Paradicsom Boni mm

  • Szerzői: Gavrish S. F., MORAV B. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN., Wolf O. DE. (Kiválasztó cég Gavrish)
  • A feltételezések éve: 2001
  • Szinonimák nevek: Boni-m
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
  • Érlelési idő: Ultrarandy
  • Az érlelés időzítése, napok: 83-88
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Bush méret: Éjszakai minőségű

Lásd az összes jellemzőt

Az oldalon jó betakarítást kaphat, nemcsak egy magas paradicsommal. A leszállás nem rossz megoldás lesz a Boni MM alacsony elnyelő üzem, amely meghatározó fajtákra utal.

Az eltávolítás története

Llc “Beacting cég Gavrish” Vel World Development Boni MM. A paradicsomot 2001-ben engedélyezték.

A fajták leírása

A Boni MM gyümölcsök díszítik az asztalt, ízletesek és hasznosak. Jól bizonyultak a megőrzésben.

Lehetséges, hogy a fajta paradicsomot nemcsak az üvegházban, hanem a nyitott talajban is növelni lehet. A bokrok kompakt, kis méretűek, legfeljebb 50 cm-re nőnek. Áranlat és levelezés középső, egyenes szár. A lombozatot sekély alkotja, az árnyék sötétzöld.

Ez egy sztrájkolt növény, egyszerű virágzással, először 6-7 lap felett látható. További virágzatok a levelek elválasztása nélkül alakulnak ki. Boni mm gyümölcs van artikulációval. A mérőberendezés azonban nem szükséges, amint azt tanítani kell.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Amikor a paradicsom boni mm még mindig éretlen, zöld, sötétedés van a gyümölcs közelében. Az érett állapotban a gyümölcsök pirosak, rendelkeznek egy kis bordázott és egy lapos kör alakú alakúak.

Kóstolási jellemzők

A Boni MM klasszikus paradicsom ízű, könnyű savanyúsággal rendelkezik.

Érés és gyümölcsözés

Ez a fajta az ultrahang kategóriájára vonatkozik. 83-88 napon belül érlelődik. Június végén ízletes paradicsomot fogyaszthat a saját ágyunkból.

Hozam

Ami a hozamot illeti, akkor egy Boni mm-es bokorból akár 2 kg-ig is összegyűjthető.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Április első felében már bátran vetheti a fajta palántákat, májusban a bokrok a nyílt földre kerülnek.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Plant Boni mm a 30×50 cm arányban.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom Boni mm termesztésének bizonyos jellemzői különböző talajtípusokban.

A homokos talaj gyorsan gyorsan elveszti a nedvességet, ezért olyan anyagot kell hozzáadnia, amely segít a talajnak ahhoz, hogy elég hosszú ideig tartsa a vizet, hogy a növények eljuthassanak hozzá. A szerves anyag bármilyen formában megteszi, de a mocsarakból gyűjtött kókuszrost vagy tőzegmoha, ahol óriási szivacsként működik, különösen hatékony. Egy másik nyilvánvaló “jelölt” egy régi tartalék komposzt, amely komplex tápanyag-készletet tartalmaz, és tökéletesen tartja a vizet.

Agyag talaj nagyon kicsi részecskékből áll, amelyek először ellenállnak a víz felszívódásának, majd tartsd meg. Mint a homokos talajok, a nehéz agyag, általában kevés szerves anyagot tartalmaznak, ezért szükség van komposzt hozzáadására, majd a kókuszrost vagy a tőzegmoha újra. Csak így tudsz növekedni egy hasonló környezetben egy nagy betakarítás Boni mm. Ha a talaj savas, kókuszrost, és itt segít, mivel magasabb pH-érték (5,5-6,3, ellentétben 5-5,3 pH-t tőzegmoha).

Savas talajok esetében, tanácsot adnak a magas minőségű adalékanyagok, például a mész vagy a fa hamu. A lúgos talajon érdemes a komposztotól kezdve. Az elemi kén, amelyet kis granulátum formájában értékesítenek, hozzáadják a növényi tápanyagot, míg a tőzegmoha megadja a szerves.

A felhős napok leginkább megfelelnek a Boni MM átültetéséhez, mivel a palánta nem szárad, és nem szenved éles hőmérsékletcsökkenés. Ebben a szakaszban már megcsípheti az alsó leveleket, amelyek az első, hogy a patogén mikroorganizmusok. Boni MM beszállása előtt azt javasolják, hogy a növényeket a komposzt tea gyenge megoldásába merítse. A szuperális szintetikus műtrágya használata sokk paradicsomot okozhat.

Mielőtt ültetnénk a paradicsomot a talajba, tegyen egy csésze lisztet a laminanomból és annyi csontlisztből minden leszálláshoz. Ez egy ilyen subcortex paradicsomon Boni MM gyorsan belép a növekedésre és a gyökérre. A laminaria kiváló és sokoldalú növényi anyag, amely a nyomelemekben gazdag, míg a csontliszt foszforot tartalmaz, amely elősegíti a virágzást és a gyümölcstermesztést. Ezek mind a műtrágyák hosszú ideig paradicsom tápanyagokat biztosítanak.

Amikor a csontos mm-t a leszállási gödörbe meríti, a legtöbb szárnak a lyukba kell mennie. Csak a felső levelek végzik el a talaj felett. Idővel a bokrok meglehetősen gyökerezik, a gyökerek a szárból fognak menni, hogy a Boni mm hozzáférjen a talajban található több tápanyaghoz.

A hagyományos módszer helyett egy árok leszállását használhatja. Az árok előnyt adnak: nincs szükség mély lyuk ásására, a növény gyökérrendszerének teljes hossza a talaj felső rétege fölött van elosztva, ami az első, amely tavasszal felmelegszik, és amely általában a leggazdagabb tápanyagokat tartalmazza.

A Bony mm-es leszálláskor ez a módszer ásni egy vízszintes árkot ennek a méretnek, hogy a gyökerek és szárak illeszkedjenek bele. Távolítsa el az összes levelét az üzemből, kivéve a felső fürtöt. Tegye a palántákat oldalra, és talajjal borított a levélcsoport tetejére. A talajrétegnek több centiméter vastagságának kell lennie. Javasoljuk, hogy a földi algákat és a csontlisztet keverje, és csak az elaludt árok elejére.

Először is, a boni mm palántái a földön fekszenek, de ne aggódj, néhány nap múlva függőlegesen emelkedik. Szükség esetén óvatosan helyettesítheti egy kis kőet a szár alatt, hogy elkezdte mozogni a helyes irányba. Ez különösen jó ötlet, ha az időjárás felhős vagy esős.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A leírt fajtájának egyik előnye, kivéve, hogy ez egy nagy hozamú és kis magasság, – a fitoophluorózis ellenállás.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

Kívánt esetben az ország bármely régiójában növekedhet. Az északi régiókban a landing palánták a film alatt készültek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: