Paradicsomos ital

  • Szerzői: Nastenko N. BAN BEN., Brazhan B. G., Candoba A. BAN BEN. (Agoofirma Aelita LLC)
  • A feltételezések éve: 2008
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 85-90
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Eladhatóság: Magas
  • Szállítási képesség: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom, amelyről megvitatásra kerül, tökéletes a kertek növekvő zöldségek eladása céljából. Gyönyörű korai érlelési idő paradicsom fog egy méltó helyet a polcokon. A hibrid push szerény, hogy gondoskodjon, ellenálljon a paradicsom veszélyes betegségének sorában.

Az eltávolítás története

Paradicsom nyomja – az első generációs hibrid, amelyet a háztartási tenyésztőkből származnak. Szerzők – N. BAN BEN. Nagagalnko, mezőgazdasági tudományok jelöltje,. G. Cukornád, mezőgazdasági tudományok jelöltje, és. BAN BEN. Candoba. Eredeti – Agoofirma Aelita LLC. Az állami nyilvántartásban a hibrid 2008-ban szerepel.

A fajták leírása

A paradicsom nyomja a nyílt talajon, valamint a film üvegházakban javasolja. Meghatározó növekedési típus. A növény alacsony – a bokrok csak körülbelül 60 cm magasságban vannak. Hűtőközeg – Átlag. Nagy levelek, sötétzöld, gyenge esik. Gyümölcs artikulációval. Virágzat – egyetlen elágazó (közbenső típusa). Paradicsom cél – saláta. De a ketchupok és mártások gyártásához is alkalmasak. Can és canvate. A paradicsom nem tört be a bankokba. Tárolható, de nem alkalmas folytonos tárolásra. Közlekedés – lehetséges.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A gyümölcsök kiváló terméknézetben vannak. Űrlap – lekerekített. Ezek a súly és a méret. A paradicsom középső súlya – körülbelül 150-200 g. Gyümölcs felület – sima, fényes, közepes lágyság. Szín – tiszta piros. Festett gyümölcs egyenletesen, a sárga-narancssárga foltok gyümölcse közelében. Hús – húsos, magkamrák – 4-5 darab. A magok kicsiek, miközben az evés szinte soha nem érezték.

Gyümölcsök egy hibrid pad nem hajlamosak a repedésre.

Kóstolási jellemzők

Maine Tomatoes, kellemes ízű, savanyú édes. A bőr nem vastag.

Érés és gyümölcsözés

Érés – korai paradicsom. A hajtások megjelenésének napjától számított 3 hónap elteltével az első betakarítás kezdődik. A gyümölcsök blushing barátságosak.

Hozam

Vintage – Magas. Minden bokorból a Pyshki körülbelül 1 kg betakarítást gyűjt. Amikor egy üvegházban lévő paradicsomot növekvő, filmrácsok alatt, 1 kV-ig. m 9-10 kg ízletes paradicsomot kaphat.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetődíj februárban. A hajtások 3-5 napon belül jelennek meg. Vitorlás magvak – több mint 92%. Az 1-2 igazi levelek jelenik meg. 55-60 nap ültetett üvegházban. Általában ebben az időben az első ecsetek virágokkal már megjelennek.

A reggeli fagyok fenyegetése után nyitott földi költségekben. Ezért minden régió esetében kiszámítja a leszállás dátumát a helyi éghajlati viszonyok alapján függetlenül lehet függetlenül.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Bokrok ültetett az ellenőrzőben. A sorok közötti távolság körülbelül 0,5 m, és a rangsorban – 0,3 m. Ez a legmegfelelőbb szálláshely. Egy ilyen rendszer 1 kV-ra. m 10 bokor paradicsomot helyeztek el.

Növekvő és gondoskodás

Szüksége van egy harisnyakötőre a támogatáshoz. A bokrok kialakulása – 2-3 szára. A növények magas betakarításának megszerzéséhez rendszeresen el kell önteni, lazítani és megtermékenyíteni. Az öntözést meleg tágított vízzel végezzük, este vagy reggeli órákban. Minden egyes bokor – 4 l vízhőmérséklet 23-24 fok. A push nem igényes víz, elég 1 öntözés hetente. Feed növények 4-szer szezononként.

Steying Eltávolítás – 1 alkalommal hetente. Az alsó levelek szükség szerint eltávolíthatók.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A hibrid rezisztens gombás betegség – fusarious fading és vírusos – a dohány mozaik.

A fitofluorózis veszélyes ehhez a hibridhez. Hogy elkerülje, megelőzze a megelőző intézkedéseket a betegség megelőzésére. Ehhez használja mind a vegyi anyagokat, mind a népi jogorvoslatokat.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Nyomja meg a hibrid folyamatos változását az időjárási körülmények között. Állva tolerálja a hőmérséklet-különbségeket, a páratartalom szintű ingadozásait. A víz és az ásványi anyagok hiánya miatt nem rossz gyümölcs. De ahhoz, hogy a minél magasabb termés, azt kell betartani öntözés rendszer, hogy azonnal, hogy a műtrágyák, harc a gaz, a betegségek és kártevők.

Régiók növekvő

A paradicsom nyomja növekszik majdnem Oroszországban.

Értékelések áttekintése

Az interneten sok vélemény a paradicsomról. Leginkább az alacsony, alacsony minőségű, amely meglehetősen nagy gyümölcsökkel rendelkezik. Ezt a funkciót gyakran nem találják meg a legalacsonyabb fajták között.

A paradicsom rezisztenciáját jelzi, hogy a forró, száraz időjárási képesség.

A pozitív visszajelzést hallhatják azoktól a daciditásoktól, amelyek gyakran nem jönnek a szakaszukba. Mivel a Fusk a rövid szárazság ellenálló. Ritka öntözés nem fél a terméstől.

Az ötödik betét alá tartozó betegségek között a fitoofluorózis és a coloriosis megjegyezhető.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: