Paradicsom alma lipetsky

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, gyümölcslé, ketchup és paradicsom paszta
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: akár 180
 • Jellemző bokor: Erőteljes
 • Hűtőközeg: Közepes
 • Az érett gyümölcs színe: Piros

Lásd az összes jellemzőt

Apple Lipetsky-fokozat – egy másik méltó képviselője magas paradicsom. A tenyésztők növényi kultúrát hoztak univerzális gyümölcsökkel, amelyek alkalmasak edények, snackek, és hasznos snack lettek a nap folyamán.

A fajták leírása

Általában a bokrok növekedése, amely 180 centiméterrel ér el. Az intemermináns másolatok hatalmasak és erősek. Halálozási átlag.

Aratás:

 • a gyümölcslé;
 • ketchup;
 • Paradicsom szósz;
 • Saláták és snackek.

A legtöbb Dachans inkább friss zöldségeket fogyaszt, feldolgozás nélkül. A bokrok kényelmesek a sötétzöld paradicsom sötét zöld levelei. Ugyanabban a színben festett és a hajtások maguk.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Nagy piros paradicsom gyarapodik 150-300 gramm, de ha ez megfelelő ellátáshoz az ágy, akkor növekszik több nagy zöldség (darabonként 450 g). A kisbordák észrevehetőek a bogyók felszínén. Teljesen túlterhelt paradicsom van egy foltot a gyümölcsöt rögzítésének helyén. A gyümölcsszínezés folyamata fokozatosan következik be. Van egy kerek vagy ovális. Hús húsos és nagyon lédús. A magvak kis számú kameráján belül alakul ki.

Kóstolási jellemzők

Az érett paradicsom harmonikus íze ötvözi az édességet és a könnyű savanyodságot. A termikus feldolgozás után kiváló ízesítő tulajdonságokat tartanak fenn.

Érés és gyümölcsözés

A vegetatív kifejezés 110-115 nappal a hajtások kialakulásától kezdődően és az első betakarítás gyűjteménye előtt. Az Apple Lipetsky-fokozat a középső könnyebbé válik.

Hozam

Visszatérés egy bokor – 3 és 3,5 kilogramm között. Ez a gyümölcskultúra magas hozamnak tekinthető.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A tavasz első hónapjában a palánták vetőmagjainak vetése, és néhány hónap után, amikor az életkora eléri az 55-58 napot, a talajban transzplantálhatsz. Annak érdekében, hogy a palánták egészségesek legyenek, megfelelő körülmények között kell kialakítani őket. A vetőmagok elmélyülnek a tartályokba, tápanyaggal töltve, meleg és dilatált vízzel. A kapacitások tartós film vagy üveg borítottak. A csírázáshoz a nap folyamán körülbelül 25 fokos és 18 fokos este kell tartania.

Ha a magokat általános csomagolásban megragadták, akkor szükséged van egy felvételre, miután a második pár a teljes fledged levelek. Mielőtt a palántákat a talaj vagy az üvegház nyitva tartása előtt háromszor táplálhatják 2 hónap alatt.

Megjegyzés: Vásárolja meg a kész talajt vagy leszállási anyagot csak olyan bevált márkákból, amelyek garantálják a kiváló minőségű termékeket. A boltpolcokon bemutatott vetőmagot speciális készítményekkel kezeljük. Az akvizíció előtt győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a magvak eltarthatóságát.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Lehetetlen megvastagolni a leszállást, különben a hozam jelentősen szenved, és az üzem immunrendszere gyengül. Nem több, mint három bokrot ültetünk egy méter földön.

Növekvő és gondoskodás

A telek átültetésére kerül kiválasztásra, előre, csöpögő és összetett táplálkozási készítményekkel táplálkozik. Vízágyak hetente egyszer. Szükség van az öntözésre a hőben, mivel a nedvesség gyorsan elpárolog. Nem lehet önteni egy bokrokat vízzel, hogy ne provokáljon a gomba és más fertőzések fejlődését. Az öntözés céljából ajánlatos a víz kiemelkedő és a nap felmelegedése. Az eljárást az aktív nap órájában nem lehet elvégezni.

A műtrágyák különböző anyagokat és gyógyszereket használnak. A fejlesztés minden szakaszában néhány összetevőre van szükség a paradicsomhoz. Egy sor vastag és buja növényi tömegre van szüksége nitrogénre. Mind az ammónium-nitrát, mind a szerves etetés során megy (fel kell oldani a vízben). A virágzás során kálium-alapú kompozíciókat kell használnia. Hogy elegendő számú darabba legyen, szükség van kábítószerekre káliummal és foszforral. E komponensek nélkül lehetetlen elérni a magas hozamokat és a gyümölcsök kiváló ízesítő tulajdonságait.

Az üzem gyökerei elegendő mennyiségű oxigént kell igénybe venniük. A teljes gázcsere biztosítása érdekében a talajt hetente többször le kell lazítani a bokrok körül, és fedje le a földet az ökológiai mulch réteg körül. A mulcs több funkciót végez egyszer: étkezések, nedvesség megmentése, paradicsom védelme a talajjal való érintkezésből, kártevővédelem. Ő is nem adja meg a gyomnövényeket.

Rendszeres gyomlálásra van szükség ahhoz, hogy ne adjon gomba és más bakteriális fertőzések kialakulását. Segítségével megszabaduljon sok kerti kártevőktől.

Busta fajták Apple Lipetsk formája két száron. A felesleges hajtások eltávolítása Szüksége van arra, hogy a növény ne töltsön hatalmat a zöld tömegre. A magas növényeket úgy vizsgálják, mint azokat. A használt támogatóknak erősnek és megbízhatónak kell lenniük. A PEGS telepítésekor nem lehet nagyon mélyülni a földön, hogy ne károsítsa a gyökérrendszert.

A paradicsomok betegségei és káros rovarok elleni védelme érdekében kész kész kémiai vegyületeket vagy népi recepteket is használhat, amelyek szintén nagy hatékonyságot mutatnak.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: