Paradicsom Moszkva Delicates

  • Szerzői: Nalled B. M., K. S. DE., Dupla A. BAN BEN., Kochkin A. BAN BEN. (CJSC tudományos és termelési vállalat “NK. KFT.”
  • A feltételezések éve: 2001
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 115-120
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
  • Eladhatóság: Magas
  • Szállítási képesség: Magas

Lásd az összes jellemzőt

Moskovsky delicates fokozatosan híres a paradicsom szerelmeseinek, kiváló ízlésének, szokatlan formájának és egyetemességének. A gyümölcsök hosszú távú takarmányt mutatnak, mivel a sűrű bőr nem érzékeny a megőrzés vagy szállítás során.

Az eltávolítás története

Moszkva Delicates 2001-ben regisztrált az állami nyilvántartásban. A kérelmet 1998-ban nyújtották be. A tudományos és termelési vállalat CJSC tenyésztési munkájában “NK. KFT.”Részt vett egy teljes szakembercsoport, beleértve nazalizált. M.

A fajták leírása

A kultúra magas szárú, 180-200 cm magasságban érhető el. Masszív és erős bokor, hajtások borított nagy zöld levelek. A virágzat egyszerű. A gyümölcs artikulációval van kialakítva. A növény nagyon hatékonyan néz ki, vastag húsos ágakkal. Lemezlemez felülről sötétebb, mint az alábbiakban, kívülről hasonlít a burgonyapákra.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az éretlen paradicsomnak van egy jellemző zöld színezése, sötét foltja a fagyasztott területen. Érett gyümölcsök piros, fényes, szőnyeg nélkül. A közepes méretű gyümölcsök, a finom henger alakú, észrevehető “orr”. Észreveheti a gyenge ribbibot. Húst sűrű bőr sűrű és húsos.

Kóstolási jellemzők

Moszkva Delicates megkapta a nevét egybeesés. Elegendő nedvességgel, a gyümölcsök gyümölcsösséget és édességet kapnak, szokatlan és nagyon kellemes ízeket szereznek. Ehhez a paradicsomhoz magas cukortartalom jellemzi.

Érés és gyümölcsözés

Moszkva Delicates – Középesebb rendezés 115-120 napig. A betakarítás július és szeptember közepéig folytatódik.

Hozam

A magas hozamú paradicsom Moszkva delicates 5,7-6 kg / kg mennyiségben gyümölcsöt adhat. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magok készíthetők a február vagy március utolsó évtizedében vetésre. A korai leszállás lehetséges, de csak a speciális lámpákkal való főzésre vonatkozik. A nyitott talajbokrok a gömbök megjelenése után 60-65 nappal a fagyok után kerülnek át.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Moszkva Delicates

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Moszkva Delicates

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Moszkva Delicates

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A növények közötti optimális intervallum 50 × 70 cm. Nem ajánlott a leszállás túl sokat, 1 m2-nek csak 2-3 bokrának kell lennie.

Növekvő és gondoskodás

A növényeknek szüksége van egy harisnyakötőre, szükségszerűen lépésre. A Moszkvai Delicates erősen húzódik a növekedés folyamatába, ezért azonnal rögzítve van a közvetlenül a lyukba telepített trellis vagy egyéni támogatások. Az üvegházhatású vagy nyitott talaj javára történő választás az érlési idő alapján történik. Ha az éghajlat a régióban lehetővé teszi, hogy biztosítsák a gyümölcsök öregedését természetes körülmények között, azt a kezdetektől kezdve kell kiválasztani a menedékhelyen. A nyílt talajon a gerinceket jól megvilágított területekre helyezik, amelyek nem vannak kitéve a szélnek.

Az adaptáció körülbelül 7 napot vesz igénybe. Ebben az időszakban a növények nem táplálják, az öntözés is kizárható. Ezen időszak után folytathatja a szabványos agrotechnikai események halmazát. A paradicsomos bokrokat meleg vízzel, előnyösen a korai órákban vagy este, miután a nap megy. Ismételje meg az eljárást, mint a talajszárítás, hetente 1-2 alkalommal.

Az alsó levelek rendszeresen törnek, hogy biztosítsák a gyökérzónának megfelelő szellőzését. Szintén meg kell szüntetni a faded vagy a kiáramlást. Ugyanakkor hasznos lesz a lazítás és az ajánlattétel előállítása. Ha a talajt meggyilkolták, a megfigyelő anyag rétege minden egyes öntözés után megváltozik.

Paradicsom Moszkva Delicates

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom Moszkva DelicatesÉlesztőParadicsom Moszkva DelicatesBórsavParadicsom Moszkva DelicatesJódParadicsom Moszkva DelicatesHamuParadicsom Moszkva DelicatesKalcium-selitraParadicsom Moszkva DelicatesbukkinsavParadicsom Moszkva DelicatesTejszérumParadicsom Moszkva DelicatesHidrogén-peroxidParadicsom Moszkva DelicatesCsirke alomParadicsom Moszkva DelicatesSzódaParadicsom Moszkva DelicatesCsalánParadicsom Moszkva DelicatesMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsom nagymértékben ellenáll a gombás betegségeknek. A nyitott talajban fertőzhető fertőzéssel fertőzéssel. A megelőzés nagyon fontos, hogy megvédje. A bokrokat rendszeresen ellenőrzik. A tejszérum extra-zöld permetezése 25 csepp 5% jódoldat hozzáadásával minden literre. A kapott oldatot egy vödör vízzel összekeverjük.

A fitoofluoró levél észlelt sérülésével vegyi anyagokat kell használni. “Metalaxil”, “Acrobat-Mc”. A permetezés megelőzésre, szezononként 3-6 alkalommal végezhető el.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Moszkva Delicates

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Moszkva Delicates

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom Moszkva DelicatesPhytofluoroParadicsom Moszkva DelicatesPuffadt harmatParadicsom Moszkva DelicatesCsúcsParadicsom Moszkva DelicatesClapporiosParadicsom Moszkva DelicatesSzürke gnilParadicsom Moszkva DelicatesDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fajta nem túl jól illeszkedik a nyitott talaj növekedéséhez. A hideg vagy elhúzódó esőzések hatása alatt csodálkozhat a gombás betegségekkel. A paradicsom napfénye érzékeny a hőre és a fényre.

Régiók növekvő

A fokozat alkalmas az Orosz Föderáció legtöbb régiójában való növekedésre. Sikervesen termesztik a Távol-Keleten és Szibériában, az Urál és Közép-Oroszországban. Növekvő üvegház nélkül gyakorolják délen, más esetekben a nyitott talajban lévő betakarítás egyszerűen nem lesz ideje növekedni.

Értékelések áttekintése

A Tomat Moskovsky Delicates-ról Meglehetősen néhány pozitív visszajelzést találhatsz. Szomák, akik már sikerült telepíteni a helyszíneikbe, említsük meg, hogy az értékesítésre kerülő vetőmag a házasság minimális mennyiségét tartalmazza. A legtöbb kertész nem növelte a paradicsom egyik generációját. A fajta dicséretes és bőséges gyümölcsözés esetén – a szezon csúcsán az üvegházhatást okozó napi gyűjteményből származik, hogy 5 kg betakarítást kapjon. A gyümölcs sokoldalúsága is kapott dicséretet – fagyasztottak és használják a pizzát főzéskor, hogy a smoothies és a mártások teljes mértékben felhasználhatók.

A növényi tenyésztés azt tanácsolja, hogy teljes mértékben legyőzze az összes levelét az alsó kéz helyszínének szintjétől abban a pillanatban, amikor a paradicsom eléri a dió méretét – ez lehetővé teszi, hogy növelje a kész gyümölcsök méretét, felgyorsítja az érésüket.

A kis hátrányok magukban foglalják a többi savanyú paradicsomra jellemző szinte teljes távollétet, valamint nem túl lédús testet. Az üvegházban az üvegházban lévő növekedés bizonyos szakaszában rágcsálás hiányában ez az intedermináns fajta 2 m felett nőnek – bonyolíthatja a betakarítást.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása