ARIETE porszívók modelltartománya

Az olasz márka Ariete világszerte ismert, mint a kiváló minőségű otthoni berendezések gyártója. ARIETE porszívók lehetővé teszik, hogy gyorsan és a kémia használatát a ház vagy a lakás tisztításához.

Alapértelmezett

Az Ariete porszívók szabványos modelljeit száraz vagy nedves tisztítás céljából tervezték. Kombinálják a magas állítható szívóerő, valamint a tervezés egyszerűségét.

Ariete 2743-9 Easy Compact Cyclone

A kompakt modell nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik: teljesítmény – 1600 W, 2 l porgyűjtő. Az Ariete 2743-9 porszívó tömege csak 4,3 kg. A “Cyclone” technológia lehetővé teszi bármilyen felület hatékony száraz tisztítását. A modell fel van szerelve egy sor fúvóka: a fő kefe és egy speciális kombinált fúvóka eltávolítani a szennyeződéseket a nehezen hozzáférhető helyeken. A kábel hossza 4,5 m. Ennek a modellnek a tulajdonosai ünnepeljük gyakorlatiasságát és kompakt megjelenését, valamint a “Cyclone” technológia hatékonyságát. A mínuszok közül néha kis mennyiségű porgyűjtőnek nevezik.

Ariete 2793 Bagleness

Ez egy erős porszívó modellje (2 ezer. W) A por gyűjtésére szolgáló zsák nélkül száraz tisztításra készült. A “Cyclone” technológia lehetővé teszi, hogy könnyen összegyűjtse a szemetet bármilyen helyen. Ez a modell négylépcsős szűrőrendszerrel és a HEPA-szűrővel van ellátva, amely tisztított levegőt ad vissza a szobába. Tágas táska porgyűjtésre Ariete 2793 modellek – 3,5 l. Ez lehetővé teszi a nagy terület helyiségei folyamatos tisztítását. A modell több fúvókával van felszerelve:

  • fő kefe;
  • Parketta fúvóka;
  • fúvóka finom tisztítás érdekében;
  • Nehéz helyekre.

A modell vezetékének hossza – 5 m. Válaszul a fogyasztók megünnepelik a tömörséget és a könnyedséget, valamint a kiváló szívási kapacitást. ARIETE 2793 zsák nélküli – zajos munka és a turbó hiánya között.

ARIETE 4241 TWIN AQUA POWER

Ez a többfunkciós eszköz az AQUA szűrővel száraz és nedves tisztításhoz használható. A készülék energiafogyasztása – 1600 W. Az Aquafilter 0,5 l-es térfogatot és a tartályt egy mosószerrel – 3 l. A Ariete 4241 modell fel van szerelve egy négylépcsős szűrőrendszerrel, beleértve a HEPA szűrő, hogy a hozam tisztított levegővel. A porszívó fúvókákkal van felszerelve:

  • a szilárd felületek és szőnyegek fője;
  • hasított;
  • por;
  • mosószer.

A könnyű használat érdekében a porszívó lábszabályozóval és 6 m hosszú vezetékkel van felszerelve.

Fogyasztói vélemények A Corsuum Cleaner Ariete 4241 Twin Aqua Power vonzó design, kiváló szívás. Levegő tisztítás után. A hátrányok között nagy méretek és súlyos súlyok vannak.

Függőleges

Az Ariete függőleges porszívók egyedi eszközök, amelyek lehetővé teszik a tisztítás gyors és kényelmét.

Ariete 2762 Handstick

A modell kiváló ergonómia, kettős szűrő és eltávolítható por-tartályú eszköz. 600 W porszívó teljesítménye, és súlya csak 3 kg. A kis súlyának ellenére ARIETE 2762 Handstick az egyes típusú felületek tisztításával, beleértve a hosszú tengelyes szőnyegeket is. Az 1 literes kapacitású por összegyűjtésére szolgáló tartály átlátszó műanyagból készült.

HEPA szűrő a Tandem-ben a Cyclone technológiával, amilyen gyorsan és hatékonyan tisztítható, nem csak a padlófelületet, hanem a légtisztát is.

Robotok porszívók

Az intelligens robotok porszívók automatikusan táplálják a helyiség tisztítását, anélkül, hogy egy személy jelenlétét igénylik. Ez egy igazi áttörés az otthoni tisztító rendszerben és a tökéletes megoldás a probléma fenntartásának problémájához.

Ariete 2711 Briola

Ezt a modellt a minimalizmus elve alapján hajtják végre. A kezelőpanel egy gombnyomással van be- / kikapcsolva. A távvezérlő panel használata esetén beállíthatja a turbó üzemmód bekapcsolását és beállítása, amely növeli a tápellátást, és a tisztítási pályát spirálvé teszi. A porgyűjtő modellnek 0,5 liter térfogata van, és ciklonrendszerrel van felszerelve. A por és a szemét tisztítása oldalkefékkel történik. Egy további kefék és egy további HEPA tisztító szűrő található.

A készüléket az akkumulátor hajtja, amely elegendő a helyiség tisztításához, akár 60 m2-es területen. Alacsony töltés esetén a robot önmagában újratölthető. A vásárlók vásárlói szerint Robot porszívó ARIETE 2711 BRICIOLA, sokféle munka, mint a hasonló eszközök más márkák. Tökéletesen akadályozza az akadályokat, és kiválasztja a kívánt útvonalat. Valamint egy hatalmas plusz az ár. Mínusz a modell, hogy elakad a szőnyegekre.

ARIETE 2713 PRO Evolution

A modellnek kompakt dimenziói és modern designja van. A készülék fedelén két gomb: be / ki, és a porgyűjtő eltávolítására és tisztítására. ARIETE 2713 Pro Evolution Robot választja a mozgás optimális pályáját: a hélixen, a kerület körül és átlósan, és meghatározza az útvonalat is. A modell porgyűjtője 0,3 liter térfogatú. A tartály HEPA nagy tisztítószűrővel van felszerelve. A szemetet a szívónyíláson átesik, amelyre ecsetek.

Ily módon az ARIETE 2713 PRO Evolution tökéletesen tisztítja a laminált vagy csempe típusának sima felületét, de tisztítsa meg a bevonatok egy halomnál több mint 1 cm-nél nem hal meg. További feltöltés nélkül ez a modell képes lesz eltávolítani az alapterületet 100 m2-re. Ugyanakkor a becsült akkumulátor élettartama 1,5 óra.

Ariete 2712

Ez egy funkcionális robot-porszívó modellje, amelynek porgyűjtő mennyisége 0,5 liter és ciklon rendszer. És a porszívó egy hepa szűrővel van ellátva, amely megtisztítja a levegőt. ARIETE 2712 Robot porszívó speciális időzítővel van felszerelve, így a tisztítás eredete programozható. A modell intelligens mozgási algoritmussal van ellátva, és véletlenszerű ütközéstől vagy esiktől védett. Mint az összes porszívó ebben a sorban, Ariete 2712 autonóm étkezéssel rendelkezik, ami elegendő 1,5 órás munkához vagy 90-100 m2-es tisztításhoz. A teljes akkumulátor töltéséhez 3,5 órát vesz igénybe. A mozgás sebessége üzem közben – 20 m / perc.

Ariete 2717

ARIETE 2717 A porszívó robot önállóan egy helyiségterv és emlékszik az elemek helyére. Ő tudja, hogyan kell mozgatni mentén a spirális, a kerületük mentén a szobában, és átlósan, Porfogó és finom szemetet a porgyűjtő egy 0,5 literes. Ez a modell két HEPA szűrővel van felszerelve, amelyeket 15-20 naponként mossák és hathavonta változnak. Akkumulátor töltési idő – 3,5 óra. Ez elég 1,5 órányi munka vagy több közepes szoba tisztítása. Az ARIETE 2717 Robot porszívó tulajdonosai Tökéletesen illeszkedik a por, a kis és közepes szemét, az állati gyapjú, tökéletesen törli a sarkokat. A modell mínusza közül a szőnyegek lekvárát találták és az adatbázisának időszakos elvesztését.

Videó áttekintése az ARIETE BRICIOLA PROSOUM Cleaner Video Review Egy kicsit alacsonyabb látható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: