Szilva jobb

  • Szinonimák nevek: Kiváló
  • A növekedés típusa: Középálló
  • Fa magasság, m: Legfeljebb 5
  • Teljes méretű: Nagy
  • A magzat súlya, g: 60-75
  • Festés: piros narancs
  • Húst (konzisztencia): sűrű, lédús
  • Színpady : Telített narancssárga
  • Önsebesség: Önellátott
  • Íz: Desszert

Lásd az összes jellemzőt

Népszerű felmérési felmérési felmérés (Superior) Sikeresen sikerült az orosz kertekben. A kompakt fák nagyon dekoratívak a virágzás során, különbséget tesznek a közös értelemben. A gyümölcsök univerzális célú, feldolgozásra, ízletes frissítésre alkalmas.

A fajták leírása

A Superior a középső fokozatú kínai szilva, amelynek magassága 5 m-ig. A korona hajlékony, boros levelekkel borított, gyakorlatilag tökéletesen helyes gömb alakú. Fehér virágok, 3-4 darab a vese.

Gyümölcs jellemző

A fajta szilva nagy, súlya 60-75 g. Bőr festett vörös-narancssárga színben, cellulóz belsejében sűrű, lédús, súlyos szálakkal, telített és fényes vörös hajú. A magzat belsejében lévő csont nincs elválasztva a szövetek többi részétől. A Superior szilva hosszú távú tárolásra alkalmas.

Ízi tulajdonságok

A gyümölcsök kóstolása Ez a fajta 4,7 pont. Ízük desszert, nagyon édes, kellemes kísérő aromával.

Érés és gyümölcsözés

A gyümölcsöket rendszeresen gyűjtik össze, évente. A betakarítás időszaka augusztus elején kezdődik. Gyümölcsök hosszúak, az első gyümölcsök 2 évig eltávolíthatók a leszállás pillanatától.

Hozam

A fajta hozamnak tekinthető.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Ez a fajta március-áprilisban virágzik, korán. Az önfelszívódás miatt nem szükséges kötelező leszállás más típusú szilvák és szövetek közelében, de jelenlétük kedvező hatást gyakorol a betakarítás ízére és más tulajdonságaira.

Növekvő és gondoskodás

A leszálláshoz, a csernozemi talajok semleges savassággal rendelkező telkek a leginkább megfelelnek, de általában a kínai szilva sikeresen növekszik a talajon, a homoktól. A növények esetében csak elegendő mennyiségű napfény fontos a növekedés helyén, kívánatos a potenciális pollinátorok megőrzése a REACH területen. A csemeték leggyakrabban a kétéves, az Alychi unalmasságánál értékesítik.

Játssz a kínai szilvákat legalább 3 m távolságra más fáktól és cserjéktől. A föld alatti földet előre telített, kalciummal, fa hamu, ez körülbelül 800 g / m2. A kínai szilvák termesztéséhez jobb lesz, ha körülbelül 60 cm magasságú töltést építünk úgy, hogy gyökerei és a törzs alja ne legyen hideg nedves levegőnek.

Az ültetési lyuk 0,5 m mélységben és 70 cm átmérőjű ásás. Ezután egy réteg vízelvezető – törmelékkel vagy kavicsral van bélve, a talaj csatlakozik, a palánta tetejére van felszerelve, a gyökérnyakot a kút szélén 40-70 mm-rel helyezzük el. A föld üledéke után az öntözés során esik, akkor a talajjal csavart.

Az öntöző fák mérsékeltek, gyakori nedvesség nélkül. A vágást évente végezzük, hogy megújítsa a koronát. A vakcinázás független teljesítésével a Thunder szilvát kell választani, sikátorban, amelyen a növények jóak. A gyümölcsös ágak idején, amelyek megkönnyebbültek a gyümölcsöktől, további biztonsági másolatokra lesz szükséged.

Más gondozási intézkedésekhez öntözhető. A fa felszíni gyökérfa miatt a talajnak nem kell erősen nedvesítenie. Ha körülbelül 40 cm mélységben nedves marad, elég öntözés. Az etetés kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a készítményre. A klór tartalmú komponensek jelenléte a megtagadás oka.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az immunvédelem általános értékelése szerint a szilva kiválóan tekinthető átlagos betegségeknek, de nem beteg egy keksz vagy himlővel ellentétben sok hasonló fajtával ellentétben. A FUCZOR rosszul érinti. A termesztés a peszticidek intenzív használat nélkül állítható elő. Különös figyelmet kell fordítaniuk a gyökérnyakkárosodásra. Fel tud felvenni.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A WINTER-HARDY minőségű, általában az atmoszférikus hőmérsékletek erős csökkenése. Van tapasztalat a termesztésében a régiókban a hőmérséklet -45 … 55 fok hideg időszakokban.

Értékelések áttekintése

Először találkozom a kínai superior csatornájával, a nyári házak örömei a fajoktól a virágzási időszak alatt, amikor a hajtások szó szerint alszanak hófehér virágokkal. A fajta szintén dicsérte a stabil és bőséges gyümölcsözést, feltétlenül az agrotechnikai intézkedéseknek való megfelelés érdekében. A fa gyorsan növekszik, 3 év után a maximális magasságot tárcsázhatja.

A fajta néhány hátránya a hús nagyobb merevsége, valamint a csonthivatal nehézsége. A kertészek megjegyzik, hogy a gyümölcs ágak súlyossága alatt megszakadhat. Ezenkívül nagyon korai virágzás észrevehetően korlátozza az éghajlati zónák kiválasztását a fa növeléséhez. A fagyasztott rügyek egyszerűen kúsznak az akadályok elhagyása nélkül. A beporzás bonyolultabb rovarok hiánya is bonyolult.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: