategóriájába tartozik a bogyófajok késői érés ideje, így a bogyók tartják, amikor a legtöbb fajta már sikerült, hogy a termés. Gyümölcs A Bush a leszállás után a második évre kezdődik. A kóstozási időszak a júliusi harmadik évtizedben kezdődik, és a frukciós aktív fázis az augusztus első felében csökken.

Hozam

A fajta hozama lenyűgöző a mutatókkal. A szabványos mezőgazdasági mérnöki tevékenység elvégzése, 1 bokorból a gyümölcsözés időtartamára 6-9 kg érett bogyókból eltávolítható. Amikor az ipari léptékű bogyókat termesztenek, akkor akár 74,2 center egres.

Leszállás

A palánták ültetése a pihenés során – kora tavasszal vagy az ősz közepén történik. Ültetés tavasszal, meg kell fontolnod, hogy mennyi szomorúság és levegő. Ezenkívül a leszállás a növekvő szezon előtt történik. Őszésben a bokrokat lombozat után ültetik. Általános szabályként ez október, így van ideje alkalmazkodni a gyökérrendszer éghajlati jellemzőinek.

A palánták ültetése, figyelembe kell venni a 2-2-es bokrok és fák közötti távolságot.5 méter. Egy vagy kétéves palánta, fejlett gyökérrel és 2-3 egészséges, 20-30 cm-es egészséges hajtásokkal a legjobb leszállásnak tekinthető.

Növekvő és gondoskodás

A Snezhan Gooseberry ültetéséhez ajánlott elegendő mennyiségű hő- és fényt, valamint a talajvíz mély áthaladását választani, mivel az üzem gyökérrendszere negatívan reagál a nedvességre nedves nedvességre a talajban. A talajnak termékenynek kell lennie, a nedvesség és a levegő áthatolásával. A szakemberek azt tanácsolják, hogy göblítse meg a lángoló talajokat semleges savassággal. Ezenkívül a cselekményt védeni kell a szuper széltől és a tervezetektől.

Az agrotechnikai a növény áll rendszeres öntözés, így etetés (ha hozzátéve műtrágyák, amikor leszállás, akkor a következő 3 évben táplálás nem szükséges), és a lazulás tidwing éves egészségügyi levágott ágak, ritkuló bokrok elleni védelem rágcsálók, kártevők és vírusok.

Ezenkívül ne felejtsük el a talaj mulchálását, amely nemcsak hozzájárul a nedvesség fenntartásához, hanem megakadályozza a gyomok kialakulását a talajban. Fekete Agribed vagy szalma alkalmas a mulch. Az ágak megfiatalító vágása a növénynövekedés ötödik éve után történik.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Snezhana – a magas mentelmi jog tulajdonosa, így könnyen átutalhatja az amerikai kínzó harmat, a septorterist és sok vírusos betegséget. A stabilitás növelése érdekében lehetséges, hogy a speciális előkészületekkel megelőző kezelést folytasson – permetezzük a vas-erõs oldatát, valamint a korai rugó bordó keverékét (a növényzet előtt). A kártevők cserje gyakorlatilag nem vonzódik, így a tly inváziója, a tüzek és az üveg nők rendkívül ritkák.

Ellenállás kedvezőtlen éghajlati viszonyokhoz

A jó növekedés és a fejlődés az egres nem befolyásolja a téli felolvasást, a tavaszi fagyokat, a hőt és a rövid szárazságot. Ezenkívül a fajta fagyálló, ellenáll a hőmérséklet -20-25 fokra csökken. A negatív fejlődés befolyásolhatja a nedvesség és a nedvesség feleslegét, valamint a túlzott árnyékolókat, amelyek csökkenthetik a betakarítást, vagy növelhetik a bogyók ízének savját.

Értékelések áttekintése

Snezhana az egyik szeretett fajta nyári házak és gazdák. Ez az egyszerű mezőgazdasági mérnöki, gyenge alaposság, gyors alkalmazkodás, az éghajlati viszonyok, valamint a szegény talajok fejlesztésének képessége. Sok tulajdonos lenyűgözi a bogyók hihetetlen ízét, univerzális céljukat, valamint a hűtőszekrényben lévő tárolás lehetősége 2 hétig ízveszteséget és előnyös tulajdonságai nélkül.

Számos előnye mellett érdemes megjelölni a fajta hiányosságait. A kultúra legfontosabb hátránya lehet az érlelés és a túl merev héj későbbi dátumainak tekinthető, ami az étkezési bogyók frissen érezhető.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: