Paradicsom cseresznye vera

 • Szerzői: Alsó álmok. ÉS.
 • A feltételezések éve: 2019
 • Szinonimák nevek: Cheriver
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: kb. 90
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakért, üvegházakért
 • Bush méret: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom cseresznye vera sok szerelmes-gildert hódított a gyümölcsök ízlésének ízlésére, amely az érett görögdinnye ízét hasonlít. Azonban számos előnye van, amelyek biztosan jönnek a Lélek és a Kertes eset kezdőkéhez.

Az eltávolítás története

A hibrid kultúra cseresznye vera viszonylag új, amelyet az Agrofirm “Partner”, és 2019-ben lehet alkalmazni. A híres szakember által a blokk-álmodozó szelekció területén származik. ÉS. A szerelmeseinek többsége között könnyebbé válik – Cheriver.

A fajták leírása

Az intedermináns kultúrája, magas, erőteljes és ugyanabban az időben kompakt bokrok 200 cm-ig. Ennek megfelelően harisnyakötő, lépés és formázás szükséges. A gyártó leírása alapján az alakos bokrok 1 szárat követnek. Az üvegházakban termesztett növény célja, de déli szélességekben a paradicsom nyitott talajokban történik.

Növényi szórólapok rendes, kis méretek, sötétzöld árnyalatok. Egyszerű típusú virágzatok, amelyek 15-25 kis paradicsomot hoznak, de csodálatos ízlési tulajdonságokkal. Az első virágzat 9 levélre van kialakítva.

Használjon gyümölcsöket és friss állapotot, és konzervdobozt.

A kultúra előnyeiből adjuk meg a következőket:

 • Kiváló ízlési tulajdonságok;

 • Csodálatos árutulajdonságok;

 • Egységes érés egyenlő a gyümölcsök kalibrálásával;

 • A nem-obszesszív gyümölcsök sikeresen és hatékonyan érik egymást egy szakadt állapotban;

 • Magas szintű immunvédelem a betegségek tipikus betegségei ellen.

Vannak hibrid és hátrányok:

 • A kártevőkkel szembeni megbízható ellenállás nem rendelkezik kultúrával, így tavasszal hagyományos fungicideket kell használni az üvegházak feldolgozása során;

 • A formázás, a lépések és a kerek szükségessége.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A gyümölcskonfiguráció egy tojás alakú, gyenge, helyes, egy kicsit, kissé húzott tippel. A gyümölcsök intenzívebbek, és zölden – világos zöld árnyalatok. Minden egyes magzati cseresznye tömege körülbelül 30 g. Felület sima, fényes. A bőr erős, a konzisztencia tömörül – a gyümölcsök jól tolerálhatók, és hosszú ideig tárolhatók.

A gyümölcsök száma egy ecsettel – 15-ről 20-ra. Köztes virágzat, az első közvetlenül a 9. csomóban van kialakítva, majd 2-3 csomópont után. Keretek artikulációval.

Kóstolási jellemzők

A növényi gyümölcs ízei becslések szerint magas – édesek, emlékeztessék a minőségi görögdinnyék ízét. Jelentős mennyiségű alicopint tartalmaznak, amely előnyös hatással van a szívizom működésére. A gyümölcsök sugaldisai közel állnak a görögdinnye közelében.

Érés és gyümölcsözés

Az érlelő kultúra időzítése korai, kb. 90 nap.

Hozam

A hozam szintje eléri a 13,8 kg / kg-ot. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A Seying magok már elég koraiak lehetnek – februárban.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Standard ültetési séma – 5 növény 1 m2-es (50 x 50 cm).

Növekvő és gondoskodás

Mivel a termesztés fő módja üvegházhatású módszer, akkor a palánták nélkül nem csinálnak itt. Kezdetben a vetőmag anyagot kell rendezni, majd fertőtleníteni egy sötét rózsaszínű mangános oldatban mintegy 30 perc. Ezután a magokat mossuk, majd nedves gézbe helyezzük 1-2 napig a csírázáshoz. Ezután a vetőmag szárítása a folyékonyság szintjére.

A tenyésztő magok magjai különös edényekben, legalább 0,3 literes térfogattal. A tartályokban lévő hibrid bokrok együttes korlátozása nem ajánlott, jobb, ha minden egyes növényt külön üzembe helyezünk, akkor ne sérüljön meg a gyökerei átültetése során.

Kondicionálás feltételei – A hőmérséklet-rendszer nem kevesebb, mint +25?Az első fázisban (a talajból származó hajtások megjelenése előtt), és nem kevesebb, mint +20?C – egyéb idő. A páratartalom szintje körülbelül 70%. A világítást legalább 10-12 órával kell fenntartani.

A termesztés folyamatát a helyiségek legmegfelelőbb helyén végezzük. Jellemzően a kapacitás ablakpárkányokra van állítva, vagy nem messze tőlük. Világítási hiányral, fénycsöves lámpák kiemelése. Gyengénen megvilágított helyeken a bokrok hamarosan eldobják, gyenge, halvány zöldes színűek. A kultúra palánták hosszú ideig alkalmazkodnak, és gyakran betegek.

A cseresznye kultúra öntözését kizárólag meleg és megmentett vízzel, kis mennyiségben végezzük, de a szubsztrátot teljes mértékben meg kell áztatni. Az öntözési frekvencia mérsékelten van kiválasztva – a talajt nem szabad elutasítani.

A falking növények 14 nap alatt nem voltak többször 1 alkalommal. Billentés és szerves anyag, de kényelmesebb használni a kész műtrágya komplexumokat. Az alkalmazott arányoknál mindig a kész trágyázóhöz csatolt irányító anyagokból tanulhat.

Az üvegházhatást okozó üzemek keményedésének eljárását nem hajtják végre, de ha nyitott ülésekre készülnek, az utolsó 7-10 napos időszakban edzettek. A transzplantáció idején a bokrok kora körülbelül egy és fél hónap.

A kulturális bokrok ágyban vannak, megfigyelve az 5 db leszálló sűrűségét. 1 négyzetméterenként. m, elhelyezve őket furródákba vagy lyukakba. A kirakodás folyamatának végén öntözöttek, öntözöttek, az ágyak felületeit a tőzeges morzsák, fűrészpor vagy széna segítségével árnyékolták. Mulching anélkül, hogy minden egyes öntözés után meg kell szakítani a talajt, és meglehetősen lesz.

Amikor a nyitott talajban lévő bokrok kimerülnek, mert magasak, azokat a támogatásokhoz kell kötniük, vagy piplaresseket használnak. Ez az eljárás előzetesen gondolkodni kell, támogatást nyújt a leszálláshoz.

A növények öntözési folyamata a növekvő szezonban történik – 2-3 naponként. Jelentős vízmennyiségek A kultúra nem igényel mind a fejlődés kezdeti szakaszát, mind a paradicsom hatalmas öregedését. Forró, gyakoribb öntözés szükséges, mint a felhős időszakokban. Közelebb a növekvő szezon végéhez, az öntözés mértéke fokozatosan csökken, majd egyáltalán megáll.

Ha az ágyakon lévő talajok nem inspirálnak, akkor a lazításnak szükségszerűen követnie kell.

A szezonban legalább 3-szor táplálja a tenyésztést – a virágzás megkezdése előtt, majd 14 nap szünetelettel. Táplálási kultúrák alkalmazása Tipikus: Selitra, karbamid, szuperfoszfát, káliumsó, kálium-monofoszfát és mások. Hígított oldatok a vonatkozó utasítások szerint. A népi jogorvoslatokból az indukciós csecsemőket (1-10) és a kőris megoldásokat használják (1 evőkanál 10 liter).

Az első evés az ultra-polírozott gyümölcsök kb. 3 hónappal a csírák előfordulása után, valamint a teljes öregedésükig.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A kultúra nagyfokú fenntarthatóságot mutat a betegségek fő komplexájához, de a fő dolog az, hogy toleráns a fitooftornak. A jó tolerancia hibrid és fusarium, verticillosis, valamint gallikus fonálférgek.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: