Homlokzatok mosogatógéphez 45 cm széles

A beépített háztartási készülékek évről évre egyre népszerűbbek és keresletre kerülnek. Az ilyen eszközök mindegyik második konyhában találhatók. A modern gyártók csodálatos beágyazott mosogatógépeket termelnek, kis 45 cm szélesek. Miután megvásárolt egy ilyen eszközt, csak akkor maradhat, ha tökéletesen megfelelő homlokzatot szeretne felvenni.

Érvek és ellenérvek

A mosogatógép homlokzata olyan dekoratív panel, amely sikeresen lefedi a korpusz összetevőjét. Ez a rész nemcsak dekoratív, hanem gyakorlati funkciót is végez.

A keskeny beágyazott edényeknél 45 cm szélességű elemek számos jelentős előnye van.

 • A konyhai készülékek gondosan kiválasztott homlokzata könnyen elrejtheti és elrejtheti. Ez különösen fontos, ha az ételek mosására szolgáló gép olyan házzal van felszerelve, amely nem illeszkedik a szoba belsejébe.

 • A keskeny mosogatógép homlokzata kiváló védelmi szerepet játszhat. Hasonló komponens jelenlétének köszönhetően az eszköz testét biztonságosan védi a negatív külső hatásoktól. A magas hőmérsékleti értékekről, cseppekről, fokozott páratartalomról, zsíros foltokról beszélünk.

 • A homlokzati elem hatékonyan bezárja a mosogatógép kezelőpaneljét, Ezért a házban élő kisgyermekek nem fognak elérni. A homlokzatnak köszönhetően a gyermek kíváncsiságából érkező gombok kizárják.

 • A keskeny mosogatógép homlokzata révén a konyhai készülékek további zajszigetelését érheti el. Ez különösen igaz, ha az eszköz nem különösebben csendes.

Most fontolja meg, hogy a hátrányok mutassanak a keskeny ételek homlokzatát.

 • Gyakran az ilyen komponenseket összetett telepítéssel megkülönböztetik, ami sok időt vesz igénybe. Például a szerelt típusú homlokzat ilyen problémától szenved.

 • Néhány homlokzati összetevő nagyon drága.

 • Sokféle homlokzatoknak rendszeres tisztításra van szükségük az összes szennyeződésektől, mivel erősen vannak kitéve.

 • Vannak olyan homlokzatok, amelyek speciális festékbevonatokkal vannak borítva. Gyönyörűnek és stílusosnak tűnnek, de mechanikai károkat okoznak. Könnyen karcolhatók vagy károsíthatók más módon.

Panelméretek

A keskeny mosogatógép homlokzatainak mérete változhat. Az elem mérete minden esetben a háztartási készülékek paraméterei alapján kerül kiválasztásra.

A homlokzati panelek szabványos fajtái 45-60 cm-es szélességgel és körülbelül 82 cm magasságban vannak.

Természetesen egy keskeny mosogatógép esetében ajánlatos ugyanazt a keskeny homlokzatot szerezni.

Megtalálhatja azokat a homlokzatelemek ilyen példányait, amelyek kompaktabbak. Ezek a termékek magassága csak 50 vagy 60 cm-es. Figyelembe kell venni azt a tényt, hogy egyes gyártók “kerekíthetik” a technológia szélességének értékeit. Emiatt, mielőtt megvásárolná a megfelelő homlokzatot, javasoljuk, hogy a mosogatógépet önállóan és nagyon óvatosan mérje meg.

Ha hibás méretű homlokzati elemet vásárol, akkor nem lesz lehetséges, hogy helyes, vágjon vagy módosítsa a többi lehetséges módot. Ha megpróbálsz ilyen lépéseket tenni, megzavarhatja az elülső panelek dekoratív bevonatainak integritását.

A vizsgált komponens magassága kissé nagyobb, mint a mosogatógép ajtajának magassága. Nem lehet elfelejteni.

Anyagok és formatervezés

A modern keskeny mosogatógépekhez 45 cm szélességű, különböző anyagokból készült vonzó homlokzatok felvétele. Ezenkívül ezek az elemek különböző formatervezést mutatnak, amelyek alkalmasak a különböző stílusok belső tereire.

Leggyakrabban a hátrányok homlokzata ilyen anyagokból készül.

 • MDF. Az anyagból származó termékek leggyakrabban értékesítik. Az MDF zökkenőmentesen ellenáll a megnövekedett páratartalom szintjének, amely a konyhai készülékek működésének folyamata során következik be. A vizsgált anyag összetételében nincs veszélyes kémiai komponensek veszélyes az emberi egészségre.

 • Fa természetes eredetű. A homlokzati alkatrészek gyártása során ezt a természetes anyagot ritka esetekben használják. A dolog az, hogy a természetes fa költségek nagyon drágák, és szükségük van a legjobb és megbízható felső bevonásra is, ami sok szükségtelen bajt és kiadást teremt.

 • Forgácslap. Ha elülső részt szeretne vásárolni, ami olyan olcsó, célszerű megnézni a fa-chip termékeket. Hasonló példányokat is bemutatunk széles körben. De figyelembe kell venni azt a tényt, hogy ha sérült az ilyen elemek védelmi rétegének integritását, akkor rövid idő alatt elveszítik korábbi formájukat. Ezenkívül a fűtés hatása alatt a forgácslap megkülönbözteti a toxikus anyagokat a formaldehid gyanták jelenléte miatt az anyag összetételében.

Annak érdekében, hogy a tervezett tervezés szebb és stílusosabb megjelenést szerezte meg, kiegészíti a különböző dekoratív bevonatok. A legújabb tervezési kiviteli alakoknak köszönhetően a megfelelő edények mosogatására szolgáló kompakt gépek elrejthetők, hogy szinte irreális, hogy azonnal meghatározza, hogy a háztartási készülékek mögött vannak a homlokzat mögött, és nem egy egyszerű szekrény.

A 45 cm-es szélességű gyakorlati beágyazott eszközök homlokzata ilyen anyagokkal díszíthető:

 • speciális zománcos bevonatok;

 • műanyag;

 • üveg;

 • fém;

 • Vékony faanyag (furnér).

A kész és díszített homlokzati elemek árnyalatai lehetnek a legkülönbözőbbek. A termék lehet fekete, szürke, fehér, vagy utánzó természetes árnyalatok, például dió, tölgy és így tovább.

Kiválaszthatja a tökéletes alkalmas opciót bármely konyha belsejében.

Hogyan lehet a kp?

Nem elég választani egy vonzó homlokzatot, amely megfelel a dimenziós mosogatógépnek. Továbbra is szükség lesz arra, hogy minőségi és megbízhatóan megszilárduljon, hogy a tervezés nedves és erős legyen.

Számos módja van a homlokzati elem telepítésére a beágyazott keskeny ételekhez. A kiválasztott rögzítőelem alapján a homlokzat különböző módon szerelhető fel.

 • Teljes beállítás. Ha a homlokzatelem teljes telepítését választották ki, akkor teljesen meg kell zárniuk a mosogatógép házát. Az utóbbi részleteinek egyike sem maradjon nyitott és észrevehető.

 • Részleges beágyazás. Ez az opció megengedett a homlokzati konyhai készülékekhez. Ugyanakkor az ajtó módja “elrejti” kivételesen a gép fő részét az edények mosásához. A készülék kezelőpanelje továbbra is látható.

Az ajtók ilyen módon telepíthetők:

 • felszerelt;

 • pantográf.

A homlokzati szerelt elemek optimális eloszlást biztosítanak a konyhabútorok ajtók és készülékek között. A vizsgált megoldás fő hátránya a készülék nagy összetettsége. Az ajtók között elkerülhetetlenül extra marad.

Ha az áramszedő rendszert választja ki, akkor az elülső komponenst közvetlenül a mosogatógép ajtajához kell csatlakoztatni 45 cm szélességével. Ennek a módszernek a fő előnye, hogy amikor végrehajtásra kerül, nincs extra hiányosságok és az ajtók elhagyása. Nem fogják felhalmozni a nedvességet vagy a szennyezést. Ezenkívül az áramszedő rendszert egy viszonylag egyszerű szinkronizációs tervezés jellemzi, amely nem figyelhető meg bonyolult mellékletekben.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: