Paradicsom banán piros

 • Szerzői: Gavrish S. F., MORAV B. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN. (Kiválasztó cég Gavrish)
 • A feltételezések éve: 1997
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, teljes kibaszott konzervdoboz, ketchup és paradicsom paszta
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: 70-ig

Lásd az összes jellemzőt

Meghatározó Paradicsom Grade egy érdekes név Banán Red Sok éven kedvelt a kertészek, Oroszország, Belarusz és Kazahsztán. Fontolja meg, mi okozott ilyen népszerűséget a zöldség.

Az eltávolítás története

A vörös banánt Oroszországban választották ki a Gavrish LLC kiválasztó cégében. A fokozat szerzői Gavrish-nek váltak. F., MORAV B. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN. Aktívan alkalmazza a fajtát 1997 óta.

A fajták leírása

Kis banánszalagok pirosak akár 70 centiméter magasságig, de az üvegházakban ez a mutató növekedhet. A bokrokat megkülönbözteti a megnövekedett elágazás, de a levelek nem túl sokak. A fedett szárak a világos zöld színű közepes méretű leveleket fedjük le. Vannak jelentéktelen hullámosságok, a felezési idő hiányzik. Az első jelölés általában a 8 lap szintjétől függően alakul ki, akkor a szárak 1-2 után nőnek. A létezésre jellemző FRUOZCA. A kefe körülbelül 12 csúcsot képez, köszönhetően, hogy a gyümölcsök alszanak a klaszterekben.

A fajta pozitív oldalai:

 • A különböző régiók termesztésének lehetősége;

 • méltó hozamjelzők, gyógyítás;

 • képes hosszú távú szállítás elvégzésére;

 • számos alkalmazás;

 • A gyümölcsök szokatlan formája.

Negatív:

 • A növény jelentős gondot igényel;

 • A fajta fél a magas páratartalomtól;

 • A kultúra nagyon hajlamos a betegségekre.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A vörös banán pontosan megjelent egy ilyen nevet a nem szabványos gyümölcs alakja miatt. Ez hosszúkás, hengeres, és valóban hasonlít egy erős kis banánra. A vörös bogyók tartása 5-6 darabos csomópontban van összegyűjtve. Súlya nem túl sok – körülbelül 100-110 gramm. Ennek köszönhetően a fajta paradicsomát teljesen másképp használják: közvetlenül a bokorból eszik, a bankokba, a salátákon és különböző üres lapokon.

Kóstolási jellemzők

Minden gyümölcs egy sűrű bőrt fed le, amely akadályozza a repedést. A paradicsom belsejében sűrű illatos testet tartalmaz, anélkül, hogy túlzott víztartalom lenne. Száraz anyagok elég sokat. Az íze nem túl sokat fejez ki, de harmonikus, paradicsom, nagyon gyenge jellegzetes savval.

Érés és gyümölcsözés

A korai vörös banán sikeresen 90-95 nap alatt érlelődik. Vintage elkezd gyűjteni júliusban vagy augusztusban. Azonban nem lesz az egyetlen, mert 14 nap elteltével egy új paradicsomot vesz igénybe. A zárt talaj függvényében a paradicsom is gyümölcsöző lesz novemberig, de a szín csökkenése sokkal kevésbé világos lesz.

Hozam

A vörös banán gyakran kedveli a kertészek gazdag betakarítást. Legfeljebb 2,5-3 kilogramm paradicsomot kaphat. Az üvegházakban a hozam mindig magasabb, mint a nyitott talajban.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A március 20-tól április 10-ig ültetett vetőmag palánták. Ha ez egy vállalati anyag, akkor már átadta a feldolgozást, de ha a magja, akkor rendkívül ajánlott 20-30 percig, hogy csökkentse őket a mangán gyenge oldatába (szükségszerűen rongyba csomagolva). A tápanyag talaj lehet önállóan vagy vásárolni a boltban.

A talaj kissé fűtött vízzel, majd 1 centiméter sorban van. Vannak vetőmag, megfigyelve a távolságot 2 centiméterben. A szakálla között maguknak körülbelül 4 cm szabad helyet kell hagyniuk. A magok kissé csatlakoztatva vannak, filmekkel borítva. Belép a helyiségbe, legalább + 20 fokos hőmérsékleten. Egy hét múlva megjelenik a hajtások, a filmnek el kell távolítania. Már megtanulták a palántákat merülni és türelmesen. Keresi őt a nyílt talajban, június 15-én lesz. Nagyon fontos, hogy minden fagy már megállt.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom banán piros

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom banán piros

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom banán piros

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsom leszállási területet úgy kell át kell gondolni, hogy 3-4 nyüzsgés van elhelyezve 1 négyzetméteren. A növények között szabad helynek kell lennie (60 cm), mint a sorok között – 50 cm. A bokrok azonnal formálódnak, hogy 2-3 szár van. Minden esetben meg kell kötnie a támogatást. Az első napok kívánatos mászni és a talajt a paradicsom közelében.

Növekvő és gondoskodás

A vörös banán öntözése minden nap szükséges, de csak a féktelenség kialakulása előtt. Öntsük a gyökér alatt szükséges folyadékot. A petefészek megjelenése után az öntözés hetente 1 vagy 2 alkalommal csökken. A hosszú esőzések kizárják az öntözést, ha a paradicsom nyitva van. Telítettség után a nedvesség ajánlott laza és eloszlatja a talajt.

Amikor a szezon csak kezdődik, a talajnak nitrogénben gazdagnak kell lennie, amely új növekedést eredményez. A legjobb itt a hígított szerves alkalmazást. De az aktív növényzet időtartama alatt ásványi készítményeket kell használni az összes szükséges elemhez a gyümölcsök kialakulásához. A megtorlás káliummágneses komplexumokat igényel.

A gondozás kötelező pillanata a gőzölés. A Steying elég gyorsan növekszik, ezért rendszeresen kell fordulniuk. A legjobb, ha ma reggel, míg a nap nem indul kemény sütőt. Öntözés és etetés, mielőtt a lépéseket meg kell szüntetni. A rangsorokat javasoljuk, hogy permetezzen a fa hamu.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A Banana Red nem különösebben ellenzi a betegségeket. Nagyon gyakran meglepődik Klaporiosa. A betegség magas páratartalomban fordul elő. A paradicsom megjelenésének megakadályozása érdekében ajánlatos fokhagymával vagy jóddal kapcsolatban permetezni. Megszabaduljon a betegségtől, lehetővé teszi a réz tartalmazó gyógyszereket.

A középső stabilitási kultúra fusariosis és foltos mozaikvírussal rendelkezik. Az első olyan gombás betegség, amely a fény hiánya miatt jelenik meg. Kezelje “nagyszerű”, de az előrejelzések nem mindig megnyugtatóak. Mozaik – Rendkívül súlyos betegség. A beteg üzem azonnal eltávolítja, amíg a patogén más bokrokba költözött. Néhány kertész próbál kezelni mozaikot tejoldattal (liter tej és 1 evőkanál karbamid 10 liter vízzel), de ez csak a legkorábbi szakaszokban segít.

A kártevők nagyon ritkán jönnek, és leggyakrabban egy fehérflink. Szabaduljon meg egyszerűen, csak a bokrok inszekticideinek kezelésére van szükséged.

Paradicsom banán piros

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom banán pirosÉlesztőParadicsom banán pirosBórsavParadicsom banán pirosJódParadicsom banán pirosHamuParadicsom banán pirosKalcium-selitraParadicsom banán pirosbukkinsavParadicsom banán pirosTejszérumParadicsom banán pirosHidrogén-peroxidParadicsom banán pirosCsirke alomParadicsom banán pirosSzódaParadicsom banán pirosCsalánParadicsom banán pirosMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom banán piros

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom banán piros

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom banán pirosPhytofluoroParadicsom banán pirosPuffadt harmatParadicsom banán pirosCsúcsParadicsom banán pirosClapporiosParadicsom banán pirosSzürke gnilParadicsom banán pirosDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Banán piros – hihetetlenül kemény növény. Ez alkalmazkodhat a hőhez és a hideghez, és a hőmérsékletkülönbségek. A fajtákat teljesen különböző éghajlaton termesztik, de a leggazdagabb növények mérsékelten adnak.

Értékelések áttekintése

A Banana Red véleménye más. Néhány daches dicsérik őt. Tetszett a gyümölcsök érdekes formája, a jó betakarítás összegyűjtésének képessége. Sokan elégedettek azzal a ténnyel, hogy a fokozat különböző régiókban növekszik. Kedveli az íz ízét és azt a tényt, hogy a paradicsom jól illeszkedik a konzerváláshoz és a vételhez.

Mások, éppen ellenkezőleg, azt állítják, hogy az íze friss. A gyümölcslé nem fog működni, mert a hús kevés folyadékot tartalmaz. A hozamok nem egészen. A kertészek biztosítják, hogy a vörös banán folyamatosan nagy számú lépést helyez el, és gyakran veszi fel a betegségeket.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása