Peach Canadian Harmoni

  • Szerzői: Kanada
  • Szinonimák nevek: Kanadai harmónia
  • A növekedés típusa: Középálló
  • Érlelési idő: Közepes teljesítmény
  • Célja: Fogyasztás frissen, konzerváláshoz, gyümölcslevek főzéséhez
  • Hozam: Magas
  • Eladhatóság: Magas
  • Szállítási képesség: Jó
  • Régiók növekvő: Észak-régiók
  • A csont eloszlása ​​a pépből: elválasztott

Lásd az összes jellemzőt

Rendezés kanadai harmoni – A név lefordítva “kanadai harmonikus” – a fagyálló kultúra, magas betakarítás és finom gyümölcsök. Az őszibarack frissen fogyasztódik, használható a komposztok előkészítéséhez, dzsemek, kötöttek és fagyasztva vannak.

Az eltávolítás története

Kanadában kiadott Vainland mezőgazdasági állomáson 1968-ban.

A fajták leírása

A magas minőségű fa, a magasság függ a fajtól, amelyhez a mag: a middler, az állomány legfeljebb 3,5-4 m, és a gabona-4,5 -5 m. A hordó egyenes, függőlegesen nő, a kéreg sárgabarna, a korona vastag, a levelek hosszúkásak, hosszúak, hosszú, laza órák, sötétzöld, sima, fényes.

Rózsaszín és fehér virágok egyéves hajtásokon alakulnak ki. A virágzás májusban kezdődik. A virágzás időtartama – 6 és 12 nap között. Maximális termelékenység – 8-12 éves, akkor a hozam csökken.

Gyümölcs jellemző

Méretben hatalmas, 150-250 g súlyú, 300 g-ig terjedő. Van egy lekerekített ovális alakú, narancssárga, sötétvörös blush, lédús, 9 cm átmérőjű. A hús narancssárga-sárga, sűrű, húsos, a rózsaszín csont közelében, fényes gyümölcs aromával. Csont elválasztva, száraz. A bőr rosszul kocsmák. Jól szállított (legfeljebb 200 km), körülbelül egy hétig tárolva, különböznek a termék nézetben.

Ízi tulajdonságok

Az íze édes, a savanyúsággal és alig fogó mustárral, harmonikus. Kóstoló minősítés – 4.8 pont.

Érés és gyümölcsözés

A közepes ágyak változatossága érlelési időzítés, távolítsa el az elmúlt napokban augusztusban. Az őszibarack napján napozhat, és borított egy fényes blush, az árnyékban maradt sárga. Nem hajlandó megszórjuk.

Hozam

A nagy hozamú, a gyümölcs mennyisége és mérete befolyásolja az ellátás minőségét. A leszállás után 2 évig elindul a gyümölcsöt. A fiatal fától körülbelül 9 kg-os eltávolíthatod.

Régiók növekvő

Oroszországban az őszibarackfák az Észak-Kaukázus régióban, Krím, Krasnodar Terület és Stavropol, Rostov régióban termesztik. Ez a fajta alkalmas a közép-oroszországi termesztésre, esetleg hidegebb éghajlatú termesztésre. Van tapasztalat a leszállás a Moszkvai régióban, Orenburg régióban, sőt Szibériában is.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Önmagukban elterjedt, virágok beporozódnak minden időjárás esetén, a beporzás nem fordul elő súlyos fagyban.

Növekvő és gondoskodás

Válassza ki a napi telkeket a fa számára, jobb a magasságon, nem szereti az alföldet és az ujját. Ajánlott a széltől származó helyre, a nyugati vagy a déli oldalon.

A nyílt gyökerekkel ellátott csemeték 12 órás vízzel vannak elhelyezve a nedvesség telítettségének, majd a gyökereket a maximin gél kenjük, hogy megvédje a kártevőket. Növények üzemét 3,5×3,5 m-es intervallummal. A 80×80 cm-es kirakodáshoz.

Vízelvezetés és humusz, tőzeg, fa kőris, termékeny talaj, kerti föld homok, foszfát és bór adalékanyagok. A gyökérnyak 5-7 cm-en marad a talaj felett. A csomagtartó körül elmélyül a nedvesség jobb felszívódásához.

Víz – 1 vödör egy csemegen. Mulch Szerves szubsztrátok. Az első 3 hét szükséges rendszeres öntözés – 1 óra hetente, forró időben gyakrabban. Szükségszerűen lazítsa meg és ellopja. A leszállás után levágás után, így legfeljebb 40-45 cm hosszúságú hajtás. A déli régiókban az őszi leszállás a levél esik vége után ajánlott, a tavaszi középső sávban ültetve.

A növekedés és a gyümölcsözés ideje alatt intenzív öntözés szükséges, a virágok és a vízhiány szatárolt. Az akadályok hibáinak csökkentése érdekében ajánlott a “bánat” gyógyszert permetezni. Szükséges, hogy a víz bőségesen, de ritkán, még a szárazság esetén is. Októberi évtizedes évtizedben a vízszigetelő öntözést elvégezzük, a talajréteg nedvességgel telített nedvességgel telített. A sorok között a föld részeg, és 20 cm mélységben lazított, a törzs közelében – nem mélyebb, mint 14.

A korai tavaszi karbamidot a levelek megjelenése során a levelek – karbamidoldat, a gyümölcstermesztés időtartama alatt a komplex “Agromaster”.

A Bark Whiten Lime bukása agyaggal és permetezéssel Lime habarccsal. Az őszibarack hajlítás, több rétegben spunbond borítja. Tavasszal, a hó mentett, koronát, vágott és kezelt.

A legjobb korona alakja – Claudual. 3-4 évig a központi hordót eltávolítják, amikor a fa már kialakul. A teljes gyümölcsözés korában lévő fákat rendszeresen kell vágnia, hogy gyorsabban frissüljenek. Szükség van egészségügyi vágási tavaszra.

Nagyszámú dara kialakulásában 50% -át eltávolítják. Az ilyen adagolás lehetővé teszi, hogy nagyobb gyümölcsöt kapjon. Távolítsa el az árnyékban lévőeket. Egy hatalmas termés után a fa talán nincs ideje, hogy felkészüljön a télre, és sokat fog fájni.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A kultúra magas téli keménységgel rendelkezik, ellenáll -30 fokig, de menedékre van szükség. A gyökérterületet mulched, a védőburkolat körül mozognak, a növény mezőgazdasági. A súlyos fagyok után a fák nem lehetnek gyümölcsök és a gombás betegségek által érintettek. Gyakran a fák maguk ingyenesek, de virágos vesék. Még az erős fagyasztott, kanadai harmoni is képes helyreállítani és növelni. Jól ellenáll a késő tavaszi fagyásnak.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A penész és a görögség ellenálló fajta. Betegségek elleni védekezésben, a megelőző permetezés végezzük: kora tavasszal készítmény „Brunka”, 2 hét után „Topcin-M”, a másik után 2 hét „Medic Extra”, az ősszel – réz vitriol. Az immunitás megerősítése érdekében ajánlott normalizálni a betakarítás összegét évente.

A rovaroktól a legveszélyesebb TLL, a megelőzéshez használjuk a permetezést, mint a kőris oldatát, a fák közelében egy kalendát vagy bársonyot ültetnek. Ha a leveleken lévő TRI egy kicsit, akkor szappanos, erős vereséggel csomagolva, a hajtások vágják és égetnek. Ezután végezzen kezelést az “Aktara”, “Spark”, “FitoFerm” segítségével.

A talaj-éghajlati feltételekre vonatkozó követelmények

A kultúra a homokot, a lángot, a csernozjom talajokat preferálja, amelyekben javasolják a tőzeg és a biohumus no mee 50% -át. A hozamok és a téli keménység növelése érdekében a fagyálló merüléshez egy csemeget bocsáthat ki, amely alkalmas egy adott régió éghajlatára és talajjára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: