Hogyan vágjuk le az uborka az üvegházban?

Fontos eljárás az uborka bokor kialakulásában a vágás. Az ilyen eljárásoknak köszönhetően nagy hozamot biztosítanak, javítva az érett gyümölcs minőségét. A metszés fontos a zöldségek esetében, amelyek nem csak a nyílt talajban, hanem üvegházhatású körülmények között nőnek.

Az eljárás szükségessége

Sok újonc kertész-kertész nem érti meg, hogy mit kell tennie az uborka leszállás az üvegházban. Ennek eredményeként, ennek eredményeként az ilyen emberek nem érnek el nagy hozamot. A tapasztalt daciditások és tenyésztők mindig azt tanácsolják, hogy ne hagyják figyelmen kívül egy ilyen eljárást, mert nagyon hatékony. A Földből származó összes hasznos nyomelem nem felesleges levelekre kerül, ha előre vágja őket. Ennek köszönhetően a kultúra növekedése és fejlődése felgyorsul.

Az üvegházban termesztett uborkáknak fontos célokat kell elérniük.

 • Az uborkák vágásával jelentősen megnövekedett az üvegházhatású tér szellőztetésének minősége.
 • A vizsgált eljárás biztosítja a rothadás és a szárak kialakulásának megelőzését, valamint a zöldségbirtokosok rizómáit. Ez egyfajta megelőzés, amelyet nagy hatékonyság jellemez.
 • Az üvegházhatású uborka vágása a tér megvilágításának javítása érdekében. Ennek köszönhetően a fotoszintézis növekszik, ami olyan fontos a légzés és az emberek, valamint az ültetett növények kialakulásához.
 • A megfelelő metszés, a megfelelő formáció és szár, és általában a leginkább uborka bokor.
 • A vágásnak köszönhetően megakadályozva a betegek és a gyenge helyek kialakulását a növényen. Figyelmeztető szárító lemezek.
 • Az üvegházban lévő uborka helyesen töltött vágása lehetővé teszi, hogy megszabaduljon az üres virágoktól és levelektől, amelyek feleslegesek voltak.
 • Az uborka vágása miatt megmentse a leszállás fő erőforrásait a helytelen fejlődéshez.
 • Az üvegházhatású növények kompetens vágása lehetővé teszi a sima gyümölcsök eredményeként, a legjobb ízléssel jellemezhető.
 • A metszés lehetővé teszi, hogy a szükséges hasznos elemeket közvetlenül az uróknak küldje el, és ne az oldalsó hajtásokra.
 • Mivel az alsó rész az eljárásnak köszönhetően levágnak, gondoskodjon egy bokor könnyebbé válik.

Az üvegházban bélelt, az üvegházban bélelt vágási eljárás nagyon fontos, komoly hatással van a kultúra növekedésére és fejlődésére.

Eszközök előkészítése

Mielőtt folytatná az üvegházhatású uborka vágását, fontos, hogy megfelelően felkészítse az összes szükséges eszközt. Az egyes eszközök kiválasztása elsősorban attól függ, hogy a leszállás melyik részét tervezik eltávolítani. A szőlő, amely sárgavé válásgá kezdett, és elkezdett csendessé válni, célszerű a jól teljesített szecátoron keresztül elvágni.

Ha a kertész úgy döntött, hogy a felesleges üres virágok vágását veszi fel, akkor jobb, ha kerti ollót készítünk. Ezek az eszközök szintén csökkenthetik a túzódást, eltávolíthatják a lombozatot és a hajtásokat. Nagyon fiatal és vékony lépések könnyen hibás az ujjak nélkül bármilyen eszköz nélkül.

Abszolút minden olyan eszköz, amely az üvegházba tartozó uborka vágására szolgál, jól fertőtleníteni kell. A nyári ház kezei elég jól kell lenniük. A speciális antibakteriális kompozíciók feldolgozásához semmilyen eszköz sem. Ha nem felel meg az ilyen egyszerű feltételeknek, a veszélyes fertőzések növelésének nagy kockázata.

Általános szabályok

Meg fogjuk találni az üvegházakban termesztett uborkák általános szabályait.

 • Az első és fél hetes leszállás átadja az alkalmazkodás színpadát. Ezért ebben az időben “zavarja”, hogy nem ajánlott.
 • A megfelelő forma megfelelő uborka perselyét képezi, a harisnyakötővel a támogatási részre indul.
 • A foltokat a jó élesítés gondosan fertőtlenített eszközökkel kell elvégezni. Egyes kertészek 10 percen belül tanácsot adnak az összes tárgy előtt. Más kertek egy éjszakán át áztatott eszközök a mangán gyenge oldatában.
 • Az uborka hajtások szükségesek az alapjai alatt. Meg kell tenni, hogy a kiálló “kender” kívül maradjon.
 • A vezetésnek rendszeresnek kell lennie. Tapasztalt Daches Javasoljuk, hogy ezeket az eljárásokat legalább 1 alkalommal 7 nap alatt vegyenek részt.
 • A felesleges hajtásokat kora reggelen el kell távolítani, hogy a rangok napján késéskor kezelték, és a hűvösség érkezésével nem tűnt ki a veszélyes fertőzések számára.

A vizsgált eljárás kizárólag napsütéses napokban szükséges. A levegő hőmérsékletének legalább 20 Celsius fok.

Mi a levelek vágása?

A lemezlemezek helyes eltávolítása nagymértékben függ az adott fajtól, a növekvő, a beporzás sajátosságaitól és az uborkák betakarításától.

A kötelező eltávolítás olyan témákkal kapcsolatos témákra van szükség:

 • Mechanikai károsodást és hibákat tartalmaz a felügyelők, szünetek és így tovább;
 • a levelek, amelyeken a parazita támadások jelei vagy a fertőző betegségek fejlesztése látható;
 • Ha a lombozat jellegzetes egészségtelen foltok, megnövekedett szárazság vagy rothadás, szintén meg kell vágniuk egy bokor.

Vannak olyan uborkák hibridfajták, akik a szár tetejének teljes eltávolítását igénylik, 6 laptól kezdve. Csak 3 levelet kell hagyni. A szokásos növények csak 1 száron vannak kialakítva – minden mást törölni kell.

Az öngyűjtésű fajták a fő gyümölcsök nagy részét tartják. E funkció alapján az összes tetőre van szükség a vágáshoz. Ez vonatkozik az ilyen fajokra is, amelyek a méhekben részt vesznek. A felesleges zöldség tisztítása nagyon fontos, hogy hozzáférést biztosítson a rovarhoz.

El kell törölni az alsó területeken az alsó területeken található,. Minden mást meg kell hagyni a helyükön, és nem érinti.

Vannak olyan helyzetek, ahol a bokrok túl bőségesen harcolnak az ágak által. Ebben az esetben szükség van a növekedési pont tisztítására. Ugyanakkor a nitrogéntartalmú műtrágyák térfogatát csökkenteni kell, meg kell száradnia a talajt. Az ilyen tevékenységek rovására sokkal hasznosabb elemek lesznek közvetlenül a gyümölcsökhez.

Technológiai vágás

Számos fő rendszer van az üvegházban lévő uborka vágása. Mindegyikük bizonyos eljárást biztosít, amelyre a DaCniknek be kell tartania.

Megismerkedünk, hogy közelebb kerülünk a meglévő körökkel az üvegházhatású zöldségek vágásához.

Tábornok

Ez a fajta vágás végezzük képest önfényező uborka fajták koncentrálni a nagy részét a betakarítás a központi szár, egyszerűsítik az ellátás a bokor mérete csökken a növekedési. Néhány daches még mindig úgy dönt, hogy elhagyja a seb oldalsó hajtásait, hogy növelje a gyümölcsök mennyiségét. Ebben az esetben egy további támogató szerkezet hasznos lehet úgy, hogy a bokor véletlenül az uborkák terhelése alatt legyen. Túlterhelés nélkül.

A metszést meg kell kezdeni a Niza Bush-val. Szükséges eltávolítani az oldalakat, és velük és virágzatokkal. A vágás azoknak a leveles lemezeknek is vonatkozik, amelyeknek őszintén fájdalmas és merev nézete van. Ilyen elhagyási események, az üvegházhatást okozó uborka hibrid fajtái szükségük van, mivel a női virágok oroszlánrészét a központ közepén hozták létre. Az oldalirányú folyamatban nincs szükség.

Öngyújtó

Az ilyen típusú vágás profilaktikusnak tekinthető. Az eljárás számos betegséggel való hatékony küzdelemre irányul. Ha az uborka Bustice fokozatosan egyre nehezebbé válik, és gyenge, akkor a megszüntetés kialakulása lelassul, a probléma túlságosan elrejthető az üzemben. Ebben az esetben a laza levelek eltávolítása, valamint az alulról származó rétegek árnyékának megteremtése.

Engedélyezi, hogy 2-3 jógánsággal járjon sértetlen. Ez az intézkedés képes lesz javítani a megvilágítás, garantálja a további szellőzést az uborka nyüzsgés belsejében az üvegházban.

Ha az egészséges levéllemezek vannak a bokrokon, nem tudnak egyáltalán vágni őket. Néhány darabot hagyott hagyni. Minden más levél óvatosan szükséges lépésről lépésre, hogy a növény racionálisan töltse az összes erőforrásait, átirányítsa a táplálkozási összetevőket az uralmakra és a gyümölcsökre, és ne a növényzet folyamatára.

Későbbi ellátás

A vágás folyamata nagy stresszt okoz az üvegházban. Még akkor is, ha megfelel az összes ajánlásnak, a bokor még további támogatást igényel az etetés formájában. Az uborka nagyon jól ismert foszfor, kálium és nitrikus készítmények. És fontos az üvegházban lévő ágyak nedvességének mértékének figyelemmel kísérése is.

Ha a lapátok túl gyakran kezdtek alkotni, az öntözés vágható. Csak meleg vizet kell használni, amely nem kevesebb, mint +22 fok.

A metszés után a növények sebezhetőek a kártevői támadásokhoz, így fontos az etetés, hogy előre vigyázzon.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: