Paradicsom Malnerer Ozharsky

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, gyümölcslé, ketchup és paradicsom paszta
 • Érlelési idő: Közepes
 • Az érlelés időzítése, napok: 98-108
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
 • Eladhatóság: Magas
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: legfeljebb 200
 • Származik: Erőteljes, szétszórt

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom mindenféle jellemzője saját jellemzői. Gyümölcskultúra Málna Ozharsky stabil hozammal és kiváló ízléssel rendelkezik. És azt is könnyű gondoskodni. A mai napig ez a fajta már ellenőrizte a kertészeket az ország különböző régióiból.

A fajták leírása

A zárt vagy nyitott talaj körülményeiben a fajta kényelmesen érzi magát, és örömmel fogadja a rendszeres betakarítást. Növekedés – jövedelemermináns. Fajta kinevezés – univerzális. Alkalmasak a konzervek, a főzés, a juice vagy a ketchup. Frissen, a keresletben is. A magas bokrok legfeljebb két méterre nőnek. Erőteljesek és elterjedtek, ezért sok helyet foglalnak el a telken.

Kifelé halad a burgonya palántákhoz. Nagy és festettek gazdag zölden. Egy növényi forma 8-10 gyümölcs kefék. Mindegyikük 10-13 készletből áll, néha mennyisége 15. A legnagyobb zöldségek érlelődnek az alsó hajtásokon.

A déli régiókban, valamint mérsékelt és meleg éghajlatú területeken a paradicsom a szabadban termesztik. Az északi csíkban üvegházakban termesztik.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Teljesen túlterhelt paradicsom egyenletesen festett fényes málna színben. Méretek – nagy, a súlyban 100-300 grammból nyert. Forma – egy kicsit hosszúkás, lekerekített. Néha gyenge kockázat van. A hús nagyon lédús, de nem víz, záró. Borított paradicsom sűrű és rugalmas bőrrel, míg vékony és nem kemény, így nem zavarja az étkezési zöldségeket a friss formában.

Vágáskor kis mennyiségű magvakkal érzékelheti a vetőmag fészket. Száraz százalék – 5,5-6. Fojtó gyümölcs – magas.

Kóstolási jellemzők

Az érett paradicsom íze telített. Édes hangok érvényesülnek. A gasztronómiai jellemzők hangsúlyozzák az étvágygerjesztő aromát vonzó.

Érés és gyümölcsözés

A naptól kezdve a hajtások megjelenését és a betakarítás előtt 98-108 nap. Érzési fajta időpontja – Media. Bokrok gyümölcs hosszú ideig.

Hozam

Hozamjelző – Magas. Egy bokor legfeljebb 5 kilogramm zöldséget tartalmaz. És négyzetmétertől körülbelül 10-14 kilogramm zöldségből gyűjtik össze. Az ilyen mutatók csak megfelelő szekrényekkel érhetők el.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A legtöbb kertész előnyben részesíti a palántákat. Tehát teljesen magabiztos lehet a minőségében, és abban a tényben, hogy a kívánt fajta bokrok nőnek a vetésből. A palacsinták vetőmagjai március 1-2 évtizedenként költenek. A kertben lévő palánták átadásának időpontjában a hajtásokat rögzítik és teljes körű bokrokká alakítják. Vető anyag kívánatos a növekedési stimulátor kezelésére. Ez a kompozíció biztosítja a legjobb csírázást.

És használjon különleges talajt is. Megfelelő primer könnyen megtalálható a boltban kertészeti vagy főzni, a kerti talaj humuszral keverve. A vetőmagok a talajba mélyülnek, maximum 2 centiméter, a permet a szobahőmérsékleten elengedhetetlen és meleg helyre továbbítva. A szedés azonnal elvégezhető, miután megjelenik a két teljes fledged levelek megjelenése. A műtrágya használt folyékony komplex etetése.

A palánták növekedése előtt vigyázzon a következőkre:

 • keményedés;

 • további világítás;

 • talaj lazítás;

 • Hordozó.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Egy méterre az ágyakat 4 bokrig helyezzük el. A növények kényelmesen és örömteli minőségű betakarítást éreznek.

Növekvő és gondoskodás

Vigyázzon a bokrokra a következő rendszer szerint.

 • Formázza a növényeket két hordóban.

 • Öntözés hetente kétszer. Egy 8-10 liter vízből töltött bokor. A folyadék térfogata az időjárási viszonyoktól függően van kiválasztva. A forró nyári növények gyakrabban öntöznek, mint a szokásosnál.

 • Terjeszti a paradicsomot foszfor-kálium-kompozíciókkal, valamint organichával (cowboy vagy alom).

 • Ha az elválasztó növények megjelennek a kertben, azonnal eltávolítják őket.

 • A talaj felső rétege laza, hogy a durva kéreg nincs kialakítva a felületen. És ilyen manipulációkra van szükség a gyökerekhez szükséges oxigéncserére.

 • A magas bokrok a támogatásokhoz vannak kötve. A munkát úgy végezzük, ahogy nőnek.

Annak érdekében, hogy a bokrok ne sérüljenek meg, és ne szenvedjenek különböző betegségektől, a következő megelőzési intézkedéseket kell végrehajtani:

 • Talaj mulcs, rétegvastagság – 8-10 centiméter;

 • Üvegházak rendszeresen szellőztetik;

 • Az üvegházakban az öntözési és hőmérsékleti rendszert szabályozzák;

 • A talajt rézzel vagy mangán készítményekkel kezelik.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Málna Ozharsky magas ellenáll a közös betegségeknek. Rendezés ritkán befolyásolja a dohánymozaikot és a fuzariózist. A bokroknak gondosan meg kell vizsgálniuk a betegségek jelenlétét. Hogy megvédje ültetvényt rovarok növényeket kezeljük gyógynövények-alapú megoldás (tisztaság, a kamilla és egyéb) és egyéb népi jogorvoslati.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: