A SIEMENS jellemzői és modellje

A modern konyhák monolitikus asztallal és gyönyörűen kiválasztott belső kialakításban új megközelítéseket és megoldásokat igényelnek a háztartási készülékek kiválasztásakor. A különálló főzési felületek nem zavarják a speciálisan tervezett minőségi anyagokból készült helyet. Kiváló alternatíva a hagyományos terjedelmes lapokhoz. Ebben a cikkben megnézzük a Siemens főzőlapját.

A SIEMENS jellemzői és modellje

Sajátosságok

A Siemens márkájú termékek bizonyított hírnévvel rendelkeznek. Különbözik a jó német összeszereléssel, megbízhatósággal és tartóssággal. A panelek összes összetevője Németországban gyártott – a felülettől az indukciós tekercsekig. Siemensben mindent átgondolnak a legkisebb részletekre, hogy biztosítsák a főzés kényelmét.

A vállalat termékei folyamatosan javulnak. Technológia lépést tartani az időkkel. Új modellek jelennek meg, a lehetőségek bővülnek. A paneleknek van egy gyönyörű design, nagy funkcionalitás, amelyet energiát és felhasználói időt takarít meg. A vállalat áruk széles választéka és számos árszínvonal lehetővé teszi, hogy kiválassza a legjobb választási lehetőséget az egyes vásárlók számára.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Nézetek

Fontolja meg, hogy pontosan mit kínálnak a gyártók számára, hogy az élelmiszerek főzési folyamatát örömvé tesszük. Kezdjük, meg kell dönteni az energia-gáz vagy a villamos energia forrásairól.

Az egyes fajok beépített főzőpaneljének előnyei és hátrányai vannak.

Gáz

A gázfelület a következő előnyökkel jár:

 • gazdaság – a központi gázellátás jelenlétében az ilyen felszerelést sokkal olcsóbb;
 • Hosszú élettartam – akár 40 évig is szolgálhat;
 • Előkészítési sebesség – A gáz hardver nem kell időre felmelegedni.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Hibák:

 • kisebb funkcionalitás, mint az elektromos;
 • Nyílt láng – veszélyt jelent, ha otthon vannak kisgyermekek;
 • A Gáza szivárgásának képessége.

A Siemens gázpanelek auto-chega, gázvezérlő rendszerrel vannak felszerelve, további fúvókákkal rendelkeznek, amikor egy hengerből gáz használata. A különálló modellek egy hármas korona technológiával rendelkező megnövekedett teljesítményt tartalmaznak.

A vállalat üvegbevonattal ellátott gázpaneleket fejlesztett ki. Könnyen tisztíthatók és könnyen kezelhetők.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Elektromos

Az elektromos felület egy kényelmes lehetőség, ha a gázellátás nem szerepel a projektben. Elektromos panelek Siemens kínál modelleket különböző fűtőelemekkel: szalag, spirál, halogén és indukció. Az elektromos kályhák használata magában foglalja az edények használatát sima fenékkel, pontosan a megfelelő köntös.

Előnyök:

 • nagy számú modell és multifunkcionalitás;
 • nagy pontosságú hőmérséklet-szabályozás;
 • könnyebb gondozás;
 • Nyílt tűz hiánya.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Hibák:

 • A háztartási készülék magas ára;
 • Megnövekedett energiafogyasztás;
 • Különleges ételekre van szükség;
 • Különleges bekötési követelmények.

A kombinált főzőpanel gáz- és elektromos égőkkel van felszerelve. Az opció kényelmes az üzemanyagellátás megszakításához.

A Siemens képes különböző típusú égőket kombinálni Domino Compact Panels segítségével.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Az indukciós felület növeli a keresletet és a népszerűséget, bár az ár drágább, mint a szokásos elektromos tűzhely. Siemens high-tech indukciós panelek, főzés rájuk fordul elő másfélszer gyorsabb, mint egy elektromos tűzhelyen. A hasonló háztartási készülékek pluszjai:

 • a technológia a villamosenergia-költségek egyharmadát takarít meg;
 • A főzési folyamat kevés időt vesz igénybe;
 • Melegítsük a folyadékokat a forráspontra néhány percig tartanak;
 • Az eszköz leginkább biztonságos – a panel csak akkor hevítjük fel a edények, a készülék kikapcsolása után azonnal a konténert eltávolítják az a felület, az égők lehűlni szinte azonnal;
 • A hőmérséklet könnyen állítható, a serpenyő tartalma nem fut;
 • A panel könnyen megtisztítható, a Nagara nem képezi.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Választott kritériumok

Meg fogjuk mutatni, hogy mit fogsz választani a rengeteg lehetőségek közül. A beágyazott technikához javasoljuk, hogy minden paramétert tartalmazzon, tekintse meg számos árnyalatokat.

 • Felületi anyag – Üveg, üvegkerámia, fém, zománc. Működés közben kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült modellek nagyobb megbízhatósággal rendelkeznek. Az üvegkerámia modern megjelenésű, könnyen tisztítható, azonban lehet crack a hőmérséklet csökken. A temperált üveg ellenáll a hatalmas hőmérsékletnek, nem fél attól, hogy az ételek, megbízható és tartósan félnek, de félnek a fújás végéig, ilyen hatással lehet teljesen megosztani.
 • Függő és független modellek – Az első lehetőség érdekében sárgaréz szekrényre van szükséged, a második – abszolút autonómia.
 • További funkcionális pluszok: Gyermekek elleni védelem, szünet, időzítő, mosogatógép felismerési automatizálás, védőmegálló, azonnali fűtés lehetőség, a maradék hő, a sütőérzékelő, a fűtési zóna meghatározója a szétzúzási ételekhez.
 • A Siemens kiadja a főzőeszközöket a különböző főzési mennyiségekhez. A választék szabványos 4-korfikus, kompakt Domino panelek, erős modellek 6, 5 égő számára.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Népszerű modellek

A hatalmas modelltartomány között a legnépszerűbb lehetőségekre összpontosít.

Siemens EC6A5HC90R

Beágyazott gázt főzőpanel, amelynek szabványos égője van (4 darab). A pontos lángbeállítás 9 teljesítmény fokozattal lehetséges. A felület rozsdamentes acélból készült, szürke színű, elegáns drága kilátás nyílik. A tűz mechanikai fordulói szabályozóinak elülső elrendezése.

Az egyik égő fel van szerelve a Wok technológiáján lévő láng két kontúrjával, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és nagy mennyiségben készítsen. A biztonság biztosítása érdekében végrehajtott automatikus gyújtás- és gázszabályozó rendszer. Öntöttvas panel rácsok. A gázfelületet kiváló minőségű anyagok, alkatrészek és összeszerelés jellemzi.

Kényelmesen használható – a kezelőpanel ki van kapcsolva és hatékony.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Siemens Et645hn17e

Stílusos 4-korphic elektromos panel, Hi-Light-operence technológia. Van egy védőkeret rozsdamentes acélból. Tartós üvegkerámia, a tükör-sima felület, amelynek bármilyen kialakítás. Van egy beágyazás a pulton. Érintse meg a gombokat az érintőképernyős rendszerrel Jól reagálni a megérintésre, a forráspont automatizálási funkciója azonnal csökkenti az égő teljesítményét a forráspont elérése után. Az időzítő egyszerűsíti a főzési folyamatot. Konfigurálható más módon: a leállítás vagy a hangjelzés. Két égőre lehetőség van a fűtési zóna növelésére, ha nagy serpenyőt vagy serpenyőt kell elhelyeznünk, például ovális aljával rendelkező edények.

Hátrányok: A különálló hubot nem lehet kikapcsolni az ujjegyenél egy érintésével, és csökkentenie kell a nulla értéket, vagy egyszerre kapcsolja ki az összes fűtőelemet. Ha egy folyadékot vagy ételt megüt a kezelőpanelen, a készülék nehezen nyomódik, a hibajelzés bekapcsol, és hogyan lehet letiltani ezt az üzemmódot a megadott utasításokban.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Siemens eh645fe17e

Indukciós üvegkerámia felület 4 égővel a kerület körül látványos acélhatárolóval rendelkezik. Nagy szilárdságú üvegkerámiából készült, amelynek minősége kétségtelenül. Képes meghatározni az edények jelenlétét, 17 teljesítmény-fokozatot, érintse meg a Control Touch Slieder-t, amely gyors fűtési funkcióval rendelkezik PowerBoost. Közül a jótékony előnyöket is jelenlétében egy időzítőt, amely lehet benne, még a folyamat főzés edény, teljesítmény vezérlő csúszkát, autofókusz – csak, hogy részben a felszíni melegítjük, amely érintkezik ételek. Siemens EH645Fe17e van fel van szerelve a maradék hő determinánsai, amelyek lehetővé teszik a felmelegedés felesleges energiamennyiség nélkül.

A fő érzékelő ideiglenes leállítási funkcióval rendelkezik abban az esetben, ha a hostessnek meg kell szakítani. A készlet speciális kaparót tartalmaz az erős szennyeződések eltávolításához. A negatív modell tulajdonságok közé tartozik a magas ár és néhány zaj.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Siemens eh679ff1e

Kiváló mintaindukciós főzőlap. Fehér panel, 4 fűtőelemgel felszerelt. Az egyik égő tartalmazza az ovális edények hosszabbító zónáját, amelynek vezérlését egy külön kulcs hajtja végre. A sütőérzékelő időt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy ne kövesse a fűtést, jelentse be az egyes hőmérsékleti jellemző hang és vizuálisan. A PowerBoost funkció az összes égő számára valósult meg, zárja a gyermekbiztonság biztosításához.

Stopperóra, 17 teljesítmény-fok, 2-helyzetes maradék hőmeghatározások, az edények jelenlétének vagy hiányának felismerése, Automatizált védőzáró és érintőpanelvezérlés a közvetlen kiválasztási rendszerrel, a blokkolás röviden blokkolása, a szünet használata – Mindez létrehozza a gyors és örömmel való felkészülés feltételeit. Hátrányok: Ha dolgozik, van egy kis zaj.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Siemens ex675lxc1e

A legjobb modellek közül az EX675LXC1E megérdemelt helyet foglal el. 4 indukciós fűtőelemmel rendelkezik kiterjesztési funkciókkal (2 nagy égő vagy 4 rendes) használható). A lehetőségek halmaza lenyűgöző és kielégíti a legigényesebb kulináris kulináris. Például, Fryingsensor lehetővé teszi, hogy a szárítás után a sütés hőmérsékletét állítsa be. Bekapcsolhatja a tisztító szünet, ha fél percre kell elvonnia.

A felület előnyei között Képesség felkészülni minden edénybe, megvalósított védelem a gyermekek ellen, az egyszerűség a menedzsment, a gyönyörű design. A fűtési zónák geometriailag helyes téglalap alakúak, ami különleges modern kialakítású felületet ad. Oldalprofilok fémből készülnek, elülső széle burkolva. Minden zóna van felszerelve az energiatakarékos jelzővel, a maradék hő nem veszélyes az emberek számára. A felület hiányosságaiból megszakításokat észlelnek az automatikus haszonrendszer során, az ujjlenyomatok az érintésből az üvegen maradnak.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Használati utasítás

A konyhaszolgálat függetlenül csatlakoztatása a hálózathoz, Szüksége van egy külön vezetékre megfelelő vezetékes keresztmetszettel. Meg kell végeznie egy speciális kimenettel, néha egy kapocslezáróval a felületi modelltől függően. Ennek megfelelően a kábellemez villamos villával van ellátva, vagy a vezetékek végei bilincsekkel rendelkeznek. A panel házát az aljzat független huzal csatlakozója. Egyes vállalatok egy földelő buszból készítenek eszközöket, a lakásban földi vezetékkel vannak rögzítve. Ha van dugója, a készülék hozzáadása nem jelent nagy problémát a saját kezével. De hogy csatlakozzon a főzési elektromos panel klipszel, konkrét tudás szükséges.

Például a készüléknek van egy 4 vezetékes kábele, és 3 elektromos vezeték ki van kapcsolva a falból. Ezután a felület barna és fekete felületei csavartak és rögzítik a fázisvezetékkel, a kék nullára van csatlakoztatva. A földeléshez rögzített zöld kábel.

A SIEMENS jellemzői és modellje

A SIEMENS jellemzői és modellje

Három vezetékkel, egy főzőberendezés csatlakoztatásakor a talajnak tetején kell elhelyezkednie, a fázis jobbra vagy balra van, és pontosan illeszkedik a vezetékek a konnektorban. Ha a készüléket földelés nélkül csatlakoztatja, a lebomlás során meg kell jelölni a jótállási szolgáltatást.

Nagyon gyakran, a használat folyamatában felmerül a kérdés, hogyan lehet eltávolítani a blokkolás a gyermekektől, mivel nem kapcsol ki, még akkor sem, ha a készülék ki van kapcsolva a hálózatból. A panel feloldásához kattintson a gombbal, és tartsa lenyomva 4-6 másodpercen belül.

A következő videóban megjelenik az indukciós felület Siemens EX675LXC1E áttekintése.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása