Szőlő jaguar

  • Szerzői: Pavlovsky Evgeny Georgievich
  • Célja: Asztal
  • Bogyó szín: Piros
  • Íz: harmonikus
  • Érési idő (szűrő): Korai
  • Érési idő, napok: 110-115
  • Súlycsomó, g: 600-1500
  • A virág típusa: Oboy
  • Bánat: Nem
  • Bogyó alakú: ovális

Lásd az összes jellemzőt

Amikor a nő a szőlő, akkor ajánlott választani a különböző attól függően, hogy a gyümölcsöt terveznek. A különböző fajták különböző alkalmazásokkal rendelkeznek, de a legjobbak közül az egyik a jaguar.

Az eltávolítás története

Adta a világnak a Pavlovsky Evgeny Georgevich-nek.

Leírás

Ez egy asztali nézet, amely a szőlőre sorvirágokkal rendelkezik. Ez a fokozat a gabonahoz tartozik. Ezért a kertésznek különös figyelmet kell fordítania a metszésre. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a JAGUAR hibrid formákra utal.

Érlelési idő

Az érés ütemezésével, a korai minőségű változatok. 110-115 napig alszik.

Brozdi

A bokrok fedelei tömege 600-1500 gramm. Mindezekkel nincs erő.

Bogyók

A gerinc állapotában lévő gyümölcsök piros lesznek. A hús szokatlanul ropogós. A szőlőnek ovális formája van, az egyes magzatok súlya – 12-16 gramm.

Íz

A kaszterek becsülik a Jaguar ízét harmonikusnak.

Hozam

A szőlő nézett nézete magas színvonalú magas hozammal rendelkezik.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Ha a szőlő a rácson leszállt, jobb, ha a fém pilléreket tökéletesen ellenáll a terhelésnek a bogyók érlelési ideje alatt.

Leszállás

A kirakodási gödör, amelyben a növénynek meg kell határozni, elég nagy ahhoz, hogy biztosítsa a szükséges gyökérrendszer területét. Ha a szezon száraz, a szőlő körül a mulcs lebomlik.

Válasszon egy meleg és napos helyet, akár a fal, akár a kerítésen. A szőlő szőlő növekszik a legtöbb szabadon leeresztett talajon, feltéve, hogy sok napfényt kapnak. Sikeresen növelhetők a szabadban.

A gyökereknek sok helyre és jó vízelvezetésre van szükségük – a hideg nem befolyásolja a növekedést, de a nedves gyökerek a betegség megjelenését okozhatják. Ezért függetlenül attól, hogy a szőlőt termő kültéri vagy beltéri, a kertész kell készíteni a talajt is, ásni egy nagy gödör, és adjunk hozzá homokot az aljára, valamint egy része túlterhelt trágyát vagy kerti komposzt.

Ha a szőlő növekszik a szabadban, hagyjon kb. 15 cm-t a szőlővészek és a fal vagy a kerítés között, és 1,5 m-re egymástól, az 1,5-2 m sorok között.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A virágzás során a színpad bekövetkezik, amikor a beporzás bekövetkezik. Öngyűjtött nézett. Erős eső vagy szél ebben az időszakban problémát jelenthet. Ezenkívül az alacsony páratartalom, a magas levegő hőmérséklete vagy aszály csökkenhet a trágyázás minőségének csökkenéséhez.

Ritkítás

A szőlő szőlőtervek fő feladata évente korlátozott számú új veséket vág, és teljesen eltávolítja az előző szezon hajtását.

Locsolás

Csepp öntözés ajánlott mindenkinek, aki szőlővel foglalkozik, így a víz nem esik a levelekre, mivel a túlzott nedvesség hozzájárul a gombás betegségek kialakulásához.

Ha manuálisan kell öntöznie, próbálja meg elkerülni a lombozat permetezését. Az öntözést kora reggelen végezzük, hogy a felesleges nedvesség gyorsan elpárologjon a napsütésben.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

Ha a talaj termékeny, a kertésznek nem kell megtermékenyíteni az első évben. A leszállás előtti műtrágyák, valamint a talaj természetes minősége – ez elég lesz.

A második és az azt követő években komposzt vagy kiterjesztett trágya. Választhat egy 10-10-10-es fénytrágyát is. A növekvő szezon alatt kétszer használatos. Érdemes emlékezni arra, hogy a szőlő általában nem tetszik, ha túl sokat táplál.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Fokozatú ellenáll -20 ° -kal. A vágás után, különösen a hideg régiókban, érdemes egy szőlőt lőni a pálcákból, feküdt a földre és a stroke a télre.

Betegségek és kártevők

A szürke penész nedves körülmények között fordulhat elő, vagy ha nincs elég levegőmozgás a növények körül. A vesék, a levelek, a virágok és a gyümölcsök, valamint a növény általános növekedését és egészségét is befolyásolják, és végzetes lehet a gyenge vagy sérült bokrok számára.

Amikor a foltok megjelennek, az üzem érintett területeit eltávolítják és égetik. A fungicideket profilaxisként, réz sipopként használják.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

Berry a hűtőszekrényben körülbelül egy hétig tárolható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: