Hogyan lehet felvenni a színes munkalapokat a konyhában?

Ha a konyhai asztali színt választja, valószínűleg a helyiség stilisztikájára és teljes színére összpontosít, vagy irányítja a praktikumot és a szín egyetemességét. A cikkünkben elmondjuk Önnek az ilyen kiválasztás alapelveiről, bemutatjuk a tabletopok színskáláját, és több titkot tár fel.

A választott általános elvek

Rögtön szeretném megfogalmazni a választás fő elvét, amely nemcsak a munkalapok, és általában a belső tér bármely részlete az inkonzisztencia hiánya. Vagyis, ha valamit választasz, akkor nem tudod elképzelni, hogyan illeszkedik a belső térbe, – ne vegye be ezt a dolgot, anyagot, szerelvényeket, függetlenül attól, hogy mennyire tetszik ez az elem.

Most kezeljük, hogy milyen elveket kell vezetni a konyhai pult kiválasztásakor.

 • Döntse el a konyha stylistával. Ez az ultramodern szoba fényes fekete-fehér felületekkel? És talán tetszik egy hangulatos Provence a nyomtatott szitával és a pasztell színekkel? Vagy akut és durva loft? Mindenesetre a pultnak a belsõ részének kell lennie, és tökéletesen illeszkedik bele.
 • Válassza ki az asztal tetejét a konyhai fülhallgatóhoz. Nem valószínű, hogy az acél ezüst asztal díszíti barna tölgy fülhallgató. Pontosan, mint egy fa nem felel meg a bútorok alatt a high-tech stílusában.
 • Határozza meg a gyártó anyagát. Ma, az építőanyagok piacán, láthatja a természetes és mesterséges kőből, fa tömbökből, farostlemezből, forgácslemezből, műanyagból, üvegből, rozsdamentes acélból készült munkalapokat.

Fedezze fel a kiválasztott anyagok árát, nézze meg előnyeit és mínuszát, színsémát.

 • Pénzt keres. Vegye ki azt a mennyiséget, amelyet terveztek a javításra költeni, és megosztani minden szükséges felvásárlást. Akkor vessen egy pillantást, amely a választott pillanatban – a gyártóanyag, a színezés, az ár és a válasz a kérdésre: és hogy illeszkedik-e a költségvetésbe? Vagy talán érdemes megtalálni az asztali anyagot olcsóbb anyagból? Például természetes márványt választottál, de tanulmányozta a piaci javaslatokat, rájött, hogy jelenleg ez az opció nem alkalmas Önnek. Ebben az esetben fontolja meg az opciókat egy mesterséges kőből megfelelő színű. Így mentheti és mentheti és végrehajthatja az ötletét, anélkül, hogy elvesztené a kiválasztott stilisztikákat.

Könnyű árnyalatok

A könnyű konyhát klasszikus műfajnak tekintik, amikor belsejében Provence stílusban, Shebbi Chic és Country. Ugyanakkor nem csak a konyhai fülhallgató színeiről, hanem a tervezésről is. Mivel a mi cikkünkben a munkalapokról beszélünk Tedd ki, hogy milyen színek alkalmasak a fent említett belső stílusok számára, és valóban bármilyen élénk színekben.

 • Kezdjük, talán az összes fényes árnyalat legvilágosabbáig – fehér. De csak ne képzeljük el azonnal egy steril hideg műtőszobát egy kék hófehér kávézóval. Fehér szín, természetesen nem fog melegnek hívni, de egy bizonyos környezetben “lágyul”. Képzeld el: Shabbi-stílusú konyha elegáns: hófehér tüll függönyök, stukkó a mennyezeten, székek faragott háttal és fából készült konyhai fülhallgató fehér fehér pult. Ez egy ilyen belső térben “hideg” lesz? Alig. Ezért ne féljen a fehértől, amikor egy asztalt választ. Az ilyen színek munkaterületének megszerzésének egyetlen akadálya félelmetes lehet, hogy fényes vagy sötét ételekből festhető: Juice, Swables, narancs, tea, kávé.

Ebben az esetben egyszerűen válasszon ki egy olyan anyagot, amely nem szívja be a festékeket, például akril vagy egy fát impregnálással.

 • A lista tovább megy minden változatban: a krémből a tejszínes kávé tejjel. Valószínűleg a leggyakrabban a konyhák számára választott. Az a tény, hogy a bézs árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással, és harmonizálnak az összes többi virággal. By the way, a fent említett Provence, az ország és a shobbie bézs munkalapok lesz a tökéletes akvizíció, akkor is megfelel a fehér konyhai fülhallgatónak.

 • Rózsaszín, türkiz, menta, levendula, saláta. Miért kombináltuk ezeket a színeket egy ponton? Igen, mert a Provence és a Shobbie alapvető színei. Az ország megengedheti magának a legvilágosabb árnyalatokat, amelyeket az alábbiakban elmondunk. Ezen színek bármelyike, amelyet biztonságosan választhat az asztal tetejére: friss, felfüggesztve és nagyon elegánsnak tűnnek, és kombinációjuk csak üdvözlendő.

A fentiek mindegyike megállapítható, megállapítható, hogy a megfelelő stílusú megoldás fényes tabletta található. Nem torzítja a belső vonalakat, nem zavarja a figyelmet, és nem bosszantja. By the way, a pult nem feltétlenül egy foton: nagyon érdekes felületek fröccsenés: a “márvány” vagy “malachit” minta.

Sötét munkalapok színmesterei

Most tekintse meg a sötét munkalapok színskáláját.

  Fekete

  A munkalapok esetében ez az egyik legelismertebb színek. Egyrészt a fekete, ez biztosan nem látható a termékek vagy italok foltjai, de a másikon – minden karcolás most rohan a szemébe. Ezért, ha inkább ezt a színt alkalmazza, óvatosan válassza ki a gyártás és a textúra anyagát. A kis foltokkal vagy válásokkal rendelkező fekete pultja sokkal praktikusabb lesz a monofonikus fényesben. Az egyik legszebb lehetőség a “Royal Opal” színező (sárga-aranyvirágok fekete háttéren).

   Barna

   Ez a csoport magában foglalja: wenge, sötétbarna, csokoládé, valamint minden “fás” árnyalat (tölgy, éger, nyír és t. D.). És ez a színséma talán a legszélesebb körű alkalmazások, amelyek különböző belső stílusokra vonatkoznak. Tehát a Wenge színei a tetőtérben, az országban és a modern területen írhatók. A könnyebb hangok megfelelnek Provence és Shbbie. Barna szín kombinálja bármely más, különösen a megfelelő ékezetek. A gyakorlatiasság szempontjából az ilyen pult is esélyt ad a többi szín felületére. Nos, a textúra lehet mindkettő “a fa alatt”, és a “vad kő”, és bármely más.

   Szürke színű

   Nem egyértelműen tulajdonítható a fénynek, sem a sötétnek: mindez az árnyékától függ. Az asztali teteje szürke (acél) színe nagyon gyakran látható a high-tech stílusában. Nagyon praktikus, a szín szép és diszkrét, kiváló színű ékezetek kiváló.

   A “hideg” belső szürke szerelmeseinek világosan tetszik.

   Azok, akik a “Sötét” listából egy asztalt szeretne választani, egy árnyalat kell figyelembe venni: Ha a konyhai szoba van egy kis terület, akkor jobb, ha felveszi a változatát a forduló – sötét színek “keskeny” tér. Nem ajánlott, hogy válasszon egy sötét kiegészítőket a nem szabványos arányok tulajdonosaihoz: minden hiba, szög, mélyedések azonnal láthatóvá válnak. Ha nem akarsz arra összpontosítani őket, adja fel a komor színeket.

   Világos színek

   A modern piacon sok színes konyhai fej, és ezért mindkét munkalap számukra. Az ilyen kétértelmű környezet kiválasztásakor azonban figyelembe kell venni az egyes színek hatását az emberi pszichére, mert a konyha olyan hely, ahol egy személy sok időt tölt.

   Így induljunk rendben.

   Piros

   Ha az Ön választása ehhez a színre esett, ne feledje, hogy hozzájárul az étvágy ösztönzéséhez, így ellenjavallt a szerelmeseknek. Szintén ne válasszon vörös embereket, akik magas szintű szorongással rendelkeznek, vagy hajlamosak az agresszióra – negatívan befolyásolhatják a pszichét, és a személy ideges és gonosz lesz. Több klasszikus, “kedves” szín ebből a spektrumból – Burgundia.

   Itt van ilyen pult, amit félelem nélkül vásárolhat.

   narancssárga

   A Redhead Tabletop azonnal a gyorsétterem kávézóhoz kapcsolódik. Mivel ez a szín stimulálja az étvágyat, de nem olyan piros: sokat akarok enni, de gyorsan. Ha tetszik ez a szín, és szeretné felvenni a konyhai belsőépítést – válassza ki, ami jobb, ha nem hasonlít ilyen szín, de valami kisebb: fényes cukor, festés, óra.

    Sárga

    Kreatív személyiségek, a lelkes cookie-k, akik reggel egy csésze kávéért szeretnék felvidítani – ez az elem az Ön számára. A konyhában lévő munkalapok sárga színe segít abban, hogy ne csak felébredjen, és nagyszerű hangulatot kapjon – akkor is ösztönözni fogja a kulináris remekművek létrehozását is. Ezért merészen válasszon az egyik árnyalat asztalát: a citromból a mézre.

     Zöld

     Az emberek számára legkedvezőbbnek tartják, mivel ez a természet színe. A zöld pult lesz kiváló megoldás a belső térben. Az árnyalatok gazdag választéka – gyengéden salátából malachitra – segít navigálni és felvenni a konyhai legmegfelelőbb színt.

      Kék és kék

      A kék pultot gyakran választja a Shebbi elegáns szerelmeseit. Ez a szín gyengéd, nyugtató, diszkrét: fényes és feketék lehet. Kék – Élesebb, kontraszt, egy ilyen asztallap, persze, joga van létezni, de az ilyen “mély” szín elfáradhat.

       Ezért kívánatos, mint akcentusként használni.

       Ibolya

       A misztika, a boszorkányság, a titkok színe. Sok árnyalatú is: a levendula, szeretett Provence, az éjszakai égbolt mély színéhez. Nagyon szépnek tűnik a monokróm konyhában. A szürke-fekete-fehér belső, amelyben a lila pultot elvégzi a színfoltot, nem lesz észrevétlen, és nem tűnik túl szigorú és unalmasnak.

        Kiválasztása a színét a munkalapok, ne hagyja abba a egyszólamú lehetőségek: úgy variációk a csillogás, válások, burkolatok, a textúra „a fa alatt”, „a kő alatt”.

        A fantázia és a művészi íze segít Önnek.

        Tippek a konyhában lévő munkalapok kiválasztásához lásd az alábbi videóban.

        Értékelje a cikket
        ( Még nincsenek értékelések )
        Megjegyzések hozzáadása

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: