Paradicsom olesya

 • Szerzői: GUBKO B.N., Chernovolova O.DE.
 • A feltételezések éve: 2007
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: LATTIVE
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Szállítási képesség: Igen
 • A bokor magassága, lásd: 120
 • Levelek: Nagy, zöld

Lásd az összes jellemzőt

Az Olesya az orosz válogatás paradicsoma, amelyet 2007-ben használhat. A fajta saját tulajdonságai vannak, és alkalmasak a Novice Gardener növekvő részére.

A fajták leírása

>

Az intetermináns típusú bokor 120 cm magassága eléri, törékeny, az átlagos elhúzódás. Nagy levelek, zöld, paradicsom típusú, enyhén lehajolt. Az egyszerű virágzatok 4-5 ecsettel vannak kialakítva egy száron, akár 9 virágot fejlesztenek az ágon. Rod rúd rúd rendszer több folyamat, erős és erőteljes gyümölcsök.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Már nem paradicsom rendelkezik zöld színű, érett magzat bőr – narancssárga. A paradicsom súlya – 120-200 g, ellipszis formájában alakul ki. Jó lábazattal és szállíthatósággal rendelkezik.

Kóstolási jellemzők

Hogy megkóstolhassák a paradicsomot Olesya Édes, a testük sűrű, húsos. Az íze fényesen kiderül a friss salátában, és a gyümölcsök használhatók a gyümölcslé vagy mártás előállítására.

Az All-FODDER CANNING megengedett, pácolt narancs elliptikus paradicsom ad minden esztétikai edényt, amelyet számos fogyasztó véleménye, a paradicsom olesya bőrének felesége a magas hőmérséklet hatása alatt.

Érés és gyümölcsözés

Az Olesya késői éréssel rendelkező fajtákra utal, a betakarítás általában július-szeptemberben esik.

Hozam

A bemutatott fajta termelékenysége nagymértékben függ az agrotechnológia szabályainak való megfeleléstől. Ha optimális körülmények között növekszik, a hozam átlagos, és 4,7 kg / kg. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetés március-áprilisban történik. A magvak ültetése előtt ajánlott mangán oldatában fertőtleníteni, és tartsa a növekedési stimulátorban. A leszállás esetén a magok 1-1,5 cm-rel vannak dugva.

Szennyvíztisztítási tippek.

 • Ha azonnal külön tartályokban vet, akkor a betakarítást egy héttel lehet gyűjteni.
 • Tartsa a palántákat + 22 … +26 fokos hőmérsékleten.
 • Támogatás könnyű nap 12-15 óra, ajánlott speciális világítás használata.
 • 2-3 igazi levelek megjelenésében.
 • Indítsa el az átvitel előtt, indítsa el a keményítést. Minden nap, vegye ki őket az utcán, egyszer idővel növeli a friss levegőben való tartózkodás idejét.
 • A transzplantáció az ország helyszínen esik május-júniusban, azaz 50-60 nap megjelenése után távozik. Általában a palánták magassága 25-27 cm.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom olesya

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom olesya

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom olesya

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Ültetés a palánták a fajta Olesya megengedett mind a film üvegházban, és a nyílt terepen. A vödrök az 50×70 cm-es rendszer szerint kerülnek elhelyezve.

Növekvő és gondoskodás

A hajtások a következőkkel foglalkoznak.

 • A sablon a támogatáshoz vezet, kultúrát alkot két száron.
 • Távolítsa el a lépéseket 5-6 cm magassággal.
 • Víz paradicsom 1-3 naponként, ha üvegházban termesztik őket. Amikor nyitott földre leszáll, összpontosítson az éghajlati viszonyokról. Használjon 8 liter vizet az egyes bokorok fogadásához.
 • Táplálja az üzemet átfogó kompozíciókkal, beleértve a nitrogént, foszforot és káliumot. Rendszeresen hajtsa végre az extrakciós karbamid-adagolókat, a bórsavat, a növekedési stimulánsokat.
 • Ha a kultúrát üvegházba ültetik, akkor támogatja a 60-70% -os páratartalmat, valamint a +30 fokos hőmérsékletet. Ellenőrizze az üvegházat.

Paradicsom olesya

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom olesyaÉlesztőParadicsom olesyaBórsavParadicsom olesyaJódParadicsom olesyaHamuParadicsom olesyaKalcium-selitraParadicsom olesyabukkinsavParadicsom olesyaTejszérumParadicsom olesyaHidrogén-peroxidParadicsom olesyaCsirke alomParadicsom olesyaSzódaParadicsom olesyaCsalánParadicsom olesyaMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A falu ritkán csodálkozik a gombák, beleértve a phytoofluorosist, de a betegségek megelőzésére, megelőzési intézkedésekre van szükség, amelyek mérsékelt öntözés, üvegházak rendszeres szellőzése, kötelező táplálkozás és időszakos feldolgozás “fittoosporin”.

A rovarok között, amelyeket az OLESYA fajta vonzanak, meg kell jegyezned a TRU-t és a Whitebarot. Fedjük fel velük a szappanoldat vagy a mangán kezelésében. A virágzás károsodása során az inszekticideket vagy az acaricideket az utasításoknak megfelelően használják.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom olesya

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom olesya

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom olesyaPhytofluoroParadicsom olesyaPuffadt harmatParadicsom olesyaCsúcsParadicsom olesyaClapporiosParadicsom olesyaSzürke gnilParadicsom olesyaDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása