Lehetséges-e a többi fajtát és epereket az eper mellett?

Minden kertész tudja, hogy a leginkább finom eper, amelyet saját kezükkel termesztenek és gyűjtenek. A lédús bogyókkal rendelkező fényes zöld növények nem igényelnek összetett ellátást és szinte minden nyári házat.

Néhány kézműves, aki még egy kis erkéllyel vagy ablakpárkányon is működik. De annak érdekében, hogy az eper bizonyos fajtái megtartsák az összes tulajdonukat, meg kell helyezni őket más kultúrákkal és fajtákkal kapcsolatban.

A lee növények reverzibilisek?

Egyértelműen válaszoljon erre a kérdésre: Sok diametikusan ellentétes vélemények vannak, mind a kezdők, mind a tapasztalt kertek különböző fajták termesztésében eladottak. Az árnyalatok rendezéséhez érdemes felvenni a biológiát a tudományként. A túlfeszítés a pollen átadásának folyamata a virágzó növények egyikének egyik változatából a másikba, amelynek eredményeképpen a második fokozat elveszíti saját jeleit, felváltva őket. Azok, akik a háztartási telkek tenyésztését gyakorolják, tudják, hogy ez pontosan ez a teljesen új fajták a bogyók, gyümölcsök és zöldségek.

Erre a definícióra támaszkodva, biztonságos megmondani, hogy két fajta eper egy ágyon ültetett, győződjön meg róla, hogy aggódnia kell. Azonban van egy kis árnyalat. Hogy a mindennapi életben az eper vagy eper gyümölcsöknek nevezik, valójában ez a szín karcos húsa. Ezeknek a növényeknek a gyümölcsei – a felszínén lévő kis szemek. Ezért a bogyók ízének, színének és aromájának visszanyerése változatlan marad.

Ha vannak ilyen növények, amelyek a közelben termesztettek, a bokor vagy bajusz megosztásával, akkor a következő eper hozamok megőrzik kezdeti tulajdonságait. És csak akkor, ha a kertész úgy tervezi, hogy az érett bogyókból származó magokat gyűjtsön, és csírázza őket a jövőbeni kirakodásokhoz, meg kell vágni az ágyat különböző fajtákkal és kultúrákkal eléggé távoli.

Milyen távolságban jobb a kultúra ültetése?

A fentiek alapján először a bérbeadónak el kell döntenie, hogy a magvak használatát további leszállásra tervezik-e. Abban az esetben, ha a szamóca megszűnik a divízió vagy a bajusz, eléggé minimális távolságok az ágyak között, különböző típusú.

  • 20-40 cm – Átlagos távolság az egyes bokor növények között. Ilyen távolságot kell ragaszkodni az ágyak között. Ez történik a szomszédos palánták bajusza, sűrű növényi szőnyeg kialakítása, és nem zavarja az öntözés és az eperápolás. Ebben a helyzetben, amikor további kulturális kultúrát terveznek, az ágyakat különálló fajtákkal kell elterjeszteni, hogy nagyobb távolságra legyenek.
  • 60-100 cm – az ágyak közötti minimális távolság vagy a szamóca és az eper különböző fokozatának sorai, ha nincs lehetőség a bogyók növénytermesztésére a helyszín különböző részeiben.

Még akkor is, ha a nyak területe nem túl nagy, jobb, ha 60 cm-nél közelebb kerülne a leszállást, különben a hibrid magvak megteremtésének veszélye túl nagy. Ilyen PROGES, akkor jó lesz a különleges utak közötti seedliness, akkor sokkal kényelmesebb a víz, és gyűjtsük össze érett csemege a bokrok.

Lehetőség van egy rendes eper üzemeltetésére a javítással?

Először is fontos tudni, hogy mi a “Strawberry javítása”. A Remontant (a Remontant francia szóból – “Bloom ismét”) az egy szezonban több virágok és gyümölcsök többszörös virágok és gyümölcsök lehetősége. Más szóval, a szokásos eper csak egyszer éri el a nyár folyamán, miközben javítás – akár négyszer.

Saját jellemzői az ültetés és az ellátás, de a legfontosabb dolog és a legfontosabb különbség a szokásos bogyók a gyümölcs vese kialakulása. Egyszerű osztályok alkotják őket egy rövid fényes nap folyamán, azaz közelebb a nyári szezon végéhez. Eltávolítható fajták – semleges és hosszú nap alatt, azaz a nyár elején és közepén. Mivel a vesék különböző időpontokban alakulnak ki, a bogyó különböző időpontokban virágzik, ami azt jelenti, hogy ezek az ilyen fajták nem képesek túlbecsülni.

De, Annak ellenére, hogy nincs veszélyt arra, hogy átruházható, sok tapasztalt kertész azt tanácsolja, hogy különböző sorokat vagy rendes és javítási fajták ágyát képezzen. Ez a gondozó, takarmányozási és öntöző növények különbségének köszönhető.

Tehát a cserélhető fokozat öntése hetente két-három alkalommal, a virágzási időszak alatt, könnyen önthető a szokásos bogyók, amelyek gyorsan eljutnak ilyen mennyiségű nedvességből.

Így az eper és az eper különböző fajtáinak ültetése egy helyszínen, még anélkül, hogy a magvak további kulturális kultúrájának tervei lenne, érdemes betartani néhány egyszerű szabályt.

  • Gondoskodás. Minden fajta bizonyos feltételeket igényel. Ha a webhely tulajdonosa az ízletes és érett bogyók maximális hozamát akarja kapni, akkor mindenféle növényfajt vigyáznia kell különböző módon.
  • Az eper vagy az eper alacsony fajtái szükségszerűen talajmulkot igényelnek. A talajtakaró a talaj bevonatfelülete védőanyagokkal üvegházhatás létrehozásához. Leggyakrabban a bogyók átlátszó vagy fekete filmmel vannak felszerelve.
  • Az eper vagy a szamóca egy területén, az első 3-4 évig. A webhely további felhasználása jelentős hozam csökkenéséhez vezet. Transzplantált kultúra jobb a szabad területen, és nem csak megváltoztatja az ágyakat helyeken.

A megfelelő leszállással és a kiváló minőségű ellátással és eltávolíthatósággal és a rendes nézetek lehetővé teszik Önnek, hogy összegyűjtsük a bogyók ízletes és nagy betakarítását, és a tapasztalt kertészek képesek lesznek kísérletezni a helyreállított növényi fajtákkal egy külön kis darab kertre, mielőtt megvásárolnád Kész választófajták.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: