Hogyan válasszunk egy összecsukható asztalt a konyhában?

  A csuklóasztal vásárlása a konyhában egy kényszermérés. Ez a helyzet, amikor a konyhában nagyon kevés hely van a szükséges bútorok minimális készletének helyére. Mint a hajtogatási típus kialakítása, ez a táblázat lehetővé teszi a racionális étkezési terület megszervezéséhez. Érdemes megfontolni a fő kritériumokat a választás céljából, azok jellemzői, előnyei és hátrányai.

  Jellemzők és szerkezetek típusai

  A konyha összecsukható asztala egy átalakítási rendszerrel rendelkező bútorokhoz tartozik. Zárt formában, nem foglalja el sok helyet, mivel általában az ergonómia és a tömörség megkülönbözteti. Ebben az esetben az átalakítási rendszer lehet a legkülönbözőbb. Ez a bútorok tervezési jellemzőitől függ. A legtöbb esetben egy ilyen terméknek van egy stabil támogatása. Az ellenkező oldalon az asztal a falba van szerelve, vagy a felfüggesztett bútorok szerves részét képezi, az asztalt nyitott formában, a zárt – süket homlokzatában.

  A termékek a rögzítés elvére sorolhatók. Ezek felszerelve és ülő opciók. Az összecsukható analógokból különböznek az átalakulási mechanizmusban: a fedél megnyitásakor előrehajol. Ugyanakkor az összecsukható asztalok konyhai állványok, csuklós szekrények. Az átalakítási rendszer lehet egy azonos méretű két szakasz, amelyek közül az egyik, amikor a táblázat támasztó lábává válik.

  Az összecsukható asztalokon lévő asztaltípus szilárd vagy két részből álló (kis panel, amely transzformációs mechanizmussal és működő felületű mechanizmussal rendelkezik).

  Zárt formában az átalakítási mechanizmushoz csatlakoztatott panel. A kialakítástól függően a mechanizmus más lehet. Ugyanakkor az összecsukható modellek nem bővülnek: a fedél előrehajol, amely e termékek kulcsfontosságú jellemzője, és megkülönbözteti őket a hajtogatás, visszahúzható és roll-out analógoktól.

  A falra szerelt opciók mellett a védjegyek négy lábú összecsukható asztalokat termelnek. Tény, hogy az átalakulásuk ez elve emlékezteti a könyvet ismert mindenkit. A hajtogató rész emelkedik, míg a tartó lábak speciális mechanizmuson keresztül forognak a stabilitásra. Ezek a hajtogatási típus módosításai, amelyek gyakrabban kapcsolódnak a falhoz, szükség esetén növelve a munkafelületet.

  Érvek és ellenérvek

  A konyhához hajtott asztalok a következő előnyökkel rendelkeznek:

  • Jelentősen megmentik a konyhát, ha nincs szükségük;
  • A modellek kompakt, de elegendőek ahhoz, hogy megtalálják az étkezések minimális ételét;
  • Termékek a tervezésben, különböző anyagokból készülnek, amellyel lehet kiválasztani az opciót, figyelembe véve a konyhában már rendelkezésre álló bútorokat;
  • A modellek lehetnek az étkezési terület független eleme, vagy része az alkohol-típusú széklet kialakításával;
  • A fajta függvényében a termék más a telepítésben, de könnyű telepíteni egy ilyen táblát a család minden vezetőjéhez;
  • A termékeket az asztallap formájával különböztetik meg: az összecsukható elem négyszögletes, félkör alakú vagy akár félig hűtött;
  • Az ilyen táblák lehet telepíteni nem csak a falak mentén: hogy tökéletesen az ablak mellett, zárt formában ábrázoló lakonikus panel egy kis szélessége hossza megegyezik az ablak ajtó
  • Az ilyen termékek vásárolhatók az üzletekben, vagy önállóan teljesíthetők; Ez nem hagy sok időt, és maga a gyártási folyamat nem igényel nagy számú anyagot és munkaerőt;
  • Ezeknek a termékeknek a színes megoldásai változatos lehetnek, ennek következtében az összecsukható táblázatok támogathatók a konyhai kötényhez vagy a színes fülhallgató homlokzata számára;
  • Az ilyen termékek kicserélhetik a gyermek asztalait kis apartmanokban;
  • Ha elegendő hely van a konyhában, az ilyen asztalok mini-üvegházként használhatók az ablak alatt;
  • Ezek a bútorelemek a konyhába helyezhetők a kis háztartási készülékek, például a mikrohullámok vagy a kávéfőző gépek számára.

  Az érdemek mellett azonban az összecsukható táblázatok hibákkal rendelkeznek. Például az ilyen termékek rögzítése több. Figyelembe véve, hogy folyamatosan nyitniuk kell és bezárniuk kell, megszakítja az átalakítási mechanizmust. Ezenkívül állandó összeszerelést és szétszerelést lehet unatkozni a háztartásoknak, szeretnének vesz vásárolni egy vezetékes asztalt. A gyártás anyagai esetében a forgácslapok nem hosszú kizsákmányolásra tervezték. Idővel az ilyen struktúrák rögzítése gyenge lesz.

  Anyagok

  A mai napig különböző nyersanyagokat használnak a konyhában összecsukható asztalok előállításában. Lehet fa, terméke feldolgozása, műanyag és fém. Fém rögzítőelemek, támogatás és néha dekoratív elemek. Ami a pultot illeti, a gyártóanyag az asztal modelljétől függ. Ritkán üvegből készült: nem praktikus, mert a gyakori átalakulás képes csökkenteni az anyag élettartamát.

  Olyan fajtákban, ahol a táblázat szerves rész, például egy süket homlokzatú állvány, ne használjon egy fa kézzelfogható súlya miatt.

  Annak érdekében, hogy ne növeljék a falra való súlyterhelést, akkor a könnyű anyagokat a termelésben használják, például MDF, forgácslap vagy műanyag. Amire érdemes megjegyezni – ezek a legkevésbé jó termékek, mert a műanyag idővel deformálódik. Nem úgy tervezték, hogy ne érintkezzen túl forró tárgyakkal, a karcoláskor nem állítható be.

  Gyermek árnyalatok

  A konyhában lévő összecsukható asztal kiválasztása számos kulcsfontosságú kritériumból hajtható végre.

  Méretre

  A megfelelő verzió megtalálásához meg kell vizsgálnod a konyhát: Rendszerként a kompakt bútorok korlátozott helyen vannak felszerelve. Következésképpen az asztalnak ugyanolyan kompaktnak kell lennie. Ha a termék leggyakrabban a közzétett formában áll, akkor a konyhában lévő mozgás fennmaradó helye nem lehet kevesebb, mint 1 m. Ugyanakkor az asztallap tetejének mérete elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy legalább két felhasználót illeszkedjen. Az ilyen termék a főiskolai lakásba helyezhető.

  Amikor a háztartások előnyösebbek a hagyományos asztalok megtekintéséhez, felszabadítva a helyet a konyhai fülhallgató szerelt szekrényeinek megvásárlásával.

  Formában

  A korlátozott konyhai tér körülmények között előnyös az egyszerűsített formák tábláinak használata. Nincsenek sarkuk, így véletlenszerű mechanikai kapcsolat, a felhasználó nem kap zúzódást. Ha ugyanabban az időben a konyhában lévő bútorok többi része szigorú egyenes szögekkel rendelkezik, az asztalnak fel kell vennie a hasonlóságot, annak érdekében, hogy a helyszínen, ahol több szabad mozgás. Ugyanakkor figyelmet kell fordítanod a székek alakjára, mert mindenben harmónia kell lennie. Például, ha egy G-alakú headset telepítve van a konyhában, a sarokpult hullámos szélével, nem szükséges kiegészíteni egy kerek alakú asztallal.

  Virágba borult

  A hajtogatott táblák színes megoldása lehet változatos. A vásárlás vagy a megrendelés során azonban figyelembe kell venni a már meglévő bútorok árnyékát. Ugyanakkor egy asztallal ellátott asztalt készíthet a hangon: megfelelő és szubtock, kapcsolódó elsődleges színű. Az asztal színe előnyös a fény, amely lehetővé teszi, hogy könnyű foltot készítsen egy kis konyha belsejében, vizuálisan csökkentve a korlátozott hely súlyosságát.

  A konyhában lévő fehér asztal jól néz ki, de ez az opció nem megfelelő. Figyelembe véve, hogy a működés során nem lehet elkerülni a szennyezést, idővel a munkafelület sárga lesz, még a rendszeres tisztításnak is.

  Konfiguráció és gyakorlatiasság

  A konyhában lévő összecsukható asztal lehet háttérképek (a falba szerelve) vagy. Milyen lehetőség van jobb, mindenki úgy dönt, hogy saját. A megfelelő típusú csuklós összecsukható táblázat jó, mert nem kell folyamatosan nyitni és zárni. Ez az idő és az erő megtakarítása, valamint a munka mechanizmus gazdasága. A Bachelor nem tudja nyilvánosságra hozni minden nap: csak egyszer csinálni.

  Ha azt tervezi, hogy megvásárol egy kis asztal sekély háztartási készülékek, célszerű vásárolni egy lehetőség egy megbízható backup: ez biztosítja a kisebb terhelés a munkafelületet. Ugyanakkor a termék táblagépének formája négyszögletes és félkör alakú lehet. Az ilyen termékek biztonságosabbak, mint a falhoz csatlakoztatott analógok. Ugyanaz, aki egy fali összecsukható táblát szeretne vásárolni, figyelembe kell venni: nem fogsz sokat tenni rajta. Ezenkívül az ilyen vásárlás lehetetlen, ha a falak a lakásban porózusak. Egyszerűen nem fognak képesek további terheléssel ellátni.

  Tervezés

   E vagy a modell kiválasztása, fontos figyelembe venni: Meg kell illesztenie a belső tér stílusát, amelyben a konyhát elvégezték. Ez tükröződik a használt anyag formában, színben, típusú anyag típusában.

   • Provence stílusban Fontos a természetes anyag használata, így jobb, ha az asztal fából készült. Ezenkívül ez a stílus igényes és szín: a terméket világos vagy fehér színnel kell festeni. Ezenkívül, ellentétben más belsőépítészeti ágakkal, egy ilyen asztal díszíthető, vénykérővel vagy textil törlőkkel díszíthető.
   • Ha úgy gondoljuk Modern tervezési irány, Fontos, hogy tétet tegyen az alkalmazott anyag szövegének egyediségére. Például fontos, hogy a stílus modernitás, a jelenléte a belső króm textúrák, amely lehetővé teszi, hogy sikeresen belépni a konyhaasztalon műanyag és fém tartókat fényes. És a fából származó származékokat is elvégezheti, hozzáadva a fém rögzítőket és támogatja.
   • A klasszikusok számára kívánatos egy fa asztal. Probléma, hogy belsejébe lépjen a palota ünnepélyes bútoraival, amelynek fő célja a hely megtakarítása. A klasszikus hajlamos a bútorok tömegére, kötelező természetességére és magas költségere.

   Ha ilyen táblát veszünk, akkor egy olyan változatot kell kiválasztania, amely nagy méretű fából készült. A szál vagy az aranyozás jelenléte növeli az asztalhoz való tartozását a stilisztikai irányba.

   Arról, hogy hogyan készítsen egy konyhai asztalt az asztal tetejéről, nézze meg az alábbi videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: