Paradicsom végtelen

  • Szerzői: Mascalek A. DE., Mashtakova A. Ns., Mashkops N. DE., Mashtakova L. ÉS., Agrofirm “Szibériai kert”
  • A feltételezések éve: 2010
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: SEVENTENERMINANT
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 98
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
  • Eladhatóság: Magas
  • Szállítási képesség: Igen

Lásd az összes jellemzőt

A legtöbb kertész szereti az univerzális paradicsomot, amely minden nyár, és megőrzi, és folyamat. A sokféle figyelem közé tartozik, a végtelenség hibrid fokozata megérdemli, az üvegházban és a kertben.

Az eltávolítás története

Korai végtelen a híres orosz tenyésztő munkájának eredménye. DE. Mashtakova, aki kollégák csoportjával paradicsomot teremtett, amely jól növekszik a film üvegházakban és nyitott talajokban. A kultúrát több mint 10 évvel ezelőtt szabadították fel. Az Orosz Föderáció állami nyilvántartásába lépett, és a korai végtelenfajta koraiságának 2010-ben használható. A növény a következő régiókban van: Észak, Középső, Észak-Kaukázusi, Központi Bizottság, Északnyugat.

A fajták leírása

Az Infinity szemcsés kultúrája egy magas Sevenchermannant fokozat, amely akár 170 cm-ig terjed. Ez a mérsékelt levelesség, a közepes ágak, a vastag szár és az erőteljes gyökérrendszer jellemzi.

Az egyszerű típusú növények virágzatai. Az első gyümölcskefe 6-7 lap felett van kialakítva. Leggyakrabban minden ecsettel, akár 5-6 gyümölcsöt kötöttek. A szakemberek ajánlásakor a bokrok kötelező 1-2 szárak, rendszeres gőzölési és gart támogatása.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom meglehetősen nagy. Átlagosan a magzat tömege 245 gramm. Szerelt paradicsom, sík szélű alakú, gyenge szalaggal. A gyümölcs színe fényes piros, teljes éréssel és világos zöldséggel, helytelen formában. Sűrű a fényességgel, de nem kemény héjat védi a paradicsomot a repedésből, és biztosítja a szállítmányozhatóságot és a hosszú távú magzót – a hűtőszekrényben, a paradicsom 4 hétig tárolható az ízveszteségtől.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom végtelene híres aromájukról és hihetetlen ízükről. A gyümölcspapír húsos, nagyon lédús, egy kis vetőmaggal. Íze van egy kellemes növényi savanyúságú édesség keveréke, amelyet kifejezett fűszeres aromával egészítenek ki. Univerzális osztály, olyan ízletes, ha friss formát eszik, konzerv és újrahasznosított szószok, gyümölcslevek, tankolás.

Érés és gyümölcsözés

A végtelen paradicsom a korai fokozatokhoz tartozik. Az első érett paradicsomra, 98 napig. A frúz aktív fázisa kissé meghúzódik, ami lehetővé teszi, hogy friss és illatos paradicsomot élvezhessen július-augusztusban. Érlelés a bogyók együtt, ami fontos a paradicsom ipari termesztésében.

Hozam

Az ilyen típusú szemcsék hozamának mutatója nagyon magas. A fő agrotechnikai szabályok betartásával 17,3 kg-ot gyűjthetünk 1 m2-ről a szezonra. A mutatók a kulturális feltételektől függően változhatnak. Egy bokorból a szezonból 7-8 kg paradicsomot gyűjtenek.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Seying magok a palánták követték 60 nappal az üvegházban vagy egy ágyban. Az elővágó anyag fertőtlenítve és rendezve. A vetés után ajánlott üvegházhatású magokat biztosítani, amely felgyorsítja a csírázást. A bokrok földelése meleg és jól megvilágított szobában kell előfordulni.

A 2 valódi levelek megjelenésének szakaszában merülést végeznek (az egyes edények vetőmagja). 2 héttel az üvegházhatású vagy nyitott talajba való leszállás előtt keményedő bokrok, amelyek javítják a növény alkalmazkodását az új gravitációs feltételekhez.

Az állandó palánták leszállása április-májusban történik, amikor a levegő és a föld elég devbit.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom végtelen

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom végtelen

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom végtelen

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A kultúra optimális ültetése – 3 bokr 1 m2. Az ajánlott leszállási rendszer 50×70 cm.

Növekvő és gondoskodás

A végtelen paradicsomra van szükség laza, hidratált és megtermékenyített talajban. A telek kell jól lefednie a napot, és védeni kell az erős vázlatoktól. A komplex karbantartás mérsékelt öntözést, talajtömlőt, képződést, lépcsők eltávolítását, a bokrok eltávolítását, szerves és ásványi anyagokat készít. Valamint a kártevő-inváziók elleni védelem.

Paradicsom végtelen

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom végtelenÉlesztőParadicsom végtelenBórsavParadicsom végtelenJódParadicsom végtelenHamuParadicsom végtelenKalcium-selitraParadicsom végtelenbukkinsavParadicsom végtelenTejszérumParadicsom végtelenHidrogén-peroxidParadicsom végtelenCsirke alomParadicsom végtelenSzódaParadicsom végtelenCsalánParadicsom végtelenMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az üzemben lévő immunitás sok betegséghez magas, így a paradicsom gyakorlatilag nem érzékeny a betegségekre és a vírusokra az érés és a gyümölcsözés során. Abszolút rezisztencia a tenyészetben a dohánymozaik vírus, csúcs rothadás és alternariasis.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom végtelen

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom végtelen

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom végtelenPhytofluoroParadicsom végtelenPuffadt harmatParadicsom végtelenCsúcsParadicsom végtelenClapporiosParadicsom végtelenSzürke gnilParadicsom végtelenDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fajta ellenáll a hőnek és a hosszú szárazságnak, azonban a paradicsom rosszul tolerálható fagyasztás és éles hőmérsékletkülönbségek.

Régiók növekvő

A növényi kultúrát masszívan termesztik a déli, és mérsékelt, valamint az Oroszország északi klimatikus övezetében.

Értékelések áttekintése

A végtelen paradicsomot nyári házak értékelik, és kereskedelmi célokra termesztik a kultúrát. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a különböző noncaperizen az agrotechnikai ad stabil hozamokat, gyorsan alkalmazkodik a növekedés feltételeit, és könnyen átviszi szállítás.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása