Szilva memória Vavilov

  • A növekedés típusa: Silnororal
  • korona: gömb alakú, közepes sűrítés
  • Fa magasság, m: 3-5
  • Teljes méretű: Nagy
  • A magzat súlya, g: 50-90
  • Formában: ovális
  • Festés: Sárga
  • Húst (konzisztencia): lédús
  • Csontméret: Közepes
  • Önsebesség: Nonamoploda

Lásd az összes jellemzőt

A sárga-mentes hazai maradék fajta Vavilov a legkívánatosabb óriások közé tartozik a kerti területek növekedéséhez. A növény termálható, bőségesen gyümölcsöző. Az egyetemes célú gyümölcsök alkalmas friss formában, desszert díszítések.

Az eltávolítás története

2010-ben az állami nyilvántartásba lépett Moldvai kiválasztási változatosság. Kapott a zöld és a magyar olasz Renod keresztezésétől. A szerzőket A. jelzi. M. Zhuravel és E. VAL VEL. Templomok.

A fajták leírása

A Vavilov emlékének szilva fái nagyszíni, nagyok, 3-5 m magasság elérése. Broon közepes sűrűségű, egy felnőtt fában gömb alakú.

Gyümölcs jellemző

A szilva nagy, tömege 50-90 g. Az űrlap helyes, ovális, a bőr meglehetősen sűrű, sárga színű. A csont a pépből merész rossz.

Ízi tulajdonságok

Gyümölcsök édes és lédús. Kellemes ízű, kap egy nagy kóstolási minősítést.

Érés és gyümölcsözés

A fák 4 évig adják az első betakarítást a leszállás pillanatától. Az átlagos érlési idő, a szeptember 3-án.

Hozam

A fák nagyon gyümölcsök. Az 1 fa átlagos hozama 50-80 kg.

Régiók növekvő

A fajta jól illeszkedik az Oroszország legtöbb régiójának termesztéséhez, de a legjobban bizonyította magát a központi és fekete földterületeken való leszálláskor.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Fák nonamoplodnya. A gyümölcsözéshez a pollinátorok fajtáihoz szükségesek. Ebben a kapacitás lehet Renclod Altan, Kabardian korai vagy más fajták virágzó március-áprilisban.

Növekvő és gondoskodás

Ez a szilva nem tolerálja az erős árnyékolást, a jól megvilágított dombokon ültetik, a helyszín déli oldalán. Ha a terület egyenlőtlen megkönnyebbülettel rendelkezik, az alacsony emelkedés elkerülendő. A talaj szükség esetén a szükséges szabványokhoz vezet, a műtrágyákkal telített, dezoxiddal telített, telített.

Az éves növény gyökereinek ültetése előtt ajánlott ragacsos tekercsel vagy egy trágyacsavar és agyag keverékével kezelni. Ez növeli az alkalmazkodás sebességét. És te is permetezheti a gyökereket, hogy a kártevők ne érjenek őket. A gödöröt egy palánta méretével készítjük, legfeljebb 40 cm mélység, körülbelül 0,5 m átmérőjű. A gyökér nyak nem merül fel.

A gyümölcsfák gondozása bizonyos erőfeszítéseket igényel. A Vavilov memóriaelhelyezését havonta legalább 2-szer kell önteni, egy erős szárazságban a sült zónában, hidrogél a nedvesség felhalmozódásához, a talajréteg fölött vastag réteget képezhet.

Különös figyelmet szentelnek az etetéshez. Rugóban a gyökér a gyökér, az ammónium-só, ammónium-szulfát is alkalmas. Választhat és összetett ásványi műtrágya. Nyáron, amikor a gyümölcsök elkezdenek kötni, érdemes speciális keverékeket használni a gyümölcs ízének javítása érdekében. “Argumin” vagy “zöld orvos” alkalmas, más hasonló gyógyszerek.

Az ősszel, a téli poppick alatt a téli poppick alatt érdemes a szuperfoszfátot a granulátumokban vagy a porban, így a földön. A foszforita liszt is lesz. Hasznos lesz a növények termesztése és kálium-szulfát után.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A leírt fajta szilva jól védett a betegségek és kártevők ellen, gyakorlatilag nem csodálkozik a patogén gombák, fertőzések vitái. Gyakorlatilag nem támadja meg.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Vavilov memória fajta magas téli keménységgel rendelkezik. Jól tolerálja a visszatérést, sok napfényre van szüksége. A talajhoz nem túl igényes, jól növekszik a cserhadem, agyag, homok, kert földön.

Értékelések áttekintése

A memória változatossága Vavilov szeretne sok dacketet kapni a telek számára. Azok szerint, akik már rendelkeznek egy ilyen fával, a növényeket speciális megsértés jellemzi, gyakorlatilag nem befolyásolja a gombák. A fajta lefolyója különleges, nagyon kellemes ízű, illatos és édes a teljes érettség színpadán. A saláták elégedettek azzal a ténnyel, hogy a gyümölcsök elérhetik a súlyt 120 g-ban a bejelentett 90-es ellen.

A Vavilov emlékének hiányosságai elég kicsit. A kertészek panaszkodnak a csont ágú nehézségekkel, a gyümölcsök feldolgozásakor. Az első gyümölcsök nem lehetnek a leginkább finomak.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása