Szilva krasnigasaya

  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: gömb alakú, közepes vastag
  • Fa magasság, m: Legfeljebb 2,5
  • Teljes méretű: Nagy
  • A magzat súlya, g: 20-30
  • Formában: lekerekített
  • Festés: Sötét Malinovaya
  • Bőr : Vékony
  • Húst (konzisztencia): lédús
  • Színpady : Sötét Malinovaya

Lásd az összes jellemzőt

A sokféle szilvafák közül a kedvenc fajták listája található, amelyek élvezhetik a nyári házak szakaszait. Ez az orosz tenyésztés újraindítására utal, széles növekedési földrajzzal.

Az eltávolítás története

A niissian tenyésztők munkájának köszönhetően kapott desszert szilva. Lisenavenko Altaiban. A fajta fajta két faj átlépésével – a kínai szilva és az alycha. Ez a fajta 12 alfaj. Ajánlott a gyümölcsfa és a déli, és az északi régiók termesztéséhez, beleértve a szibériai és az urálokat is.

A fajták leírása

Szilva Roshrazaya – Ez egy közepes minőségű fa, egy finom gömb alakú koronával. Magasságban a fa 2-re nő.5 m, néha legfeljebb 3. Az átlagos megvastagodó fényvédő levelek, az erős ágak és egy erős szürke-barna színű törzs falu jellemzi, sima felületű. A Plum Blossom április végén kezdődik, és a folyamat június első évtizedéig folytatódik. Ebben az időszakban a fa nyitott koronája kis fehér-rózsaszín virágokkal borít, öt szirmával, kellemes illatot.

Gyümölcs jellemző

A fajta a mandulacsalád nagyméretű formáinak kategóriáját jelenti. A gyümölcsök tömege 20-30 gramm. Érett szilva egyenletesen borítva sötét málna színű, figyelemmel kíséri. A magzati forma helyes lekerekített, néha kissé hosszúkás. Alvás szilva sima és vékony fényes felületen. Az ovális alakú magzat belsejében lévő csont, könnyen elválasztható a péptől.

A leeresztéshez a jó közlekedési tolerancia jellemzi, valamint elegendő láb. Kinevezés a besorolási desszert-szilva – szilva friss, feldolgozott kompótkezelés, dzsemek, a főzés során.

Ízi tulajdonságok

A szilvát kiváló íz- és árukkal jellemezheti. A Dark Crimson Flesh szelíd, húsos és sűrű konzisztenciával rendelkezik a megnövekedett juállalattal. A gyümölcs íze kiegyensúlyozott – savanyú édes, világos szilva aromával kiegészítve. Néha egy könnyű mustár lehet nyomon követni a házban savas ízben.

Érés és gyümölcsözés

A fajta az átlagos éréssel rendelkező kultúrák osztályára utal. A gyümölcsfa a leszállás után a 3. évre kezdődik. A kóstozási időszak augusztus közepétől kezdődik. Gyümölcskultúra stabilan és évente, ugrások nélkül. A gyümölcsök érlésének aktív fázisa augusztusi 2-3 éves évtizedre esik. Néha a gyümölcsök dátuma mozoghat. Ez a növekedési régió éghajlati jellemzői.

Hozam

A fajta fajták jóak. A fa megfelelő ellátással történő biztosítása esetén akár 20 kg édes szilvát is lehet gyűjteni a szezonra.

Régiók növekvő

A szilva nagyon népszerű a kertészek körében, így különböző régiókban termesztik. Népszerű szilva fokozat Kelet-Európában, Észak-Amerikában, Kínában és természetesen Oroszországban. Jellemző, hogy a fagy és a gyors alkalmazkodás miatt az éghajlatváltozat termelékeny és a déli csíkban, és északon.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Szilva roshrazaya önálló, így anélkül, hogy leszállna a donorfák a telken nem tehet. A végzetes fáknak ugyanabban az időszakban kell virágozniuk, hogy ez a fajta. A legjobb adományozók USSURI, Alycha hibrid, szántott, orosz szilva. Fontos megjegyezni, hogy a különböző leeresztő fák közötti távolság körülbelül 10 méter.

Növekvő és gondoskodás

Nincsenek különleges követelmények az agrotechnológiára a fajta esetében, azonban a szilva telek és talajok egy kicsit jó. Válasszon egy telek által jól megvilágított nap, amely megbízhatóan védi a vázlatokat és a gusztus széleket. A tökéletes a termékeny szívó talaj vagy a loam, amely semleges savasságú.

A gondozás magában foglalja: öntözés, műtrágya kialakulás, korona kialakulása, ágak szaniter vágása, a vírusok és rovarok elleni védelem érdekében. Ezenkívül az ősz kötelező a tőzeg vagy fa fűrészpor használatával.

A palánták ültetése tavasszal (március vége – május eleje), vagy esik (egy hónappal a stabil fagyok).

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A súlyos immunitásnak köszönhetően a gyümölcskultúra ellenáll a legtöbb betegségnek és kártevőknek. A könnyedséggel rendelkező fa tükrözi a TLY támadását, nem a gamoture, és tökéletesen ellenzi a fő ellenséggel – a klyashetosporiosist.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A gyümölcsfa stresszállósága az egyik előnye. A kultúra, a fagyállóság, a szárazság ellenállás, kiváló alkalmasság a régió éghajlati jellemzőihez, ahol növekszik. Nem tolerálja a mély árnyékolókat és a vázlatokat.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása