Egres parancsnok

 • Szerzői: BAN BEN. VAL VEL. Ilyin (Dél-Ural Kutató Intézet Gyümölcs- és Pénzügyi és Burgonya)
 • Megjelentek: Chelyabinsk Green X African
 • Szinonimák nevek: Vladil, Ribes Uva-Crispa Komandor
 • A feltételezések éve: 1995
 • A növekedés típusa: Silnororal
 • A bokor leírása: Kompakt, bőséges hozammal gyenge, vastag, vastag
 • Epishers: egyenes, vékony, zöld, a felső harmadában, vagy akár felfelé a menekülés anthocianovo festett
 • Elnökség: Gyenge
 • Tüskék: Egy, középső vagy vékony, világosbarna
 • Lap: Nagy és közepes, zöld, fényes, enyhén ráncos, lemez egyenes vagy konvex, külön leveleken kissé homorú az átlagos fátyolok, öt szárny

Lásd az összes jellemzőt

Gooseberry Commander vagy Vladil – Ez egy jól ismert fekete oldalú fajta. Szinte nincs tüskéje, finom és kemény. A fajta több mint 20 évvel ezelőtt jött létre, de még mindig aktívan értékesítették az óvodákban.

Az eltávolítás története

A fajta származik, hogy a Dél-Urál Kutatóintézet gyümölcsök és burgonya, hagyjuk felhasználásra az Orosz Föderáció 1995-ben. Fokozatú szülők – afrikai és chelyabinsk zöld. A Cseljabinszk zöld minőségű kölcsönzött ellenállás hideg és elfogulatlanság, az afrikai – egy csodálatos színes emlékeztető fekete ribizli.

A fajták leírása

Egy bokor magas vagy közepes, jól összeszerelt, vastag, gyenge. Vékony egyenes hajtások, kissé égő, szinte tüskék nélkül, nagy, telített zöld levelekkel borított. Egy kicsit ráncos, fényes. A menekülési tippek világos antocianoy színűek, a szár alsó 2/3-át zöld színnel festett. A tüskék kevés, puha, világosbarna, egyetlen, főként a szárak alján találhatóak. A virágok nagyon szépek, citrom-zöldesek, kis virágzatokban gyűjtenek össze, viszonylag későn jelennek meg, és nincs ideje megsérülni a visszatérő fagyok miatt.

A bogyók jellemzője

Bogyók gömb alakú, közepes méretű, néha meglehetősen nagy, tömege 2,4-6,5 g, sűrű vörös-lila színű. A bogyók színe a Ruby-tól majdnem fekete-ig terjedhet – a bogyók világításától és képességétől függ. Van egy világos szürke raid. Slim. A málna színe, a lédús, a magok egy kicsit.

Ízi tulajdonságok

Édes-savanyú bogyók. Kóstoló minősítés – 4.2 pont. Különböző univerzális cél: alkalmas fagyasztásra, nyers elakadásra, lekvárok, zselé, desztillációs juice. Kóstolja meg a gyümölcslét finom, kissé torta, úgy néz ki, mint egy gránát. Nagyszerű megjelenés Berry válogatott és kompótest. Alkalmas egzotikus bilettek az egrumból: Mártások fokhagymával, Adjiget, Marinades. Berry kiváló színező tulajdonságokkal rendelkezik, így színes borokat és tinktúrát készíthet.

Érés és gyümölcsözés

Midhranny fajta. Az érett bogyók július elejétől megszakadhatnak. Harvest Time – feszített. A gyümölcsök ellenállnak a repedéseknek és a sprinklingnek, a fajta nem kényszeríti a kertész, hogy rohanjon a bogyók gyűjtésére. Szocialitás magas.

Hozam

Hozam – 28 ° C / ha. Frissebb, a hozamok elérhetik a 74-160 C / ha. Egy bokorból akár 3,7 kg-ig is összegyűjthető. A nagy mezőgazdasági mérnöki tevékenységben elérheti az 5-6 kg-ot 1 bokorral.

Régiók növekvő

A fokozat zónában van. Tökéletesen alkalmas a közép-oroszországi hideg régiók termesztésére, például a Tver Régió északi részén – itt télen télen télen. A középső Volga és a Volga-vyatka régiókban nőtt. Növekszik az urálokban, Szibériában, az Orosz Föderáció (Leningrád régió) északnyugati részén.

Leszállás

Az egres laza és tápanyag talajt szeret. A rendező parancsnok nincs kivétel. Mert válasszon egy napos, jól átgondolt helyet. A hideg régiókban télen jó hófedezetű területeket kell választania. A felszín alatti vizeknek nincs közelebb, mint egy és fél méter – a növény nem tetszik, megsérül. Ne szálljon földet a pályák közelében, az egres gyökerei nem túlságosan alkalmazkodnak a sűrű talaj leküzdéséhez.

A savas talajok előre meghatározott, 200 g dolomit liszt 1 kV-nál. M.

Üljön le akár kora ősszel, szeptemberben, vagy tavasszal az oldódást vese. Az őszi leszállás előnyösebb. A 35 cm-es gödrökben ültetett csíkok legfeljebb 60 cm átmérőjűek. Az egyes gödör alján, a komposztra öntötték, és 1,5 pohár szent fa hamu, alaposan laza és friss talajjal megszórva – az ültetett növény gyökerei nem érinthetők.

A fiatal bokrok ferdén fonnak, 7 cm-rel szivattyúznak, a föld körül kiigazított, vízi víz. Ezután vágja le a talajrészt 4-5 vesére a talaj szintjén.

Télen a növény előkészítve van – a talaj 10 cm-es réteget sugározta a talajt.

Növekvő és gondoskodás

Fiatal rabid öntözött a túlélés pillanatáig. Majd az öntözés mérsékelt. Csak meleg és száraz nyáron öntözött egres. Ez a legszigetelőbb bogyó cserje, a gyökerek 70 cm mély és 2,5 méter szélesek. Az eső jelenlétében az öntözés szükségessége eltűnik.

A fajta nagyon jó téli keménységgel rendelkezik, de ebben a mutatóban nem áll ki. Egyes vélemények szerint a fajta rossz, összehasonlítva másokkal, kicsi és íztelen bogyókkal rendelkezik. Minden negatív vélemény – Szibériából és más nagyon hideg régiókból az egres. Szibériában jobb növekedni a klasszikus rendszer szerint – győződjön meg róla, hogy erősíti a téli:

 1. Bokrok növények kezdetben napenkénti helyeken, időben elvékonyodnak;

 2. Az ősszel elviselhetetlen hajtásokat eltávolítanak;

 3. A bokrokat teljesen lefedni kell, minden ág flex.

Annak érdekében, hogy a hajtások érlelődjenek, gondosan normalizálják a nitrogénműtrágyák adagját, amelyek stimulálják a zöld tömeg túlzott növekedését, és követik a páratartalmat. A páratartalom hozzájárulhat a penész elterjedéséhez.

Immunitás és fokozat egészsége – középső. Jól ellenáll a penész vagy a septoriasis, nem pedig a fűrész inváziója. A biopreparációk, például a “fittoosporin” további feldolgozása azonban nagyon kívánatos lesz.

A fajta jó önifkaláció (48,2%), ez azt jelenti, hogy a kereskedelmi leszállás hozamokat ad, még akkor is, ha nincs más egérfajta a közelben. De ha maximalizálnod kell a kötést, jobb, ha a kirakodások vegyesek.

Bush fajták parancsnoka nagyon könnyen tenyészthető. Egy 3 éves üzemből vághatja le a dugványokat.

Mint minden goosers, a fajta klasszikus gondozásra van szüksége, amely egyszerű cselekvésekben van.

 1. Sírás és lazítás. A szezon végén redundáns a talaj talajára a lapát padlóján. Szezononként legalább 4 alkalommal kell lazítani.

 2. A talaj öntözése után ajánlatos a mulch, a komposzt vagy a humusz, 3-4 kg / 1 kV. M. Egy ilyen eljárás egyidejűleg megtermeli a talajt.

 3. Az egres nem igényes, hogy táplálja a köszméte, de műtrágyák tehető, elsősorban a kálium és a kalcium jobb ízű gyümölcsök.

A 2. évből a bokrok levágnak. Tavasszal minden beteg, kihalt, élező ágak eltávolítják. Az öreg növények eltávolítják a 7-8 éves ágakat – nem termelnek. Tiszta sűrítő ágak, minden bokor ágnak nyitottnak és jól megvilágítottnak kell lennie.

Értékelések áttekintése

A fajta már nem újdonság, és sikerült megmutatni. Az egres sötétségének egyik legjobbja. Nagyon szeretem azokat, akik megnövekedtek. Nincsenek tüskék, nagyon kényelmes összegyűjteni, a bokor ágai szó szerint alvó bogyók. A bokrok szerény, fenntartható betegségek, nem igényelnek semmit különleges, energikus, erős. Nagy tél, nyáron normál esőkkel, még az öntözés sem szükséges. A szüret stabil. Power bogyók Édes, telítettek, Savanyú bőr. A bogyók ízletesek, önmagukban, és a lekvárban vagy a komposztban csak szépek.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása