Paradicsom orline csőr

 • Szerzői: Dederko B.N., Jabrov A.DE., Postnikova T.N.
 • A feltételezések éve: 2005
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Növekvő feltételek: nyitott talajra
 • Szállítási képesség: Igen
 • Kereskedelmi gyümölcsök termelése,%: 75%
 • Bush méret: Középálló

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom Orline Beak a paradicsom jövedelemszerzői fajtáinak egyik legfényesebb képviselője. Szomák szeretik őt magas hozamokra, látványos megjelenésre és ízlésre, képes ellenállni a nehéz természeti körülményeknek.

Az eltávolítás története

Az Orline Beak kifejlesztette és hozta hazai tenyésztőket Deterco, Yabrov és Postnikov. Az állami nyilvántartásban ez a fajta 2005-ben érkezett. Az üzem mindenütt az országban termeszthető, de különösen egy komplex klímával rendelkező régiókra ajánlott, beleértve a szibériai. A fajták vagy a szabadban és az üvegházhatású körülmények között végzett paradicsomok tenyésztése.

A fajták leírása

Az Orline Beak a paradicsom közepes minőségű csoportjához tartozik. Ez nem osztályok. Custracy bokrok, erős, nagyon elágazó. 120-150 cm magasságig nő, de a csípés és a növekedés ellenőrzése még magasabb lesz – körülbelül 2 méter. Erős szárak nagy zöld lombozatot tartalmaznak. A fokozatú virágok különböznek az egyszerűség, a nagyon először 10 lapon alakul ki. Ezt követően a sebeket 3 laponként alakítják ki.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A Eagle Beak szív alakú gyümölcsei valóban hasonlítanak, hogy egy nagy csőr a ragadozó madár, így a fajta neve. A bogyók egyenetlenek, rablósak. A zöld soha nem látott gyümölcs megkülönbözteti a klasszikus foltot a fürtből, az utóbbi artikulációval rendelkezik. A rózsaszín érett paradicsomot meglehetősen nagy méretek jellemzik – 228-260 gramm. De ezek nem a legnagyobb példák. A fokozott agrotechnikai intézkedésekkel a paradicsom 600 g-ig nő. A kefékben, mint általában, 6-8 paradicsomból alakul ki.

Kóstolási jellemzők

Az orline csőrnek sűrű és húsos pépe kis mennyiségű ürességgel rendelkezik. A cellulózt a cukor is megkülönbözteti. Az íze nagyon harmonikus, méltó. Édes, Kissli szinte nem.

A fajták érett gyümölcsei rugalmas bőrrel rendelkeznek, de nagyon sűrű. Ennek köszönhetően a paradicsom sokáig hazudik, és csendben mozoghat otthon, valamint törékenyen szállítják a piacra. A bogyók sok íze mártással és tészta, ketchup, párkány, valamint téli és nyári saláta. De akkor meg kell őrizni a sas csőrét csak a szeletelt formában, mert a nagy méretek nem teszik lehetővé, hogy meghatározzuk a paradicsom a bankok.

Érés és gyümölcsözés

A tartomány az átlagos, a termény 105-110 nappal az első csírák megjelent. A paradicsom fokozatosan fokozatosan fokozatosan, és a gyümölcsök már júliusban láthatók. A betakarítást többször gyűjtik össze, az utolsó paradicsom megfelelő gondossággal eltávolítható szeptemberben.

Hozam

A zöldség tenyésztése nemcsak a paradicsom ízét és megjelenését vonzza, hanem egy jó fajta hozamot is. Azok, akik a növények mindazt, ami szükséges, 10,5-14,4 kg zöldségből származik a föld négyzetméteréből. Ugyanakkor minden bokor legalább 4 kilogrammot ad.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Mint sok más paradicsom fajtája, az Eaglee csőret egy zavaros módszertan termesztik. A magokat önállóan készíthetjük, mivel az üzem a fajta. A kiváló csírázás kétéves mintákat mutat. Az anyagi igények előkészítése. Át kell mennie, hogy eldobja a nem megfelelő példányokat, majd menjen a mangánra. Ezután a magokat a csészealjra öntjük, a hidratált szövetanyagot a tetejére helyezzük. Mindezen eljárásokat 60-70 nappal tartják meg a palánták tervezett átadása előtt. A legtöbb kertész azt javasolja, hogy vetőmagokat vegyenek részt márciusban.

A talaj is ajánlott felkészülni. A megvásárolt föld teljesen készen áll, de ha önmagában történik, akkor a mangán kalcinálást és gyászolást kell igénybe vennie. A szelíd magokat a hornyokba ültetik, majd fedjük le a menedék kapacitását, és a hőhez vannak rögzítve. A palánta ellátás klasszikus lesz:

 • a szükséges páratartalom és hőmérséklet fenntartása;

 • A 14 órás napfény napja, a fitolampával töltött;

 • öntözés meleg vízzel;

 • ásványi komplexumok etetése;

 • Szedés;

 • Keményedés.

Miután a palánták készen állnak, átkerül egy üvegházba vagy kültéri. Hogy a palánták ne fagyjanak vagy ne szenvedjenek a naptól, az első napokban a nyitott földön való leszállás után ajánlott a film alatt tartani őket. Optimális határidők – május vége vagy június eleje.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom orline csőr

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom orline csőr

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom orline csőr

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A Föld, hogy növelje az Eagle Beak-ot laza és tápláló, még a leszállás előtt is szükség van tőzeg, ásványi etetés. Ha a talaj savas, keverjük össze hamut vagy mész. Meg kell érteni, hogy a magas bokrok sok talajtakarítást igényelnek. Ezért egy négyzetméteren, ésszerűtlen, hogy több mint 3 hajtást biztosítson. Klasszikus leszállási rendszer – 50×70 cm. A vastagabb ültetvények megnehezítik az ellátás és a betakarítás, provokálják a gombás kórokozók fejlesztését.

Növekvő és gondoskodás

Általánosságban elmondható, hogy az Orlini Beak egyszerű, de az ellátásnak szisztematikusan kell lennie. Szóval, egy nagyon fontos szakasz lesz, természetesen az öntözés. A víz ad, ha a felső talajréteg szárad. Egyszer 7 nap alatt a paradicsom elegendő lesz az aktív növekedéshez. A virágzás ideje alatt az öntözést tanulmányozzák: ezúttal a vizet 3 naponta kell tennie.

Az eső és az öntözés után erősen ajánlott a földet. Ez lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a gyomnövényekről, és az oxigént a talajba helyezzük. Az üvegházakban a mulching széles körben gyakorolható, ami lehetővé teszi, hogy nedvességet tartson a talajban.

A bőséges hozamok elérhetők lesznek, ha adagolási módot szerveznek. A legjobb ásványi komplexum “Kemira” lesz. Egy ilyen összetétel szezononként 3-szor adható meg. A szerves vegyületet is használják, előgyűjtő víz. Az ilyen adagolók pár héten belül egyszer szervezhetők. A fajta paradicsomja az ASOL műtrágyákra reagál.

Hogy a növények nem töltenek hatalmat a bőséges csúcsok kialakulására, helyesen kell létrehoznia egy bokorot. Általában a kertészek 1-2 szárban teszik. A pasching is tart, bár a kezdeményező azt állítja, hogy anélkül tudható. Mindazonáltal a lépcsők eltávolítása hozzájárul a gyümölcs mennyiségének növekedéséhez. Harisnyakötő, amint a paradicsom bokor egy kicsit nő. Optimális lehetőségek – Trelliers.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az Orline Beak rendkívül ritkán érinti semmilyen betegség. Különösen erős, hogy a vtm, a fuzariózis ellen. De ha a megnövekedett páratartalom sokáig marad, a fitofluorózis felvehet. A “Phytoosporin” megelőző permetezés megakadályozza a betegséget. Ha a betegség már megjelent, javasoljuk a “ridomil” használatát.

Mind az üvegházakban, mind a nyitott talajon, a növény megsérülhet a scoops, a szőke, a különböző bogarak, szerszám. A talaj parazitációjának belső rétegeiben. Lehetőség van a paradicsom védelme fa kőris, dohánypor, szappanoldat, valamint éles szaga: hagyma és fokhagyma. Jól segíti partra a velvetsev, vérfű nem messze kultúra.

Paradicsom orline csőr

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom orline csőrÉlesztőParadicsom orline csőrBórsavParadicsom orline csőrJódParadicsom orline csőrHamuParadicsom orline csőrKalcium-selitraParadicsom orline csőrbukkinsavParadicsom orline csőrTejszérumParadicsom orline csőrHidrogén-peroxidParadicsom orline csőrCsirke alomParadicsom orline csőrSzódaParadicsom orline csőrCsalánParadicsom orline csőrMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom orline csőr

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom orline csőr

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom orline csőrPhytofluoroParadicsom orline csőrPuffadt harmatParadicsom orline csőrCsúcsParadicsom orline csőrClapporiosParadicsom orline csőrSzürke gnilParadicsom orline csőrDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása