Körte veselinka

 • Szerzői: N. N. Tikhonov, A. VAL VEL. Tolmacheva (Krasnoyarsk tapasztalt gyümölcsállomás)
 • Megjelentek: Körte ussuriovskaya №212 x erdei szépség vetőmagja 13-67-8
 • Szinonimák nevek: ÚJ
 • A feltételezések éve: 1991
 • A magzat tömege, g: 30-60
 • Az érés időzítése: Nyár
 • A gyümölcs eltávolításának időtartama: Augusztus 25-től
 • Célja: Friss forma
 • A növekedés típusa: Halpcarlik
 • Kettőspont alakú : Igen

Lásd az összes jellemzőt

A körte az egyik kedvenc gyümölcs, korábban nem hozzáférhető a kockázatos mezőgazdaság zónáiban. A Chearing oszlop-tengelye (szinonim újdonság) megfelel az északi régiók termesztési követelményeinek, a jótékony anyagok jó ízű és gazdag tartalma jellemzi. Gyümölcsök, sajnos, nem vonatkoznak hosszú tárolásra és szállításra, frissen eszik.

Az eltávolítás története

Krasnoyarsk tenyésztői a gyümölcstermesztés kísérleti növényének. N. Tikhonov, A. VAL VEL. Tolmachev kapott egy Cheelinket a két fajta átkelés következtében – USSURIYA №212 és erdei szépség. A tenyésztési eredmények állami piacának nyilvántartása 1991-ben történt.

A fajták leírása

Az oszlop formájának félig karikai oszlopfa eléri a két és fél méter maximális magasságát, nem túl vastag piramis típusú korona. Lekerekített főtengelyek, csupasz harisnya a középső vastagsága festett vöröses és borított pénisz egyoldalú oszlopon. A kéreget kiterjedt közepes méretű lencse fedezi, amelyek konvex alakját szednek a második év hajtásokra.

Az ágak finom lombokkal borítják, hosszúkás széles alakúak. A lemezlapnak van egy rövid terű vége és piroltél. A sima fényes felületet a kis cilia pályázati idegrendszer jellemzi. Körte virágok önmagát látható nagy finom hajú fehér virágok gyenge illattal. A szirmok ovoid alakúak, jól tolerálják a tavaszi fagyokat. Virágos vese kicsi, kritikus hőmérsékleten fagyaszthatja. A gyümölcsök egyszerű és összetett fénymásolókon és rakétákon alakulnak ki a második évből.

Gyümölcs jellemző

Kis (30-60 g) gyümölcs van egy szélesváros alakú, zöldes festékkel, barna-vörös borítással a felületen, hang. Van egy kis mennyiségű jól látható szubkután szürke pontok. A gyümölcsök a közepes vastagságú és hosszúságú íves vagy egyenes gyümölcshöz kapcsolódnak.

Ízi tulajdonságok

A fehér sűrűségű fehér lédús pép finom konzisztenciájú, és csak a száraz években a magkamerák körül granulált. A körte jellemzője édes ízben és aromájában. Gyümölcsös bőrrel borított gyümölcsök, vékony és sima.

Érés és gyümölcsözés

A fajta az osztályok késői éveire utal, az érlelés becsült időpontjai – augusztus 25. A fajtát rendszeres gyümölcsözés jellemzi.

Hozam

Veselinka ismert magas hozamú – átlagosan gyűjthetünk ig 158 mázsa / hektár, mivel 19 éves, körülbelül 16 kg-os egy fa, amely tekintetében 8,8 t / ha.

Régiók növekvő

A fajta az Altai Terület és az Altai Köztársaság, a Novoszibirszk régió, az Omsk és Tomsk, Tyumen, Khakassia, Irkutsk, Chita kerület.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Virágok CheerLelinka homályos, a fajta igényei a pollinátorok segítségére, amelynek legjobbja, hogy Malinovka, Nonwork és Krasnoyarsk Major

Leszállás

Állandó helyen történő leszállás esetén válasszon ki egy jól megvilágított telket, amelynek egyenletes horizontja védett az északi széltől. A semleges savassági szintű talajnak laza, lélegző, termékeny. A körte csörgötembe, hűséges területekre, megfelelő és szürke erdei talajokra kerül. Az oszlopfajták optimális fejlődéséhez az 1-1,25 m-es folyosók távolsága általában megfigyelhető, a 40-50 cm-es gyökerek között. Elfogadhatatlanul közeli szomszédság a talajvízzel, különben a gyökérrendszer meg fog halni.

Növekvő és gondoskodás

A telek tisztításra kerül a szemetet, csepegtet, elhaladva a gyomok gyökereiből. A csomagok tőzeg, nedves, fa hamu. Az ültetési gödör mérete 70×80 cm, míg fontos, hogy a falakat puszta, hogy elkerülje a kúpot. A vízelvezető réteg az alsó – kavicsok, kis kavics, kavicsos szuka, törött tégla, gyűrött ón dobozok. Távolítsa el a Földet a szerves, komplex ásványi műtrágyákkal, a folyó homokba kerül, a középpontban vannak tétek egy fiatal magloszféra megérintésére. Ezután folytassa a leszállást:

 • A palánta leereszkedik a leszállási jáma középpontjába, és óvatosan elterjeszti a gyökereket;

 • Aztán elalszik a föld, miután a gyökér nyak marad a földfelszín felett;

 • A gördülő kör meleg vízzel kiömlött, adja meg, hogy felszívja, majd a föld felületét fel kell szerelni.

További távozás hetente öntözés, míg a csemete nem fog növekedni, akkor a szezon alatt többször is csökken a hidratálás. Először is, a menedék a scorching nap, megfigyelés, védelem a kártevők, rágcsálók, betegségek.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fokozat erős egészségi állapotban van, és sikeresen szembesül a paschers és más betegségekkel.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A körte jól toleráló fagyokat, de az első évben jobb védeni a gyökérrendszert, és lefedi a gördülő kört.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása