Szőlő szépség

 • Szerzői: Pavlovsky Evgeny Georgievich
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Intenzíven rózsaszín
 • Íz: harmonikus a vanília aromával
 • Érési idő (szűrő): Nagyon korai
 • Érési idő, napok: 110-120
 • Fagyállóság, ° C: -22
 • Súlycsomó, g: 500-600
 • A virág típusa: Oboy
 • Könnyed károsodás: Instabil

Lásd az összes jellemzőt

Az illatos, nagyobb szőlőfajták közül az egyik legkeresettebb szépség. A bogyók gazdag betakarítása, érdemes többet megtudni a fajta néhány funkcióiról.

Az eltávolítás története

A leírt szőlőfajtát a Pavlovsky Evgeny Georgevich tenyésztették. A tenyésztő keresztezte a Victoria fajtát és az európai amur formák pollen keverékét. Ez az első generáció az amatőr kiválasztás. Pavlovsky kísérlet a Vniiviv nevű támogatással. ÉS. Potapenko. A siker 2004-ben sikerült elérnie. A szőlő minden tulajdonságait még nem vizsgálták, mert a szépség megjelenésének pillanatától kezdve nem annyi időt töltött be.

Földrajz elosztás

Azt kell mondani, hogy a leírt szőlőfajta még nem volt zónára. Nincsenek pontos adatok, jó az ország északi részén, de délen sikeresen nőtt és gazdag betakarítás. A szépségnek mind a Krím, mind az Oroszország és a Moldova és a Fehéroroszország déli régióiban találkozhat.

Leírás

A szőlő szépség híres nemcsak vonzó megjelenés, hanem egy stabil betakarítás, egy csodálatos aroma. Ha egy bogyót eszik, egy frissítő íz marad a szájában. Az emberekben egy ilyen fajta egy egyszerű “Victoria”.

Buste erős gyökérrendszerrel rendelkezik. Az egyetlen mínusz a bogyók repedése. De ez csak a magas páratartalom állapota alatt történik. A szőlő szép kezelések az asztalnézetekre utalnak.

Érlelési idő

Szőlő érlelő 110-120 napon belül. Ez a fajta nagyon korai.

Brozdi

A növény egy csomó kúp alakú alakot ad. Középsűrűség. Az egyes ecsetek súlya 500-600 gramm.

Bogyók

A bogyók meglehetősen nagyok, minden méret körülbelül 3 cm. A gyümölcsöknek hosszabb formája, ovális vagy ovoid, szükségszerűen hegyes csúcsokkal. Az ilyen klaszter minden bizonnyal díszíti az ünnepi asztalt. A bogyók színe intenzíven rózsaszín, de egyenetlen – az éles végére közel lesz a lila közelében.

A bogyók húsát könnyen rágják, húsos és lédús. Minden bogyóban két csont, nagyon kicsi, így lehet enni szőlő velük. Mi figyelemre méltó a színvonalú szépségben – a bogyók bőre vékony. Egy bogyó súlya elérheti a 6-7 grammot.

Íz

A bogyókat a harmonikus vanília ízre értékelik, könnyű savanyúsággal.

Hozam

Amikor az egyes bokorokból származó gyümölcs nélküli hajtások százalékos aránya – 80-90.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Amikor a szőlő érlelt, egy darázsolást vethet, mert szeretik a bogyók megérintését. Ezért a legtöbb nyúl van egy csomó horony.

Ha az ellátás minőségéről beszélünk, akkor nem szükséges. Győződjön meg róla, hogy a talajt, rendszeresen a növényt, a burkolatot.

Leszállás

A szakemberek tájékoztatják a palánták ültetését kora tavasszal. Ezt megelőzően a talaj szükségszerűen ugrik és megtermékenyít. Teljesen alkalmas elsődleges etetésként:

 • trágya;
 • humusz;
 • Átfogó ipari műtrágya.

A vízelvezetésre ültetett dugványok. A gyökérrendszernek 50 centiméterrel magasabbnak kell lennie. A növény a Földkel megszórva, és feltétlenül kötődik a choplerhez. Támogatás nélkül a szőlő rosszul nő.

Minden bokor leszállása után 2-3 vízvödrök. Az utolsó szakaszban a talaj körül meggyilkolódik. Használható erre az agrárt vagy szalmára. A bokrok között megfigyeljen távolságot egy és fél méteren belül.

A talajnak közepes savasságnak kell lennie. Ideális fekete talajra vagy erdei talajra. A nagy betakarítás egyik feltétele a talajvíz. A leírt fajta esetében legalább 1,5 méter kell lennie.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Szükséges megoldani a beporzó szépség kérdését. Ha a kertész elhagyja ezt a pillanatot, akkor a bogyók rendben vannak, és a hozam alacsony.

Ritkítás

A szőlő bokrokon elég hosszú hajtások alakulnak ki, amelyek kötelező vágást igényelnek. Az első évben a szakemberek azt tanácsolják, hogy csak a szőlőre végződjenek. Közvetlenül a lombozat leesik, újraindító eljárás. Ennek a feldolgozásnak köszönhetően legfeljebb 6-8 veséknek kell maradniuk.

A több mint 2 év alatti földön lévő növények intenzívek. Minden gyenge hajtást eltávolítanak, és nem hagyják el, mint 4. Lehetetlen a szőlőt túl sok lerövidíteni, különben a hozam szenvedhet.

Locsolás

Ha a szőlő nem kapja meg a szükséges mennyiségű nedvességet, akkor várja a gazdag betakarítást. Ugyanakkor a szépségvarátum különleges öntözést igényel. A víz belép a gyökerekbe, továbbá a lyukakon keresztül, 300 mm távolságra vannak kialakítva a gyökerektől. Ha a víz folyamatosan áll a bokor alatt, akkor a gyökerek rothadtak.

A leszállás után az első évben az öntözést hetente több mint 1 alkalommal hajtják végre. Legjobban a naplemente után. Különösen óvatos az öntözéshez virágzás közben kell kezelni.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

Az első évben azt tanácsolják, hogy tartózkodjanak a táplálkozástól, mert azok, amelyeket a leszállás során lefektetnek, erre az időszakra. A következő évben a tavaszi, nitrogéntartalmú anyagok használata. 40 g szuperfoszfátot és 10 gramm kevesebb káliumot adhat hozzá.

Amint a virágok megjelentek a szőlőn, ideje használni a növekedési stimulátort. Ebből a célból a “GiBbersellin” tökéletes. A gyógyszer permetez egy növényt.

Ezután az etetés használata csak a szőlőn lévő gólok megjelenésének időpontjában szükséges. A műtrágyák gyökér alatt vannak.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A minőségű szépség fagyálló -22 ° C-ra van. Szükség van egy fajta normalizálásra. Télen nincs szükség menedékre.

Betegségek és kártevők

Mint minden növény, a szőlő szépség befolyásolhatja a gombás fertőzéseket és kártevőket.

Ha a levelek felszínén piros foltok jelennek meg, és a fehér virágzik az alulról, akkor ez penész. Egy ilyen gomba szerelmi páratartalom. Hogy megszabaduljon róla, a fungicideket kell használni.

A betegségekkel kapcsolatos legtöbb probléma elkerülhető, ha az üzemet előzetesen kezeljük az egyik gyógyszerrel. A jó eredmény 3 feldolgozást ad az egész szezonban. Az elsőt a virágzás kezdete előtt végezzük, a második – az ígéret előtt és a harmadik meg fog jelennek – amíg a gyümölcs érlelés. Nos segít a közönséges élelmiszer-szóda megoldásában.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A gyümölcsök tökéletesen ellenállnak a szállításnak, és hosszú ideig fekszenek a számlálón, a termékminőség elvesztése nélkül.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: