8 legjobb ital csecsemőknek

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A fiatal szülőknek sok mindenre van szükségük, hogy gondoskodjanak a gyermekükről. A megfelelő és biztonságos tápláláshoz szükséged lesz a baba itatókra. Ügyesen vannak kialakítva, hogy a folyadék ne folyjon ki. Használatuk a születés utáni néhány hónaptól ajánlott, hogy segítsenek az önálló ivás megkezdésében. A speciális itatók sokkal kényelmesebbek, mint a palackok és a csészék.

Melyik márkát válasszam a bébi itatóhoz??

Sok gyártó a babatermékekre specializálódott. A csecsemőknek szánt itatók széles választékát kínálják. A szülők megbízható márkák termékeit választják, hogy ne tegyék ki veszélynek a babájukat. Ez a helyes megközelítés, különösen azért, mert egyszerre több népszerű márka van a piacon.

Szia

 • ps Avent
 • Az európai gyártó Philips nagyot dob mindenféle babatermékkel. Az Avent üzletágat erre a célra hozták létre, és az itatók széles választékát kínálja. A vásárlók értékelik a márka megbízhatóságát, valamint a gyermeknevelés professzionális megközelítését.

  Tommee Tippee

  A Tommee Tippee márka a babatermékek széles választékát kínálja a piacon. Jelen vannak az európai piacon, és ez alól hazánk sem kivétel. A csészék biztonságos és környezetbarát anyagokból készülnek, így nem kell aggódnia a baba egészsége miatt.

  igeon

  A Pigeon Corporationt 1957-ben alapították Japánban. Több évtizede gyárt olyan termékeket, amelyek megkönnyítik a kisgyermekek gondozását. Itthon a márka a piac 70%-át foglalja el, ami a fogyasztók minőségét és teljes bizalmát jelzi.

  Baby Team

  A Baby Team márkát az átlagfogyasztó is elismeri. A vállalat a termékek széles választékát kínálja 3 éves korig. A termékek biztonsága a legfontosabb, ugyanakkor a fiatal szülők számára vonzó áron kaphatók.

  Hogyan válasszunk egy italt

  Az ivócsésze hat hónapos korban bevezethető. Érdemes megjegyezni, hogy a babának meg kell tanulnia megbirkózni az új eszközökkel. Az, hogy a baba milyen gyorsan és kényelmesen iszik az itatóból, attól függ, hogy melyiket választja.

  Mi van benne?

  Az ivó anyaga az első dolog, amit meg kell vizsgálni. Ezek lehetnek szilikon, latex és élelmiszeripari polimerek, leggyakrabban polipropilén. Ezek mindegyike engedélyezett a gyermekedényekben való használatra. A legjobb, ha a termék csomagolásán van egy szabványos szimbólum, amelyre a gyártó támaszkodik. Amikor egy üzletben kiválasztja az itatót, fontos, hogy személyesen ellenőrizze, hogy az itatónak polimer szaga van-e – a kemény szagnak figyelmeztetnie kell Önt, és hogy a tál gyűrődik-e, amikor megnyomják – erős, nem puha falai vannak.

  Az anyagcímkézés is fontos – nem minden tölthető például forró folyadékkal, ezért univerzális itatókat kell választani. Természetesen a baba nem fog forró vizet inni, de néhány anyuka számára a meleg étel magával vétele lehetőséget ad arra, hogy meleg ételt adjon gyermekének, például amikor hideg időben sétálni mennek.

  Orr

  Az itató orra az a rész, amelyen keresztül a gyermeke iszik. Ezek lehetnek a fedélben lévő dudorok vagy csövek. A szilikon kifolyócső az első választás – olyan érzés, mint az édesanyja bőre, amikor megérinti, így könnyebb megtanítani gyermekét arra, hogy teáskannából igyon. Azt is lehetővé teszi, hogy a fogzási itatót az ínyével összenyomja, így gyermeke nem szerez nyálkahártya-sérülést.

  Fogantyúk

  Ezek lehetnek vagy nem lehetnek. Ez lehet a gumó gerince, a jobb fogást biztosító bemélyedések vagy a műanyag “fülek”, amelyek megkönnyítik az itató megfogását. Egyes modellek levehető fogantyúval rendelkeznek – ez a legjobb azok számára, akik különböző helyzetekben etetnek.

  Amennyire csak belefér?

  Az itató belső térfogata fontos az ital vagy folyékony élelmiszer adagjának meghatározásához. Ez 200-330ml lehet. Minél nagyobb azonban a kapacitás, annál nagyobb maga a kancsó is. Fordítson nagy figyelmet a lombik alakjára, ne legyen túl hosszúkás. Ne feledkezzünk meg a fizikából származó ökölszabályról? – Minél hosszabb a félig teli pohár, annál több erőfeszítést kell tennie a gyermeknek, hogy megfordítsa és igyon. Bizonyos esetekben ez az ilyen típusú eszközök elutasításához vezethet.

  A szelep

  A kiöntőre szerelt fedél segítségével a teáskannát magával viheti utazáskor, vagy a táskájába helyezheti.

  Hővédelem

  A dupla falú termosz ivóedény ideális a téli sétákhoz és a gyermek meleg tartásához, ha a lombikban ital vagy folyékony étel van.

  Mire való a cumisüveg??

  Kiderült, hogy az ivótálak nem csak az anyagok és a konstrukció tekintetében különböznek egymástól.

  1. A tanulók a kicsiknek valók, általában fogantyúval és cserélhető fúvókákkal – kiöntővel és mellbimbóval – rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a csecsemőnek először a mellbimbóval, de az új cumisüveggel kell szopnia, és hozzászokik, majd ugyanezzel a cumisüveggel a kifolyócsövet is elsajátítja;
  2. A klasszikus itató két fogantyúval és kiöntővel, de tartozékok nélkül;
  3. A speciális kifolyócsővel és fogantyúval ellátott, nem ivócsővel ellátott poharak szintén nagyszerűek a baba tanításához.

  Legjobban értékelt kisgyermekes ivókészülékek

  maradék csésze, 200 ml
  Jelölés Helyszín Név Ár
  A legjobb ivóedények 1 Chicco
  929 €
  2

  Szia

 • AVENT SCF782/00, 260ml
 • 890 €
  3 Munchkin 12094, 207 ml 729 €
  4

  Szia

 • Philips AVENT SCF751/00, 200 ml
 • 650 €
  A legjobb csecsemők számára készült poharak szívószállal 1

  Szia

 • AVENT SCF796/01, 200 ml
 • 750 €
  2

  Szia

 • AVENT SCF798
 • 740 €
  3

  13756/13757

  954 €
  4 Chicco Sport Cup, 266 ml 899 €

  A legjobb teáskannák

  Klasszikus ivókészülékek kisgyerekeknek. Megkönnyítik a szülők számára a csecsemők etetését, és már korán megtanítják őket a függetlenségre. A termékválasztéknak megfelelő színek és mennyiségek állnak rendelkezésre.

  Chicco maradék csésze, 200 ml

  Értékelés: 4.9

  Chicco<tr></div><p>Csésze, 200 ml ” src=”/wp-content/uploads/2023/09/6741666197361-698-.jpg” height=”400″ title=”Chicco</p><tr>Aining Cup, 200 ml”><p>Chicco Drinker</p><tr>A Chicco ivócsésze 200 ml-es szabványos ivócsészével rendelkezik, félmerev, extra hosszú kifolyócsővel, amely vastag szilikonból készült, és hat hónapos kortól alkalmas csecsemők számára. Ez megtanítja a babát inni, mivel a folyadékok viszonylag könnyen átjutnak a kifolyócsövön. A lombik csúszásmentes fogantyúja és a skálázó a szülők számára, hogy pontosan ki tudják mérni a gyermek italának mennyiségét. Chicco itató, visszacsapó szeleppel a kifolyócsőben, Chicco<tr>A biztonsági csésze biztosítja, hogy gyermeke nem fog kiönteni, bár eltávolíthatja ezt a biztonsági funkciót, hogy nagyobb áramlást tegyen lehetővé, de ez egy olyan gyermekeknek szóló opció, akik már tudják, hogyan kell ebből a csészéből inni.<p>Hogy a szülők könnyebben magukkal vihessék a teáskannát, a gyártó beépített egy felpattintható fedelet. A Chicco kínálatában a színválaszték is lenyűgöző</p><tr>Az Aining Cup rózsaszín, kék, lila, zöld, piros és narancssárga színben kapható, és több darabot is vásárolhat, és kombinálhatja a darabokat, mintha egy új ivócsészét készítene. Az ár az egyik dolog, ami nem minden szülőnek tetszik, bár megéri az árát, körülbelül 1000 rubelt.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Kivehető átfolyószelep;</li><li>Kényelmes, ergonomikus fogantyúk;</li><li>A mérőskála elpusztíthatatlan;</li><li>Chicco itatóalkatrészek<br /><tr>Aining Cup kombinálható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3><p>Szia</p><li>Chicco AVENT SCF782/00, 260ml</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Philips AVENT SCF782/00, 260ml

  A Philips AVENT által tervezett ivócsésze segít a babának megtanulni önállóan inni. A ki nem önthető poharat úgy tervezték, hogy a folyadék csak akkor folyjon, ha a gyermek ajkával megérinti a pohár szélét. Gyermekorvosok és fogorvosok által jóváhagyott a megfelelő szájfejlődés érdekében.

  A teáskanna 9 hónapos kortól ajánlott gyermekek számára. A konkurenciához képest tágas és olcsó. Célszerű azonban szemmel tartani az ivót, különben kis mennyiségű ital kerül a kiságyba vagy a ruhákra.

  Előnyök

  • Kényelmes, ergonomikus forma;
  • Környezetbarát anyagok BPA és egyéb káros összetevők nélkül;
  • Csak az ajkak érintésekor nyílik ki;

  Hátrányok

  • A teáskanna egy kicsit kiömlik, amikor megdöntik.

  Munchkin 12094, 207ml

  Értékelés: 4.7

  Munchkin 12094, 207 ml

  A Munchkin itatónak légmentesen záródó fedele van, amely megakadályozza, hogy a folyadékok a pohár felborításakor kiszivárogjanak – ezt a fiatal szülők is megjegyzik. A csésze érdekes kialakítása lehetővé teszi, hogy a fedél teljes kerületéből igyon, így a baba megtanulja, hogy felnőtt csészékből igyon, és a kiöntő hiánya elkerülhetővé teszi a rágás szokását ivás vagy evés közben. Ez az itató azonban alkalmas azoknak a gyerekeknek, akik tudják, hogyan kell használni a klasszikus, szívószállal vagy kiöntővel ellátott változatokat.

  A Munchkin 12094 Drinker élelmiszer minőségű műanyagból készült, és semleges kialakítású, képek és skála nélkül – ez utóbbit néhány szülő hiányolhatja.

  Előnyök

  • Felnőtt pohárból való ivás megtanulása;
  • A perem teljes kerülete iható;
  • Kényelmes fogantyúk;
  • optimális ár.

  Hátrányok

  • Nincs kifolyócső, csak olyan gyermekek számára alkalmas, akik tudják, hogyan kell használni a hagyományos itatót.

  Szia

 • Philips AVENT SCF751/00, 200ml
 • Értékelés: 4.7

  Philips AVENT SCF751/00, 200 ml

  A Philips AVENT márkájú vizes cumisüveg kedves kialakításával a baba és a szülők számára egyaránt örömöt jelent. Az okosan kialakított ferde kifolyócső megkönnyíti a baba számára az ivást, mivel nem kell túlzottan hátrahajtania a fejét. Ez a pohár szilikon csepegtető szeleppel rendelkezik a jobb csepegésgátló teljesítmény érdekében.

  Ez az itató sok pozitív visszajelzést kapott az új szülőktől. A kényelmes, puha kifolyócsőnek köszönhetően 5-6 hónapos kortól adható a csecsemőknek, és a mért fokozatok mutatják, hogy mennyi folyadékot ivott meg. Idővel azonban a szilikonszelep megsérül és szivárog, ezért vigyázni kell rá.

  Előnyök

  • Érdekes kialakítás, amely megragadja a baba szemét;
  • A testen mért fokozatok;
  • Kiváló minőségű anyagok, nem erős szaggal;
  • Kényelmes szilikon kifolyócső;

  Hátrányok

  • A kialakítás ütés vagy leejtés következtében könnyen megsérül;
  • A gyermek könnyen lecsavarhatja a fedelet és kiöntheti a folyadékot

  A legjobb kisgyermekes itatók szívószállal

  Szia

 • Philips AVENT SCF796/01, 200 ml
 • Értékelés: 4.9

  Philips AVENT SCF796/01, 200 ml

  A Philips AVENT teáskanna szívószállal a maga nemében az egyik legjobbnak számít. Csúszásmentes fogantyúkkal rendelkezik, amelyek a fedélhez csatlakoznak, ergonomikusan formázott tartály, vastag cső, amely még a fogait is megtartja, és ívelt alja, amely mindig eléri az alját, lehetővé téve, hogy az utolsó cseppet is befejezze. A csőben lévő kiöntőszeleppel minimális a kockázata annak, hogy a baba kiömlik. Az itató fedele is praktikus – csuklós, majd záródik és reteszelődik.

  A Philips AVENT Drinker SCF796/01 kompatibilis a márka cumisüvegeivel, ami azt jelenti, hogy a kupakot és a csövet felhelyezheti a baba számára, hogy gyengédebben alkalmazkodjon, valamint a mellbimbót az itatógumóra helyezheti. Cserecsövek külön kaphatók. Minden előnye mellett az italozó viszonylag olcsó, 750 rubel körül.

  Előnyök

  • kényelmes fogantyúk;
  • felpattintható fedél;
  • a csőben van egy ki nem önthető szelep;
  • Kompatibilis a Philips AVENT palackokkal;
  • A cső alulról görbül.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  Szia

 • AVENT SCF798
 • Értékelés: 4.8

  Philips AVENT SCF798

  A második legnépszerűbb szívószálas cumisüveg, szintén a Philips AVENT-től, ezúttal fogantyú nélkül, kissé idősebb babák számára. A pattintható fedél zsanérokkal és reteszekkel is rendelkezik – nem kell elveszíteni, amikor sétálsz vagy játszol a ház körül. A cső vastag és ívelt, hogy az utolsó cseppet is meg lehessen inni, cseppálló szeleppel a belső oldalon. A lombik bőséges, 300 ml-es.

  Mint sok Philips AVENT termék, az itató is kompatibilis a márka Natural és Classic+ sorozatú cumisüvegeivel, amelyekkel óvatosan alkalmazkodhat az új itatókhoz.

  Előnyök

  • ergonomikus héj;
  • visszacsapó szelep;
  • Kompatibilis a márkás palackokkal;
  • szűk, ívelt cső az alján;
  • felhajtható fedél.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  igeon 13756/13757

  Értékelés: 4.7

  GALAMB 13756/13757

  A 330 ml-es Pigeon Water Drinker hosszúkás alakú és egy hajlított csővel rendelkezik, amely segít a gyermeknek, hogy a tartalmat az aljáig igyon. A fogantyúk kicsik, de nem könnyű megfogni ezt a lombikformát. Ha a baba nehezen szokik hozzá, a perem és a fogantyúk eltávolíthatók, hogy a csészét cumisüvegként használhassa. A lombik rázókészülékként is használható.

  A csövön lévő öblítésgátló szelep csuklós fedéllel van rögzítve. A Pigeon 13756/13757 mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható. Csak két szín a kínálatban, magas árcédulával . Nem befolyásolja a véleményeket, a szülők szerint a termék megéri a pénzt.

  Előnyök

  • Nagy kapacitás;
  • Alsó hajlított cső;
  • A fogantyúk eltávolíthatók;
  • Visszavezetésgátló szelep a csőben.

  Hátrányok

  • Magas ár.

  Chicco Sport Cup, 266 ml

  Értékelés: 4.7

  Chicco Sport Cup, 266 ml

  A negyedik legkelendőbb Chicco Sport Cup szívószálas itató, amely tökéletes a nyári sétákhoz, nincs fogantyúja, de ívelt fala van a könnyű fogás érdekében. Kis kapacitás – csak 266 ml, de a baba könnyen hordozható, nyissa ki a flip-topot és húzza ki a tömör csövet. Szivárgásmentes kialakítás.

  A csésze falai vastagok, és a csésze belsejét melegen tartják – az italt melegen vagy hidegen öntheti, és több órán át megőrzi a hőmérsékletét. Az itató különböző színekben kapható, és összehangolható, hogy az ivóedény összeszerelése szórakoztató játék legyen.

  Előnyök

  • több színben;
  • cseppálló;
  • A hőre lágyuló anyag megtartja az italok hőmérsékletét;
  • pattintható fedél.

  Hátrányok

  • undefined.
  Olvasson tovább  17 legjobb baba pelenkák
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: