Szőlő karnevál

  • Szerzői: Pavlovsky Evgeny Georgievich
  • Célja: Asztal
  • Bogyó szín: Piros
  • Érési idő (szűrő): Nagyon korai
  • Érési idő, napok: 110-115
  • Fagyállóság, ° C: -23
  • Súlycsomó, g: 500-700
  • A virág típusa: Oboy
  • Íz: harmonikus
  • Bogyó alakú: hosszúkás, kissé ívelt a középső lehallgatás

Lásd az összes jellemzőt

A karneváli szőlő egy hibrid fajta, amelyet Pavlovsky E. G. Mindketten egy kis nyári házban termeszthető otthoni fogyasztás és jelentős területeken termelési célokkal.

Az eltávolítás története

A karneváli fokozatot 2015-ben eltávolították az Evgeny Georgievich Pavlovsky híres szőlőjével. Első alkalommal a “Szőlő nélkül” fesztiválon szakértők és szerelmesek képviselik, amelyet 2016-ban tartottak Novocherkasskban. A 2016-os erős fagyok miatt azonban a kezdeményező meghalt az új fajta összes szőlőjét. Emiatt a karneváli szőlő nem került gyorsan elterjedt a többi szőlő között. De több szőlő túlélte az ukrán tenyésztők. Az új hibrid fajtát a Lugansk kínai borkészítésnek köszönhetően. ÉS.

Leírás

A szőlő karnevál az asztali fajtákra utal, az ország déli régióiban terjed ki. A bokrokat a peremvirágral és a standard méretű levelekkel szétválasztják. A dugványok könnyen gyökerezik. A szőlőt jó öregedés jellemzi.

Érlelési idő

A déli régiókban a karnevál szőlője augusztus elején érkezik. Az érés ideje körülbelül 110-115 nap. A bokrokon a termés egy hónapig jól megőrzi az ízveszteséget.

Brozdi

A megszakítás nagyon szép és vonzónak tűnik. Ezek kúp alakúak, néhánynak külön ágak vannak. Az egyik csomó átlagos tömege 500-700 gramm. Jó klimatikus és időjárási viszonyokkal a súly elérheti az egyik kilogrammot. A csokrok bogyók nagyon közel vannak egymáshoz.

Bogyók

Érett bogyók sűrű húsos pépek és elég vékony bőr. Az egyes bogyó súlya 12-15 gramm, és a hossza 4,5-5 cm. Az érett bogyók gazdag vörös színűek, néha meglehetősen sötét árnyalatúak, hosszabb, egy kis ívelt alakúak. A karneváli fajta bogyók megkülönböztető jellemzője enyhe lehallgatás a közepén. A szőlőbogyók ellenállnak a repedéseknek.

Íz

Az érett bogyóknak harmonikus íze van egy kellemes savanyú édes árnyalattal. A gyümölcs bőre nagyon vékony, így könnyen elfogyasztható.

Hozam

A szőlőbokrok megkülönböztetik a megnövekedett hozamot. Az első szemtől kezdve mind a gyümölcsök, és 2-3-as virágcsőhöz köthetnek.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Amikor a szőlő, a karnevál fontos figyelmet fordítani az éghajlati viszonyokra. Rövid nyáron és havas télen a palántákat ömlesztett ágyakba ültetik, amelyek nyáron melegséggel rendelkeznek. A fagyos alacsony téli tél esetében a leszállás a legjobb az árok vagy gödörben, ez megvédi a gyökérrendszert a fagyok.

Ez a fajta tavasszal vagy őszi időben ülhet. A legegyszerűbb módszer a szőlőmagok bukása a lyukakban. A növekvő terület kiválasztásakor meg kell emlékezni, hogy a karnevál nem szereti a felszín alatti vizek jelenlétét.

Leszállás

A leszállást egy széltelen száraz helyen végzik, jó megvilágítással. Szükséges egy lyukat, méretben, a megfelelő seedlock root rendszert. POAM ismétlések szerves és ásványi kompozíciók segítségével, amely a kavicsréteget lefedi. Továbbá, a kis deszkák halmozódnak, ajánlott használni és fa zsetonokat a talaj nedvességtartalmának megőrzése érdekében, a talajréteg felett.

A gyökerek ültetése előtt azt kell kezelni, hogy humusz és agyagból álló oldat aránya 1: 2. A palánta kell elhelyezni az elkészített lyukba, elhelyezve a gyökereket. Ezután el kell esnie a föld lyukát és kezelni. A leszállási eljárás végén meleg vízzel kell önteni egy palántát. A bokrok között legalább 1,5 méteres távolságra van szükség. A legközelebbi gyümölcsfáktól a távolságnak több mint 4 méterre kell lennie.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A beporzás a pollen egy virágból a másikba történő átadása. Szőlővirágok szennyezhetők keresztben vagy öngyűjtőnek. A szőlő szőlő karnevál mesterséges beporzás nem szükséges.

Ritkítás

A metszési szőlőt az ősszel végezzük, miután az összes levél elesett. Ugyanakkor a legtöbb fiókot eltávolítják. Általános szabályként körülbelül 5 legerősebb ág marad a szőlőn. Tavasszal további metszést végeznek, amikor a betegek és a fagyasztott hajtások eltávolításra kerülnek. És vágja le a karnevál szőlőjét is a szezonban, hogy megszabaduljon a helytelenül kialakított hajtásoktól.

Locsolás

Körülbelül 10 nappal a virágzás kezdete előtt az öntözést meg kell szüntetni, különben a virágok megfordulhatnak. A hároméves szőlő csak 4-5 öntözésre van szükség az egész évszakra, amelyet a legfontosabb fejlődés fázisaiban végeznek.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

A karneválfajta időről időre időt vesz igénybe, hogy aktiválja a növekedést, és növeli a hozamot is. Gyökér vagy kitermelő (a leveleken) etetés.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Ez a szőlőfajta a fagyállóságnak tulajdonítható, mivel a határérték -23 Celsius fok. A meglehetősen hideg télen ajánlott a szőlőbokrok fedezésére. Az éjszakai fagyok megjelenése után a szőlőt el kell távolítani a támaszokból, és nyomja meg a zárójeleket a földre. A réz-szulfát oldatának kezelése után a bokrok bezárják a polietilén fóliát. A rugóban csak a szőlőt csak az éles hőmérsékletkülönbségek leállítása után kell megnyitni.

Betegségek és kártevők

A karneváli szőlő nagyon ellenáll a különböző betegségeknek, beleértve a gombákat is. A bogyókat a tengelyek és a madarak nem károsítják. A növény betegségektől való védelme érdekében a fungicidekkel való kezelést kell végezni. Az első feldolgozást a vesék megjelenése során kell elvégezni, a második – röviddel a virágzási időszak kezdete előtt.

A szőlőt a rovarok (kullancsok, hullám) befolyásolhatják. A növény ellenőrzésének károsodása esetén a bokrokat acaricidekkel és inszekticidekkel kell feldolgozni.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A tároláshoz ki kell választania a laza csokrokat egy tömör zöld gerincrel. Távolítsa el az ágakból csak teljesen érlelt szőlőt, mert nincs tároló tulajdonsága. A filmes klaszterek nem maradhatnak a napsütéses sugarak alatt. Tárolja a szellőztetett beltérben szükséges szőlőt. A hűtőszekrényben lévő klaszter tárolása 4 hónapig használható. Ugyanakkor szépen illeszkednek a polcokon egy rétegben.

Értékelések áttekintése

A grapevians nagy hozamú szőlőszőlővel rendelkezik, amelynek kardinális, megfelelő gondossággal rendelkezik. Valamint az érlelt csokor vonzó megjelenése, amely szereti a potenciális vásárlókat. A közlekedés érett klaszterek meglehetősen kényelmesek, mert a szállítás során a bogyók gyakorlatilag nem deformálódnak, nem szorítják és nem repednek. Pozitív visszajelzési okok és korai érés, amely lehetővé teszi, hogy a betakarítást már július végén – augusztus elején.

A karneváli szőlő jelenleg népszerű a vonzó megjelenés és a kellemes telített íz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: