Szilva ochakovskaya évek

  • Szerzői: Az emberek kiválasztása
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: Széles, sűrű, vastag
  • Fa magasság, m: Legfeljebb 4
  • Teljes méretű: Nagy
  • A magzat súlya, g: 20-30
  • Formában: hosszúkás kerek kerek
  • Festés: sárga-zöldes
  • Önsebesség: Önálló vízum
  • Tavasz: 5 éves leszállás után

Lásd az összes jellemzőt

Selva Ochakovskaya sárga – A népi szelekválasztás gyümölcsfája, a csoportja egyik legjobbja. Ezt hagyományosan mérsékelt éghajlaton termesztik, eléggé bőséges hozamok nélkül, szükségtelen gond nélkül. Bizonyos forrásokban a fajta az Ochakovskaya fehér vagy lett sárga tojás szilva.

A fajták leírása

Az otthoni szilvafajták fái átlagosak, elérhetők 4 m magasságban. A hajtások vörösesek, a földre hajlamosak. Korona sötétzöld levelekkel, széles, hajlamos a sűrűségre. A virágos vesék gyengén, fehér szirmok, frottír. A fák jól növekszenek mind a vakcinázások, mind a gyökér utódok reprodukálásakor.

Gyümölcs jellemző

Univerzális célú gyümölcsök, nagy méret, mindegyik súlya 20-30 g. Hagyományos forma, hosszúkás kerek, sárga-zöld színű bőr festett. A gyümölcsök hajlamosak a betegségre. Héj gyengéd, kár érzékeny.

Ízi tulajdonságok

Gyümölcsök savanyú, kellemes, lédús, finom pépkel. Nagyon kellemes ízű, alkalmas feldolgozásra, friss fogyasztásra. Az ehető bőr lenyűgözött.

Érés és gyümölcsözés

A fajta a leszállás után 5 évig gyümölcsöt választ. Szilva közepes ágy, a szeptemberhez közelebbi gyümölcsök.

Hozam

A gyümölcs díjai 40-80 kg-ot tesznek ki minden fára.

Régiók növekvő

A fajta alkalmas a moszkvai régió területén, az északnyugati régióban. Nos, délen, szibériai és az urálokban nő.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Szilva ochakovskaya sárga önmegvalósítás. Szüksége van a bepárlók közelében, amelyek képesek biztosítani a gyümölcsöket. A Rencle Green vagy Ulya Kert közelében található, a magyar vagy más szilva egyik típusának, május végén virágzónak is.

Növekvő és gondoskodás

A fák mind a nap, mind a felében ültethetők. De érzékenyek az erős szélre és más külső hatásokra, védőfeltöltésre van szükségük. A fiatal növények tavasszal testreszabottak, ősszel ezekre a célokra kizárólag a hidegben kezdődő régiókban használhatók. Az előnyös típusú talaj – laza, termékeny, semleges savassággal. Suglink és leves alkalmas, de egy meglehetősen magas tápanyagtartalmú.

A növények esetében ne válasszon helyet a talajvíz alapjául. Jobb, ha egy sárga szilvát helyezünk a hegyre. A tavaszi leszállás során érdemes időt tölteni, amíg a vesék a fákra kerülnek. A palánta jobb választás éves. Vannak elegendő gödrök 60-70 cm mély mélység mély, a legközelebbi leszállásnak legalább 3 m, a legnagyobb – körülbelül 7 m.

A gyümölcsfa táplálkozik, ahogy nőnek és fejlesztik. A gyökér alatti műtrágyák évente 1-2 alkalommal hoznak létre. A leszállás esetén azokat is elhelyezik, hozzáadva egy vödör humusz és 250 szuperfoszfát a vízelvezetés tetején, majd keverjük a takarmányt kerti talajjal. A gyökérnyakos növényeket 30-40 mm-rel helyezzük el a kutak széle felett. Comfunicable Space öntözés 30 liter vízzel.

A növényi ellátás magában foglalja a talaj mulchálását, periodikus öntözést, különösen súlyos hőszakaszokban. Ajánlott kör ajánlott a mulch. A lélegzetet 1 m magasságban lélegezze be, és a fiatal szilvafákat is fel kell kötni egy csapra, amíg eléggé javítják.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta magas immunvédelem jellemzi. De még mindig megelőző kezelésre van szüksége az alapvető gombás betegségek ellen, szükség esetén rovarölő szert permetezni.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Ez a házi készítésű szilva a téli keménységre utal, nem érzékeny az indulás intenzitására, a napfény időtartamára. De eléggé meleg, nagyon hideg hajtásokban fagyaszthat.

Értékelések áttekintése

A kertész véleménye szerint az Ochakovskaya sárga szilva nem mindig igazolja az elvárásokat. Az öreg fák fokozatosan csökkentik a gyümölcsözés intenzitását, anélkül, hogy átültetnének a bőséges növényeket. De ez a fajta fiatal malackát ad, nemcsak más szilva, hanem az Alych is. A gyümölcsök ízesítő tulajdonságait is nagyon értékelik, a nyári lakosok egy kompatibilitást, kellemes konzisztenciát említenek.

A fokozat tökéletes ahhoz, hogy kirakodjon elegendő sűrített területekre, árnyékolással, a régi kertek sikeresen bőséges hozamokat adnak, de csak akkor, ha vannak pollinátorok. A növények nem igényelnek gyakori öntözést, bőséges táplálkozást. A fokozatú kertészek hátrányai közé tartozik a kis előfordulási, összetettsége a palánták megszerzésével. A növények észrevehetően rosszabbak az újabb fajtáknál a betegség ellenállása, Pest Raffix. Nem minden dacket is elégedett az időszakos gyümölcsökkel.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: