Paradicsomos cosulka fekete

  • Szerzői: Carey B.G., Gulkin M.N., Karmanova O.DE., Matyunina S.BAN BEN.
  • A feltételezések éve: 2018
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 100-105
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Eladhatóság: Magas
  • Levelek: Hosszú, sötétzöld

Lásd az összes jellemzőt

Nem olyan régen, egy paradicsom megjelent a piacon, ami szinte minden klíma és bármilyen termesztési feltételek. Saláta nagyon korai Soselka Cosillage megtalálható gyönyörű, étvágygerjesztő érdekes gyümölcsökkel. A szokatlan fajok mellett szokatlanul finom.

Az eltávolítás története

A mezőgazdasági piacon ez a kultúra nem volt olyan régen. Az állami piacon a 2018 óta használható és használható. A fokozatú jégecske fekete acél tenyésztők szerzői. Cukornád, M. Gulkin, O. Karmannova, S. Matyunina. A származás a híres agrofirm “Aelita”.

A fajták leírása

A kultúrát az intetermináns növekedési típus jellemzi, így a magasság 2 méter, mert a szokásos. A Cosillage fekete kefék, és minden ecsettel akár 7 kiterjesztett gyümölcs is lehet. Az első komplex bók a 7. lapon, tovább – minden 2. A bokrok levelei hosszúak, a sötétzöld árnyékában festettek. A gyümölcsök nem rendelkeznek artikulációval. A Coselka Black Grade lehet gyümölcsöző még félig és nyakkendő gyümölcsökben a legtöbb kedvezőtlen körülmények között. És nem hajlandó a gyümölcsökre vonatkozó repedések kialakulására.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A leírt paradicsomok henger alakúak, alacsony emelkedésű bordákkal rendelkeznek. Festett először sötétzöld, még egy folt is van, de akkor, ha az éréskor eltűnik, és a gyümölcsöt barna vagy barna-vörös színben festik, majdnem fekete.

A magvakkal ellátott gnobs 3-4 darab mennyiségben állnak rendelkezésre. Gyümölcsök szinte mind 100 gramm, néha eléri a 130 g-ot. Érdekes módon a paradicsom formája kissé változhat, ami a növekedési feltételektől függ.

Kóstolási jellemzők

Soselka fekete – édes paradicsom, húsos, illatos. Sok kiváló ízjel. A téli bilettek számára, és különösen az összes ajtó, megfelelő ideális. A friss formában is jó.

Érés és gyümölcsözés

A leírt fajta első érett paradicsoma az első szórólapok után 100-105 nappal az ágyból eltávolítható az ágyból. Korai gyümölcsözés, mindenütt, és hosszú. A betakarítás júliusra és augusztusra esik.

Hozam

A hozam, amint azt a kezdeményezők megjegyezték, a fajta mindig magas lesz. A fogságban az 1 négyzetméterből származó kereskedelmi gyümölcsök száma 14 kilogramm.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Az ültetési palánták időzítése március első két hetében van. A paradicsomot vetőmaganyagot vetőmaganyagot kell előállítani 55-60 nappal a palánták átadását megelőzően a talajba, amely május 15-től június 5-ig megtörténik. Az igazi levelek fázisában 1-2 mennyiségben a palántákat különböző edények választják ki. Egy héttel a földbe való leszállás előtt – temperamentum, az akklimatizálásra készülünk.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsomos cosulka fekete

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsomos cosulka fekete

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsomos cosulka fekete

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Amikor a palánták állandó helyére tervezték a telek vagy üvegházak 1 m2-es állandó helyét, maximum 4 bokorba kell illeszkednie. Ülési séma – 60 50 cm-rel.

Növekvő és gondoskodás

Elvileg a paradicsom Soselka Black gondozása nem különösebb nehéz. Az üvegházhatású termesztéssel a fokozatot 2-3 száron termesztik. Többnyire az 1. kefe eltávolítása, amikor a szárak 3-5 centiméterre nőnek. Amikor a földön nőnek, a növény 1-2 szárakat hagy. A csokor bokrok kötelezőek. A növekedési pontot 8-9 ecsettel pumpálják. 2 ecsettel érleléskor. Az alsó leveleket el kell távolítani. Az öntözést rendszeresen kell elvégezni, valamint etetéssel. Érdemes váltakozó ásványi és szerves műtrágyák.

Paradicsomos cosulka fekete

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsomos cosulka feketeÉlesztőParadicsomos cosulka feketeBórsavParadicsomos cosulka feketeJódParadicsomos cosulka feketeHamuParadicsomos cosulka feketeKalcium-selitraParadicsomos cosulka feketebukkinsavParadicsomos cosulka feketeTejszérumParadicsomos cosulka feketeHidrogén-peroxidParadicsomos cosulka feketeCsirke alomParadicsomos cosulka feketeSzódaParadicsomos cosulka feketeCsalánParadicsomos cosulka feketeMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Coselka Black Grade erős immunitással rendelkezik. Megkülönbözteti a jó ellenállást a szemcsés növények nagy részének.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsomos cosulka fekete

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsomos cosulka fekete

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsomos cosulka feketePhytofluoroParadicsomos cosulka feketePuffadt harmatParadicsomos cosulka feketeCsúcsParadicsomos cosulka feketeClapporiosParadicsomos cosulka feketeSzürke gnilParadicsomos cosulka feketeDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása