Paradicsom delicates

  • Szerzői: M. Ns. Aramov, A. BAN BEN. Svebodkin, Agrofirma Allen LLC
  • A feltételezések éve: 2007
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 180-200

Lásd az összes jellemzőt

A Delicates fajta egy kevéssé ismert kertész. Eltér a jó hozam és a könnyű termesztés. Alkalmas saláták, vágás, szendvicsek előállítására, ketchup, gyümölcslevek készítéséhez.

Ne zavarja a különböző Moszkvai Delicates-ot, sózza a finomságot, az orosz finomságot.

Az eltávolítás története

A tenyésztők által létrehozott M. Ns. Aramov, A. BAN BEN. Sinchodkin Agrofirma Allen LLC alapján. A vendégkönyv 2007-ben szerepel.

A fajták leírása

A magas bokrok elérik a 180-200 cm-es kompakt, a szárat. Középméretű zöld levelek, hajlamos a fonásra, burgonya típusra. A virágzat egyszerű. Egy növényen 6-7 slurms alakul ki, mindegyik 5-6 gyümölcsöt. A növekedési típus meghatározó. Alkalmas nyitott és zárt talajba történő leszállásra.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Kis gyümölcstartalmú, 100-120 g-os súlyú, lekerekített sima alakú, fényes rózsaszín. A közepes sűrűségű lédús, sima, nem hajlamos a repedésre.

Kóstolási jellemzők

Desszert, kellemes aroma.

Érés és gyümölcsözés

Középvonal az érés szempontjából, mivel a kivágások megjelenése a növény eltávolítása előtt 110-115 napig tart. Az első paradicsom júliusban próbálkozhat, a gyümölcsözés szeptemberig tart.

Hozam

Egy növényből eltávolították 4-5 kg ​​paradicsomot.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Ülítőanyagok énekelése márciusban – április elején. Különböző magas csírázás. Merüljön, amikor a jelen lap 1-2-es dobását dobja. Feed 2-3 alkalommal komplex műtrágya. Két héttel a palánták átadása előtt a megrendelésre kerülő webhelyre. Üljön le 55-70 napos korban. Az áprilisban átadott ágyakon, amikor visszatért a visszatérő fagyasztók veszélye. A film alatt egy kicsit 40 napig ültethető. Délen meggondolatlan módon termeszthető.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A csemeték 70×40 cm távolságra vannak elhelyezve, 1 négyzetméterre. m kényelmesen nő 3-4 paradicsom.

Növekvő és gondoskodás

A bokrok feltétlenül megkövetelik a gartót egy speciálisan telepített choplernek. 1-2 szálakban, de 3 hordóban megengedett. Meg kell távolítania lépéseket az első ecsettel. Rendszeres mérsékelt öntözést igényel reggel vagy esti órákban, nagyon meleg időben nem öntözik, hogy a növény ne kapjon gyökeret. A talaj öntözés után lazítsa meg, eltávolíthatjuk a gyomokat, lehet felszerelni egy speciális webes. Üvegház szellőztet. Feed 2-3 az egész évszakban.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A csúcs és a gyökér rothadás magas immunitása. Ajánlott a Phytoophulas, Drone Spottedness, Pulse Dew. A barna folt első jeleinek megjelenésével az összes érintett hajtás, a levelek és a gyümölcs megsemmisült, elpusztítva. Spray fungicid “Barrier” reggel és este 10 naponként. Az impulzusos harmatszóró-kálium-permanganát oldat arányában: 2,5 g / 10 liter víz.

A Colorad bogár és az üvegházhatású ággyal a legveszélyesebb a kártevőktől, a “magabiztos” azt jelenti, hogy segít. A virágzás során 2 héttel a betakarítás előtt az inszekticidek nem vonatkoznak. A fehér legyek mossuk egy szappanos oldattal, ragasztó csapdákat használnak, az infúziót a fokhagyma feldolgozása, vagy az infúzió a pitypang a hatóanyag. A Colorado Beetle Spray-tól a dohány infúziójával: 10 liter víz – 500 g dohány, a talaj körül a bokor apróra vágott hagymás héjjal megszórva. A csigák támadhatják a kultúrát – a kertfelületet kb. 1 órás mustárporral szárítjuk. l 1 sq. M.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Hidegálló, hőálló és szárazságrezisztens fajok.

Régiók növekvő

Alkalmas az üvegházakban való leszállásra Oroszországban, a déli régiókban, amelyeket nyitott ágyakban lehet.

Értékelések áttekintése

Ez a paradicsom nagyon hasonlít a kertészek kerek finom paradicsommal és magas betakarítással. A paradicsom alakja és mérete teljes mértékben megfelel a megadott jellemzőknek és fényképeknek a csomagoláson.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: