Körte gyógyítás (Williams Winter)

  • Szerzői: Franciaország
  • A magzat tömege, g: 160-250
  • Az érés időzítése: Tél
  • A gyümölcs eltávolításának időtartama: Szeptember 25. – október 8
  • Célja: Univerzális
  • A növekedés típusa: Silnorosloye
  • Hozam: Magas
  • Szállítási képesség: Jó
  • Magasság, M: akár 5-6
  • korona: Széles, vastag

Lásd az összes jellemzőt

Pear Cure (Wiliams Winter) – népszerű európai fajta, sikeresen termesztett és az Orosz Föderáció területén. Univerzális célja van, a gyümölcsök jól tárolják 1-2 hónapig. Leggyakrabban a birs vagy körte erdő kimenetén nőtt.

Az eltávolítás története

Francia eredetű. A XVIII. Század második felében, Oroszországban 1947-ben termesztett az állami tesztek áthaladását követően. A növény egy véletlenszerű palánta formájában található, a gyógyítás erdőben található Lerua. Pontosan köszönöm neki, hogy a fajta megkapta a nevét. A Clererman sokat tette, hogy elterelje ezt a fajta körte Európában.

A fajták leírása

A fajta körte, a magas, nehéz fák kialakulása 5-6 m magas. Broon széles menyasszonyi alakú, vastag. A gyümölcs nélküli ágak 45-50 fokos szögben vannak, a terhelés alatt. Ők gazdagon lefedik a lombozat. Fehér virágok, egy sötét rózsaszín árnyalatú, nagy méretű, gyümölcstermesztéssel, mind a flouries, mind a 3-4 éves ágakon.

Gyümölcs jellemző

Ezek a körte az eltávolítható érettség szakaszában a bőr zöld marad, számos kis szubkután pont jelenik meg rajta. Gyümölcsfelület sima, sűrített, fény nélkül. Fehér hús, lédús, súlyos sekély gabona. A vetőmag fészek kavicsos sejtekkel rendelkeznek. Mivel a kivehető érettség bekövetkezik, a bőr színe világossá változik, egy fény rózsaszínű blush megjelenhet.

Nagy méretű gyümölcsök, klasszikus hosszúkás körte alakúak. Az átlagos tömeg mindössze 160-250 g. Néhány gyümölcsben van szellőző, egy csésze gyümölcsből nyúló szalag.

Ízi tulajdonságok

A gyümölcs átlagának értékelése, 3 és 3,5 pont között. Íze kissé torta, savanyú édes, van egy gyenge illat. Ahogy az érlelés javul. A körte használata változatos, friss formában, megőrzés, újrahasznosítás és száraz.

Érés és gyümölcsözés

A fajta télen tartozik, a gyümölcsöket szeptember 25-től október 8-ig távolítják el, majd tárolásra és érésre küldjük. Időszakos forrás. A támadás időzítése attól függ. Az Iwe-en 4-5 éven át, az erdei körte 5-6 év alatt az állandó helyen való leszállás időpontjától kezdődik.

Hozam

A fokozat alkalmas ipari mérlegek növelésére. 150-250 C / ha. Nagy hozamú.

Régiók növekvő

A fajta az Észak-Kaukázusban, a Krasznodar területén és Stavropolban termesztett termesztésére vonatkozik. Sikerviválva Közép-Ázsiában, Örményországban, Moldovában. A kedvező körülmények kialakításakor mérsékelt éghajlati zónákban termeszthető.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Körte gyógyítás (Williams Winter) önmegvalósítás. A kertben közel van a beporzó üzemek elhelyezése. Clapps, Williams, Williams alkalmas. Bloom történik kora tavasszal.

Leszállás

A fajta körte sok helyet igényel a telken. A leszállás érdekében a legjobb, hogy megfeleljen a könnyű, jól nedves talaj, de általában a növények alkalmasak a különböző típusú talajokon. Fontos, hogy a kert leginkább napsütötte, elrejtve a széleket és más veszélyeket. Ha a felszín alatti vizet magasra emeli, a növényeket a dombon helyezik el, vagy olyan dombot képeznek, amely segít elkerülni a gyökerek kikötését.

A legfontosabb leszállás az adott távolság megőrzése – legalább 4 m a szomszédos fák között, és akár 5 m-ig a folyosón. Körülbelül 0,7 m átmérőjű kútok, ugyanolyan mélységgel. Belül rendezzen egy kis dombot, a műtrágyákat és a szerves anyagokat. A termékeny szubsztrátum hozzájárul a gyökérrendszer jó növekedéséhez és fejlődéséhez.

A lyukban a dombosra helyezkedik el. A gyökerek elterjedtek, a talaj megszórva, hogy ne takarja le a nyakát. A talaj kissé kondenzálódik. Minden seedloves intenzív öntözésnek van kitéve.

Növekvő és gondoskodás

A növekedés színpadán és a fajta körte fejlesztése rendszeres nedvességre van szükség. Az öntözés különösen fontos azokban az időszakokban, amikor a fa gyümölcsbe lép. Fontos annak biztosítása, hogy megfelelő bejegyzés az, hogy a hibák bőségesen alakulnak ki. Ugyanabban a szakaszban az etetés biztosítása szükséges. A rugó nitrogénből készül, amely stimulálja a zöld tömeg növekedését, foszfátok bukása, valamint a nyári potash műtrágyák.

A fajta nem igényel intenzív vágást. Elég időközönként eltávolítani az ágak sűrítését. A hajtások csak egy kicsit sokkoltak voltak. Az egészségügyi vágást tavasszal kezdjük, mielőtt a befizetés megkezdené. Fontos, hogy a szárított ágakat időben, sérült vagy fagyos hajtások eltávolítása.

Az egyes kertészek számára fontos tevékenységek között megkülönböztethető az értelmező. Az őszi és tavaszi hónapokban végezzük, hogy megvédje a fákat a kártevők rovarokból, a gombás betegségekből. A mész oldat elég ahhoz, hogy 1 m-re van a talaj felett.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fokozat közepes ellenáll a pasche-nak.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A Pear Cure (Williams Winter) megkülönböztethető elegendő téli keménység, aszályellenállás. Csepp hőmérsékletekkel, a virágok és a sebek nem jelennek meg. Az évek során hideg nyári hónapokkal a gyümölcsök nem nyernek elég cukrot. Ha fagyasztották a növényeket, vannak intenzív képességek a regenerációhoz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: