Malina kanadai

 • Bogyó szín: Sötét lila
 • Íz: édes
 • Érlelési idő: átlagos
 • Súly bogyó, g: Legfeljebb 9
 • Hozam: 7-től 12 kg-ig bokor
 • Fagyállóság, ° C / téli keménység: Magas
 • Célja: Univerzális
 • Vérzik: Igen
 • Locsolás: Bőséges
 • Hozam mértéke: nagyon magas

Lásd az összes jellemzőt

Malina – valódi természetes szivárgás. Illatos édes bogyók jelennek meg a nyár magasságában, és friss formában vannak. Ezek a komposzthez kerülnek, és finom lekvárt készítenek. Az egyik ilyen fajták Malina kanadai.

A fajták leírása

A Málna Canadian a Straak fajtákra utal. A technikai jellemzők szerint sok fajtát meghalad. A hatalmas erős szárakkal rendelkező bokrok 200 cm-ig terjednek, és kompakt forma van a repehenzív ágak miatt. Növény nélküli tüskék jó elágazással. Sötétzöld levelek hullámos felületen.

Az érés időzítése

A Málna Canadian közepes szemcsés változatosságnak számít. Az első alkalom, amikor a frukció júniusban kezdődik – július. Re– szeptemberben, ahol a termés fiatal hajtásokat ad.

Régiók növekvő

Alacsony tanult osztályt termesztenek az összes orosz faiskolában. Az éghajlati feltételekhez való tartósság népszerűsége.

Hozam

Malina Canadian – High-Three Rendezés. Az egyik bokor gyümölcse 7-12 kg bogyókból érhető el. Ez a mutató többször magasabb, mint a klasszikus málna fajták értékei.

Bogyók és ízük

Az univerzális érték és a kúp alakú sötét lila színű bogyók súlya 9 gramm. A Radia kanadai szűk, de ugyanakkor lédús és édes a rosszindulatú aromával. A bogyók hosszú tárolva vannak és alkalmasak a szállításra.

A termesztés jellemzői

A málna bokrok aktívan fejlődnek egy napos telken, védve a vázlatokat. Rendszeres ellátás fenntartása, különösen az öntözés.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

A felszín alatti víz közeli áthaladásának kiküszöbölése helyeken ültetett csíkok. Rögzített talaj leeresztett, lúgos, linil savassági szint 5, 5-6, 2 ph. A leállított lyukak 50×50 cm. A bokrok közötti távolság 1,5-2 métert hagy.

Tavasz – A falu legjobb ideje. Szükség van időre, hogy a vesék elkezdjenek virágozni, mielőtt a vesék elkezdenek virágozni. Őszi kirakodásokkal, hogy megvédje a gyökereket a hidegből, a bokor dip.

Ritkítás

A tavasz elején a bokrok a bokor jobb kerek alakját alkotják. A cseppeknek 5-7 felsőnek kell lenniük. Ez az eljárás növeli a virágok hozamát és képződését. Tavasszal és őszén száraz, sérült ágakat kell eltávolítani, és megakadályozni, hogy a Malinnik megvastagodott.

Öntözés és etetés

A tavaszi időszakban a malina kanadai osztályt a nitric műtrágyák táplálják a zöldség kialakulásához.

E célból az infúziót használják, 1-től 10-ig terjedő madár alom – 1-20, gyógynövények – 1-10. Alkalmazás és karbamid.

Júliusban táplálja a potash műtrágyákat. Megvásárolható késztermékes ásványi műtrágya, szuperfoszfát. Hatékony alkalmazás 1 csésze hamu a téren. M. Rendszeresen használható az egész évszakban.

Ősszel kizárni kell a nitrogéntartalmú műtrágyákat.

Málna kanadai nedvesség, és a gyümölcs mérete attól függ. A virágzás és az érlelés során rendszeres öntözés szükséges. A hideg időjárás kezdete előtt a talaj hidratálja, hogy elkerülje a fagyasztott gyökereket.

Nyár Malina Kanada ellenáll a rövid távú szárazság. A víz hőjében hetente kétszer költeni. Gyakorlott csepegtető öntözőrendszer. Lehet, hogy felemeli a hornyokat, és hagyja a vizet. A rendszeres lazítás javítja az oxigén hozzáférést a gyökerekhez. Öntözés után jó a lombozat talaját, a szalmát, hogy megőrizze a nedvességet a földön.

Fagyállóság és a téli előkészítés

Malina kanadai fajta nem fél a fagytól. De a gyökérrendszer védelméről előre kell vigyáznia kell. Először tisztítsa meg a mulkot a növény körül, lehetnek kártevők. Miután fagyasztották a talajt a bokor körül egy új réteg mulch. A málna bokrok nehezen ugorhatunk először a szár vastagságának köszönhetően. Ezért több technikában történik, az agrárterrel borítják őket.

Betegségek és kártevők

Málna kanadai – Nagyon ellenálló kultúra különböző betegségek és kártevők számára. De a rendszeres megelőző intézkedések nem zavarják:

 • A kora tavaszt a folyosón lévő talajjal kezeljük, hogy megszabaduljon a kártevőktől a földön;

 • A rügyek kialakulása során az “Aktellik”, az “Aktellik” eszközökkel permeteznek;

 • A virágzás során a beteg bokrokat és ágakat eltávolítják;

 • A bogyók gyűjteményének befejezése után a gyümölcsöző ágakat tisztítják, és gyógyszerekkel vagy betörő folyadékkal kezeljük.

Reprodukció

Talán reprodukció dugványokkal és fiatal hajtásokkal.

Csillogó. Megemlített bokor, és válassza ki a root részt 1-2 képződött a vesék. A palánta a homok és a tőzeg egyenlő részeiből áll. A jobb gyökerezés meleg hely.

Fiatal hajtások elválasztják az anyai bokorot, és megpróbálják károsítani a gyökérrendszert. Az elkészített talajban külön ültetett.

Értékelések áttekintése

A visszajelzések szerint a Ranasian Stamba málna biztosítja a termés egész családját. Az egyszerű gondozás lehetővé teszi, hogy mindenhol növekedjen. Egyre több, és több kertész megtudhatja ezt a csodálatos fokozatot, és örömmel növekszik a webhelyeikben.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása