Paradicsom sakhalin

  • Szerzői: Nastenko N. BAN BEN., Brazhan B. G., Candoba A. BAN BEN. (Agoofirma Aelita LLC)
  • A feltételezések éve: 2008
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 90-100
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Szállítási képesség: Jó
  • Bush méret: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A Sakhalin paradicsom-fokozat sok kotrót hódított korai, tisztességes mennyiségű termés, fényes íz. De a legfontosabb dolog – Ugyanakkor a rendetlenség és a sokoldalúság.

Az eltávolítás története

A korai paradicsomminőséget kifejezetten eltávolították a középső csík filmzöldeihez, valamint a déli leányvállalatok nyitott ágyához. A kiválasztási munkát az ilyen híres szakemberek ereje végezte, mint Nastonko n. BAN BEN., Brazhan B. G., Candoba A. BAN BEN. Eredeti kultúra – Agoofirma Aelita LLC. 2008-ban a Sakhalin nevű kultúra szerepelt az Orosz Föderáció állami nyilvántartásában. És azóta is megtalálható szinte az egész országban.

A fajták leírása

A növényt intetermináns növekedési típus jellemzi. A Sahalin magas bokrok 1,6 és 1,8 méter közötti, néha magasabbak. A levelek elég nagyok, zölden festettek. Bonyolult virágzatok, fagyasztott artikulációk.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A SAKhalin kerekített formájú gyümölcsök, sima, átlagos sűrűségűek. A világos zöld árnyalatú paradicsom, miközben teljesen érett paradicsom festett hagyományos piros. A gyümölcsök maguk kicsiek, a súlyuk 80-100 gramm. A zöldségeket a tisztességes heves, a betakarítás után közel két hónapig jól tárolják, jól szállítják.

Kóstolási jellemzők

Sokan, akik próbáltak Sakhalin fajta paradicsomot, ünnepeljük a meggyőző, édes ízüket. Saláta paradicsompép nagyon lédús. Amellett, hogy frissen fogyasztják a saláta összetevőit, ideálisak a különböző típusú feldolgozáshoz és az egész gyümölcsök megőrzéséhez.

Érés és gyümölcsözés

Sakhalin – a korai érés fokozata. Csak 90-100 nap van a hajtások és a gyümölcsök megjelölése között. A paradicsomkultúrát bőséges, valamint hosszú gyümölcsökkel megkülönböztetik.

Hozam

A Sakhalin nagy hozamú fajta, mivel átlagosan egy négyzetméterrel 3,7 kilogramm árut paradicsomot kaphat.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetőmag vetőmag Tomata Sakhalin költeni márciusban, 1-től 15-ig. A palántákat kötelező szedésnek vetik alá, amikor 1-2 zöld levelek jelennek meg. A talajban a termesztett hajtásokat 60-65 nap után ültetik, vagyis május 15-től június 5-ig.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom sakhalin

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom sakhalin

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom sakhalin

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A fajta paradicsom elhelyezése 1 m2-re jobb, ha legfeljebb 3-4 növény. Optimális leszállási rendszer – 50×40 cm.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom sakhalin, mert a magassága szükség van egy harisnyakötőre és a bokrok kialakítására. A steying (oldalsó hajtások) rendszeresen eltávolítják, legfeljebb 1 kefe. A Sakhalin bokrok 1-2 szárban nőnek. A növekedési pontot 8-9 virágzat után pumpálják. És az érlelés utáni gyümölcsök 2 ecsettel távolítják el az összes alsó leveleket. A kultúra vizsgált szükséges egyszerű és egyszerű ellátást, továbbá a step-in és harisnyakötő, a rendszeres öntözés, valamint a gyomirtás, lazítás és etetés.

Paradicsom sakhalin

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom sakhalinÉlesztőParadicsom sakhalinBórsavParadicsom sakhalinJódParadicsom sakhalinHamuParadicsom sakhalinKalcium-selitraParadicsom sakhalinbukkinsavParadicsom sakhalinTejszérumParadicsom sakhalinHidrogén-peroxidParadicsom sakhalinCsirke alomParadicsom sakhalinSzódaParadicsom sakhalinCsalánParadicsom sakhalinMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fokozatot megkülönbözteti egy erős immunitás, valamint a parable növények sok betegségének ellenállása. Ez különösen nagy viszonyítva az ilyen betegségek, mint egy verticillosis, egy fusarious wilment, egy dohány-mozaikvírus (VTM).

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom sakhalin

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom sakhalin

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom sakhalinPhytofluoroParadicsom sakhalinPuffadt harmatParadicsom sakhalinCsúcsParadicsom sakhalinClapporiosParadicsom sakhalinSzürke gnilParadicsom sakhalinDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A paradicsomminőségű Sakhalin szinte az egész országban van. Az észak-észak-nyugati, középső, a volga-vyatka régiókban már sikeresen termesztik. És azt is jó hozamok lehetséges, a Központi Bizottság, az Észak-Kaukázusban, Közép- és Alsó-Volga, Urál, Szibéria és a Távol-Keleten.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása