Plum Souvenir East

  • Szerzői: DE.N. Venyaminov, A.T. Turovseva
  • Megjelentek: Zarya x óriás
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: Raskyady
  • Fa magasság, m: 2-2,5
  • Teljes méretű: Nagy
  • A magzat súlya, g: Legfeljebb 40
  • Formában: lekerekített
  • Festés: A technikai érettség világos narancssárga, a fogyasztó sötét burgundiában
  • Húst (konzisztencia): sűrű, lédús, ropogós

Lásd az összes jellemzőt

Egy kis kertben, kényelmes növekedés növekedni a kompakt leeresztő fák, amelyek szintén bőséges hozamokat adhatnak. Az ilyen fajok magukban foglalják a hazai kiválasztás keleti szekciójának másodlagos leeresztő ajándéktárgyát.

Az eltávolítás története

A szilva Souvenir East megjelent Voronezh Agu-ban. Az orosz tudósok a fajták eltávolításán dolgoztak. T. Tourvtsheva és A. N. Víramin. Új minőségű, több keleti ázsiai fajt kaptak – hajnalban és gigantban. Az Orosz Föderáció középső sávjában termesztett maximális termelési kultúra.

A fajták leírása

A keleti szuvenír egy közepes minőségű fa, amely 200-250 cm-ig terjed. A falu spawling ágak, a korona helyes alakja, melynek mérsékelt sűrítése zöld lombozat lombozat, valamint erős hajtások vörös-barna színű. Virágfa elég korán: április vége – május első hetében. Ebben az időben a Krona vastag kis szőke virágokkal borítja, fényes íz nélkül.

Gyümölcs jellemző

A rendezés nagyszabású kultúrákra vonatkozik. A gyümölcs átlagos súlya 40 gramm. A szilva formája helyes – lekerekített, sima felületen, amelyen a matt hibás és hangsúlyos varrat expresszálódik. Az érett szilvaokat egy gyönyörű szín – sötét burgundia jellemzi, és a technikai érettség színpadán – világos narancssárga. A mérsékelt sűrűségű gyümölcs bőr, nem kemény.

Célja a különböző táblázatban – a frissen fogyasztott szilva, gyümölcsleveket és dzsemeket készítenek. A konzerváláshoz a gyümölcsök nem alkalmasak, mert hajlamosak rabolni. A lefolyó szállíthatósága jó, és csak az éretlen gyümölcsöket a hosszú távú negyedik, a technikai érettség állapotában forgatják.

Ízi tulajdonságok

A szilvát kiváló ízlés és kiváló terméknézet jellemzi. A sárgás-narancssárga hús sűrű, húsos és lédús következetességgel rendelkezik. Az ízlésben az édességet uralják, alig észrevehető savval, amelyek harmonikusan kombinálódnak súlyos fűszerekkel. Illat a lefolyóban, gyümölcsökben. A magzat belsejében van egy kis csont, mérsékelt elválasztással a cellulóz. A cellulóz összetétele több mint 13% cukrot és kevesebb, mint 1% savat tartalmaz. Azok az emberek, akik kipróbálták a szilvát, azt állítják, hogy az őszibarackhoz hasonló ízlés és megjelenés.

Érés és gyümölcsözés

A fajta átlagos érésű osztályosztályt mutat. A gyümölcsfa a leszállást követő negyedik évben kezdődik. Az első gyümölcsök augusztus második felében próbálhatók meg. A Frukció aktív fázisa augusztus utolsó hetében – az első számok szeptemberben. Gyümölcs a fából stabil és éves.

Hozam

A fajtajelzők kiválóak. Jó gondozás, a gyümölcskultúra biztosan köszönetet mond a kiváló betakarításnak – 26-tól 45 kg-ig 1 fával / szezonban.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Sluma vízigazolás, így van egy pollinatte fák. Javasoljuk, hogy egy szilva-fokozatú óriás vagy diploid sikátor alkalmazása. Ezenkívül más korai szilvi fajták alkalmasak donorfákként, egyidejűleg virágoznak a keleti szuvenírválasztóval.

Növekvő és gondoskodás

A keleti szuvenír nem igényel komplex mezőgazdasági berendezéseket, de gondosan kell kezelni a választást és a talajt. A telek kell napos, hámozott, védve a vázlatoktól. A legjobb lesz könnyű loams, fekete talaj és turf-podzolos talaj semleges savassággal. Annak köszönhetően, hogy a gyökérrendszer nem szereti a nedvesség stagnálását, mély talajvízzel kell lennie a területen.

A leszálló palánták tavasszal (a növényzet előtt), és az ősszel (stabil fagyok előtt). A fák közötti távolságnak 3-4 méterre kell lennie. Rosszul körülveszi a szilva egy telken cseresznye, cseresznye és körte.

A mezőgazdaság a gyümölcsfa áll az események láncolatát: a rendszeres öntözést, így ásványi etetés, tavasszal és ősszel levágott ágakat, a formáció a korona, gyomlálás és szennyeződés elleni védelem a rovarok és gombák, valamint felkészülés a téli – A közeli korróziós zóna mulchingje. A súlyos téli régiókban a zsákolás vagy az agrofluorin menedéke lesz szüksége.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A gyümölcskultúrában lévő immunrendszer jó, így ritkán beteg. Az egyetlen betegség, amelyhez a szilva kitett, egy szlunosososporioózis. A rovarvédelem időben permetezést biztosít.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Szilva fagyálló, könnyű tolerálja a rövid szárazság és az éles hőmérsékleti ingadozások. Ezenkívül a fa nem szörnyű hő, de a rusztér szél és a túlzott nedvesség negatívan befolyásolhatja a termés fejlődését és mutatóit.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: