Elefántcsont konyhák

Gyakran a konyha nemcsak főzési hely. Ez olyan helyiség is, ahol a család vacsorázni fog este, ahol kellemes barátságos ülést talál. Ez az oka annak, hogy a konyha belsejének gyönyörűnek és érdekesnek kell lennie. A mai napig a tervezők különböző stílusokat és színeket kínálnak a konyhai helyiségek számára. Ebben a cikkben az ilyen színre összpontosítunk, mint az elefántcsont, figyelembe vesszük előnyeit és hátrányait, valamint lehetőségeket a lehetséges tervezésre.

Sajátosságok

Az elefántcsont színe eltérő módon “elefántcsont”. Ez a szó angolul (elefántcsont) jött hozzánk. Hasonló hangzás az egyik legvilágosabb, de ugyanakkor visszatartott. Ez egy csodálatos alternatíva lesz a fehér szín, amely nemcsak hideg és frissesség, hanem sterilitás is van, ami nem mindig befolyásolja a hangulatot pozitívan.

Az elefántcsont árnyéka meleg, tej, a finom kávé elszegényedett emlékei, valami édes, valamint a melegség és a kényelem.

Elefántcsont konyhák

Elefántcsont konyhák

Elefántcsont konyhák

Elefántcsont konyhák

Mindazonáltal, mielőtt szilárdan eldöntenék, hogy a konyhát ebben a hangon adják ki, akkor az Ivor színének minden előnyét, lehetőségeit és hátrányait kell jelölni. Először is, fontolja meg az árnyék előnyeit.

 • Ez egy világos árnyék, ezért üresen lesz, és még egy kis konyhát is kibont. Ivori mind a nagy, mind a kis területeken megfelelő. Úgy néz ki ünnepélyesen és kicsit szigorúan, de ugyanakkor otthonos hangulatos.
 • Az elefántcsont színe monokróm belső terekben használható. Teljesen önálló, ezért a tervezők gyakran belső tereket hoznak létre, ahol az egyetlen szín. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az elefánt csontot csak akkor kell használni, mert ez a szín tökéletesen kombinálva sok élénk színekkel.
 • Ivori lehet ideális megoldás szinte bármilyen stílusban. Különösen érdekes, úgy néz ki, mint az ilyen stílusok, mint egy klasszikus, Provence, Modern.

Elefántcsont konyhák

Elefántcsont konyhák

Elefántcsont konyhák

Elefántcsont konyhák

Az ilyen színben lévő szoba azonban nem megfosztott bizonyos hibáktól.

 • Konyha, csak az elefántcsont színe, jól unatkozik. A fényes hangok rengetege zavarhatja a kreatív személyiségeket, akik inkább különböző színek keverését részesítik előnyben.
 • Ez a szoba nem mindig praktikus, tisztaság szempontjából. Készüljön fel arra, hogy az elefántcsont színének felületén lévő foltok különösen észrevehetőek lesznek. Növeli a tisztítás gyakoriságát, ami nem mindig kényelmes.

Ezért a tervezők azt javasolják, hogy a munkafelületek sötét színekben válasszanak.

Elefántcsont konyhák

Elefántcsont konyhák

Színes kombinációk

   Az Ivori színe önellátó, így sok esetben csak a tervezés, amikor tervezik. De ha egy konyhát szeretne, amely nem lesz senki, érdemes különböző kombinációs lehetőségeket keresni más színekkel.

   • Barna és fekete. Általában a sötét hangok mindig vizuálisan csökkentik a helyet, ezért ajánlott minimalizálni őket. A színes sötét színek árnyalatának megfelelő kombinációjával lehetővé teszik számukra, hogy jobban nézzenek. Ugyanakkor a bútorok és a háztartási készülékek kontúrjai világosabbak és befejeződnek.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   • Szürke. Sokan kis színűnek tűnhetnek, de Ivori-val együtt diszkrét és elegáns belső teret alkotnak. Mindazonáltal ez a szín nagy mennyiségű természetes világítást igényel, hogy teljesen nyilvánosságra hozza.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   • Vörös. Ilyen kombináció – egy időtesztes klasszikus, amely nagyszerűen fog kinézni a belső térben. Light Ivori világos piros színű lágyabb, meleg, meleg.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   • Narancssárga. A pszichológusok számára a narancssárga színt ajánlott a hangulat és az étvágy növelése érdekében. Az energiát terheli, emeli a hangot, ezért a konyhai belső térbe kerülhet. Gyönyörűen nézd meg a narancssárga függönyöket, a háztartási készülékeket, több szekrény is elviselhető ebben a hangon.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Ezen fajokon kívül Ivori sikeresen kombinálható olajbogyóhangokkal, fukszi színű, málna és lazac. Valódi álmodozók és filozófusok megkóstolják a konyhát, ahol az elefántcsont színe egy titokzatos indigóval, mély lila kelrel kombinálódik.

   Az ilyen árnyalatok kiválasztásakor üdvözlendő az ezüstelemek enyhe bevonása, lehet króm daruk, edények, háztartási készülékek.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Anyagok befejeződéséhez

   Az elefántcsont konyhák belsejében természetes, természetes anyagok jobban néznek ki. Az egyik ilyen anyag fa. Jobb, természetesen válasszon természetes, de nem mindig lehetséges a magas költségek miatt. Ezért jó megoldást fognak használni és mesterséges, de magas színvonalúnak kell lennie. Általános szabályként a konyhák belsejében hamu, juhar, fehérített tölgy. Egyes tervezők tovább haladnak ügyfeleik ritka fafajok, például Wenge.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Érdekes megverni az elefántcsont árnyékában a bőrelemeket. Választhat egy természetes vagy ecockedet, és ezzel elválaszthatja az étkezési területet, székeket. Az ilyen ötlet még jobb lesz, ha a sötét szemüveg jelen van a belső bőrrel együtt.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   De a klasszikus fényszemüvegek alkalmasak a modern belső terekhez, Shine-orientált, például high-tech, neoklasszikus irányba. Itt megrendelheti az elegáns üveg polcokat, majd egy gyönyörű ételeket helyezhet rájuk, szemüvegek és szemüvegek. A hatás növekedni fog, ha a polcok háttérvilágításúak.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Ezenkívül az elefántcsont színének konyhája tökéletesen kombinálódik a természetes kővel, márványral, gránittal.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Dekoráció

   Elefántcsont konyha vásárlása nagyon fontos a megfelelő konyhai fülhallgató kiválasztása. A tervezők azt javasolják, hogy előnyben részesítsék a természetes fából készült bútorokat vagy magas színvonalú utánzást. A fa tökéletesen illeszkedik az ilyen stílusokhoz, mint Provence és Classics. Ugyanakkor a szekrények ajtóit venelekkel díszíthetjük. A gyengédség belseje könnyű hangszínek, csipke szalvéták, vázák, rózsák vagy vadvirágok csokrok.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Provence kiválasztása a fő irányba, megengedheti magának az ilyen érdekes ötletet, mint a fonott székek. A króm és a fényes bevonatok itt nem lehetnek. A klasszikus stílusban óvatosan figyelembe kell venni az étkezési területet. Ha a méretek lehetővé teszik, akkor vásárolhat egy nagy asztalt, hozzáadva a székhez egy puha kárpitozással.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Egy másik jó ötlet lesz a konyhai felszerelés átlátszó bútorokkal. Különösen fontos a neoklasszia, de minden stílusban kis konyhákra alkalmas.

   Ezenkívül egy ilyen megoldás vizuálisan bővíti a helyet, és adjon neki egy légtelenséget.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   A High-Tech vagy Loft utasításaiban díszített konyhák esetében a bőr és a puha elemek kell cserélni csillogást és fényvisszaverő felületeket. Nagyon helyénvaló lesz a króm daruk, a kő mosogatók, a háztartási készülékek bősége, amelyre a niche előzetesen átgondolható. A jó megoldás a rúdtartó elrendezése fényes háttérvilágítással. A matt felületek ebben az esetben nem szabad megvásárolni, mivel a fényesség releváns az ilyen stílusok számára.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Ami a falakat illeti, akkor jobb ötlet lesz itt. Mind a monofonikus krém opciót, mind a modelleket különböző rajzokkal lehet felvenni. Például a klasszikus stílusban meg kell választanod valamit: az ősi városok, minden fajta utcák, templomoszlopok és ívek képei. A modern stílus nagyon más megoldásokat igényel: a makró fotográfiai tárgyak gyönyörű, elvont fényes vászonok, mottók és szleng, éjszakai város.

   Elefántcsont konyhák

   Ha ilyen lehetőség van, ajánlott 3D-s fűrészpor vásárlása, de azt mérlegeli, mert túlságosan fülkese vagy világos rajzok unatkozhatnak és bosszantóak lehetnek.

   Egy másik fontos pont – világítás. Sokat kell sokat kell lennie, különben Ivori elveszíti a varázsait, és komor és piszkosnak tűnik. Annak érdekében, hogy napközben elegendő fényt vegyen, nem ajánlott szűk függönyöket és nehéz vakokat vásárolni, és előnyösen tartsa nyitva az ablakot. Este több, mint a megfelelő, nagy fényes csillár, amely alkalmas klasszikusok számára. De a modern stílusokban sok gyönyörű lámpát tudsz felvenni a konyhában különböző helyeken. A látványos megvilágítás kiegészül.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyhák

   Gyönyörű példák a tervezésre

   Fa felületek – a tökéletes megoldás az elefántcsont színében készült konyhák számára. A barna barna minimális mennyisége hígítja a krémszínű hangot, és segít neki elkapni az új festékeket. És a francia ablakok és a fekete elemek a tervezésben látványos és teljesen befejeződnek.

   Elefántcsont konyhák

   Egy ilyen konyha egy modern stílusban élvezi a nagy terek rajongóit. A szívesen megtervezett asztal közepén van, kiválaszthatja és magas székek hátul nélkül. Készített kiválasztott design stílusos ezüst csillár.

   Elefántcsont konyhák

   A krém árnyék fényes fényes felületei rendkívül harmonizálhatók lila színnel. Egy ilyen fény, valamint az ezüst színű technikai újítások.

   Elefántcsont konyhák

   Gyönyörűen néz ki és egy konyha zöld elemekkel. Klasszikusabb, így a technika itt jobb. Az eredeti design elemek cookbookok, élő növények, nyitott állványok ételek.

   Elefántcsont konyhák

   És egy ilyen klasszikus belső térnek meg kell kóstolnia a luxus conoisseit. A Matte felületek tökéletesen visszhangozzák az üvegelemekkel, és rengeteg gyönyörű ételeket és egy kristály alacsony csillárnak teljes mértékben megfelelnek a stílusú kanonoknak.

   Elefántcsont konyhák

   Elefántcsont konyha áttekintés Lásd a következő videót.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása