Paradicsom rozsdás szíve Everett

  • Szerzői: USA
  • Szinonimák nevek: Everett rozsdás oxheart, rozsdás eversett szíve
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 110-120
  • Növekvő feltételek: üvegházakért
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: Több mint 200

Lásd az összes jellemzőt

Everett rozsdás szíve – ez a szokatlan színű paradicsom. A fajta az Egyesült Államok tenyésztői hozták, így míg a kultúra nem illett túl jól az orosz körülmények között, de amikor az üvegházban növekszik, nagyszerű betakarítást kaphat.

A fajták leírása

A fajta az Industika kategóriájához tartozik. Magas bokor, magassága több mint 200 cm, támaszkodva és ágai a bokor átlagos.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Grade – Bicolor, amely ötvözi a piros és a zöld színeket. Ezek az árnyalatok összekeverjük, és eredeti barna-vörösbarna színt alkotnak rozsdás. A fajta ezen jellemzője, és ilyen szokatlan nevet okozott. Néha a fagyott közelében folt, amely szinte eltűnik, mivel a gyümölcs úgy tesz. A paradicsom magának nagy, a tömegük 300 g-ot ér el, az alak a szív alakú, és a cellulóz bordó zöld árnyalattal rendelkezik.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom által bemutatott fajták édes ízű gyümölcsökkel, cellulóz lédús, húsos. És bár ez egy sokoldalú fajta, azaz az egyik, hogy lehet használni mind a friss használat és megőrzésére, azonban a fogyasztók nem alkalmazása ajánlott gyümölcsök, például az egész üzemanyag konzervipari miatt nagy méretben.

Ezek a paradicsomok nem illeszkednek és a gyümölcslé és burgonyapüré előkészítéséhez az eredeti szín miatt, de nagyon finom és szokatlan. A legjobb, ha értékelni fogják a paradicsom ízét salátákban, harapnivalókban és különböző nemzeti ételekben.

Érés és gyümölcsözés

Ez egy metsző, amelynek gyümölcsei 110-120 nappal az első csírák megjelentek.

Hozam

A bemutatott fokozat a hozamfajtákhoz tartozik. 1 bokorból körülbelül 4-4,5 kg betakarítást vagy 8-11-et kaphat 1 négyzetméterrel.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetés február végén – március elején. A paradicsom termesztésével az Everett rozsdás szíve fontos ahhoz, hogy megfeleljen az agrotechnológia szabályainak a magvak előkészítésének szakaszában. Tehát a vetés előtt 15 percig kezelni kell a mangán oldatát, majd öblítse le a szokásos vízzel.

A vetés talajjal rendelkező tartályokban készült, a tömítést legfeljebb 1 cm mélységben végezzük. A 2-3 levél megjelenésével a palánták a 10×10 cm-es diagram szerint pisilnek vannak. A palánták napfényének időtartama 10-12 óra.

Egy héttel a leszállás előtt a helyszínen, a hajtások elkezdenek temperamentumot, vagyis friss levegőn végezni. Minden nap az utcán lévő időtöltés növekednie kell. A transzplantációt a vetés után 60 nappal végzik.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az üvegházban a palántákat az 50×100 cm-es sémának megfelelően helyezik el. Az adagolók elkezdenek bevezetni az aktív növekedés első jeleit, a nitroposka alkalmas az első adalékanyagként (1 st. l 10 liter vízen). Amikor megjelenik az első virágcsík, a bokornak meg kell kötnie az őrlést, és az alsó levelek levágnak, 1 cm-t hagyva.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom bemutatott fajtáit csak üvegházhatású körülmények között termesztik. A paradicsom rosszul reagálhat a hideg vagy esős időre, a napi hőmérsékletváltozások negatívan befolyásolják a gyümölcsköteget, ráadásul a hideg nyár körülményei között a paradicsom pépét megfosztják cukorjának, amelyet az ízük negatívan befolyásol. De a szárazság és a hőterület jól tolerál.

1-2 száron ajánlott bokor. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg lépésről-leírások teljes ideje alatt a tenyészidőszak, de körülbelül egy hónappal a szezon végén szükséges, hogy egy Íakkozóberendezés az utolsó paradicsom szerezni tömeges.

Az öntözés szükség szerint 3-5 cm mélységre van állítva. Fontos, hogy ne essen lombozatba. A túlcsordulás esetén alacsony ízű gyümölcsöket kaphatunk. Ha a talajt vágják, a paradicsom íze, éppen ellenkezőleg, csak fényesebb lesz, de a súlyuk kevésbé várható.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Ez a fajta ellenáll az ilyen közös “paradicsom” Ahmnak, mint a gyümölcsök vagy a Fuzarious Wilt csúcskategóriás rothadásának, de az agrotechnika szabályainak be nem tartásában a fitoofluorózis hatással lehet.

A betegség, a szóda vagy a sóoldatok megelőzése, a kőris, a vízben hígított, vagy a fokhagyma tinktúrája, amely egyidejűleg óvatosan megijeszteni fogja a kártevőket. A kezeléshez alkalmazhatja a kefiret, keverjük vízzel 1: 10 arányban. Nos, a fitoofluoro elleni küzdelemben, az alapok “Hom”, “Phitosporin”, “Ordan” bizonyították.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: