IKEA Hoods: A népszerű modellek és jellemzők áttekintése

A konyha hagyományosan különböző szagokkal társul. De nem minden aroma egyformán kellemes, különösen hosszú munkával. A probléma megoldása Segítség az IKEA Hoods.

Sajátosságok

A márka alatt lévő készülékek elsősorban olcsó és stílusos ajánlatokkal vannak társítva. De a vállalat megpróbálta biztosítani a fogyasztói és kényelmes funkcionalitást. A tápellátás felszerelés lehetővé teszi, hogy “fújjon ki” minden konyhából. Alapvető káros gázok. A struktúrák nagyszerű spektruma és geometriai paraméterei. Ezért kell nagy figyelmet fordítani a kiválasztásukra meghatározott célokra.

A vállalat az egyéni megközelítést a lehető legnagyobb mértékben próbálja végrehajtani. A kétségtelen előny az ideális kompatibilis headset megrendelésének lehetősége lesz. A vállalat aktívan és gyümölcsözően kölcsönhatásba lép az iparág vezető fejlesztőivel. Ezért bármely rendszer (mind a beágyazott, mind az autonóm) nagy teljesítményt nyújt, hosszú időt szolgál. Az IKEA fő stratégiája az optimális energiahatékonyság elérése és fogyasztása.

Lagan

Ezt a módosítást egy kényelmes ár megkülönbözteti, és jó feladatot végez, még a korlátozott funkciók ellenére is.

Biztosítani:

  • Három fokú energiaellátás;
  • Éjszakai háttérvilágítás mód;
  • A levegő eltávolítására irányuló cselekvés vagy a recirkuláción (szénszűrő szükséges, amelyet kiegészíteni kell).

A vélemény alapján ítélve ez a verzió nagyon jól néz ki. Gondosan összeállított utasítások a kipufogógázhoz. Még mindig van stencil a csatolási pontok jelölésére. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen lemondjon mindenféle méréshez és számítástechnikához. Természetesen a svéd fejlesztők létrehozása nem ér véget.

Utkozás

Ez egy másik beépített tervezési lehetőség. A gyártó kijelenti, hogy az energiafogyasztás megfelel a C. kategóriába. Az előző verzióhoz hasonlóan az elszívó képes három különböző sebességgel dolgozni.

A fő paraméterek a következők:

  • Légcsatorna a kisülési módban 320 kockával. m / óra;
  • Légsegülés, amikor akár 152 köbméter is újrahasznosítása. m 60 perc alatt;
  • zaj a kb. 70 dB legintenzívebb munkával;
  • Elektromos motor teljesítmény 0,126 kW;
  • Márkás garancia 60 hónap.

Beépített design kiterjeszthető, míg a teljes felület észrevehetően növekszik. A tervezők a szűrő eltávolítását és mosását szolgáltatták egy rendszeres gépen az edényekhez. A bejövő lámpák segítségével tisztességes kiemelést biztosít a munkaterületről. A vállalat kijelenti, hogy az Utdrag telepítése a szekrények belsejében nem különösebben nehéz. Az ügyfél igényeitől függően a szellőztető csatorna kimenhető vagy optimalizálható a szűrőn való újrahasznosításhoz.

60 cm szélességével a motorháztető magassága 180 mm, a mélység pedig 30-45, 5 cm. A tápvezetékhez való csatlakozáshoz (beleértve) 1380 mm hosszúságú. Kipufogógáz – pontosan 7 kg. Egy órán keresztül a rendszeren keresztül 320 köbméter lehet. m a levegő. Még egy egyszerű ismerőse ezekkel a műszaki paraméterekkel a rendszer tökéletességét mutatja.

A fogyasztók megjegyzik, hogy ez a modell szigorú stílus. Ennek eredményeképpen minden konyhában nyugodtan szerelhető. A könnyű használat és a későbbi mosás is értékelhető. Tervezési anyag elég állványok. Ezért választhat egy ilyen modellt, ha nincs vágy, hogy megismerje a műszaki finomságokat.

Vindrum

A konyhai helyiségekben ez a modell nagyon vonzónak tűnik. Ez egy nemes fekete hangon festett, és tökéletesen harmonizálja ugyanazokkal vagy a kontraszt fejhallgatóval, munkalapokkal. Fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy a csövet is meg kell vásárolnia. Stílusos rajz háttérvilágítás és a legtöbb ember. Az elektromos vezeték (1,38 m) általános hosszúságával a tervezés teljes tömege 11,5 kg.

A nem túl kifinomult emberek kifejezett előnye a vezérlőberendezés egyszerűsége. A szállítási készlet tartalmaz egy pár szűrővel, amely abszorbeáló zsírt tartalmaz. Ezeknek a szűrőknek a készüléke lehetővé teszi, hogy mosogatógépekben mossuk őket. De ezt megteheti, és manuálisan, ha speciális eszközöket használ. A felhasználók ítélete az, hogy a feladatot a kapucnis 100% -kal hajtja végre.

Vindig

Ha nem klasszikus fehér színű, hanem a praktikusok szerint, ez a verzió, amely az egyik legjobb. A 23,5 hüvelyk szélességével a design 17,75-ös mélységgel és magassága 44,5 hüvelyk. A kapucnis tömeg eléri a 13 kg-ot. A cső átmérője 240, a mélység – 250 mm. Lenyűgöző rendszer teljesítménye, 60 perc alatt akár 600 kockát is szivattyúzhat. m a levegő.

A kézbesítési csomagban már tartalmaz egy zsír abszorpciós szűrőt. A rendszert mind a káros összetevők kívüli eltávolítására is telepítheti, és a levegő minimális kibocsátását a külső térre történő tisztításához. A kezelőpanel helye elég kényelmes. A fő arctervek edzett szemüvegekből készülnek. Ezek nem csak teljesen biztonságosak, hanem nem jelentenek különleges nehézségeket a tisztításkor.

A teljes körű munka biztosítása érdekében rugalmas “NITTIG 150” módosításra van szükség. Újrahasznosítási módban javíthatja a rajzműveletet a Coal Filter Fil 559 telepítésével. Annak ellenére, hogy a szivattyú levegő nagy teljesítménye, a zaj intenzitása 70 dB-re korlátozódik. Ha a rendszer újrahasznosításra működik, akkor képes 339 kockára frissíteni. M. levegő, míg a zaj elérheti a 73 db-t. A villamosenergia-fogyasztás eléri a 0,25 kW-ot, a hálózati feszültségstandardot – 220 és 240 V között.

Alternatív tervek

Jelentős előnyök is hozhatják a “Merverk” húzó blokkot is. Ez még produktívabb, és egy óra alatt akár 625 kockát is visszaállíthat. M. levegő. A termék szélessége – egy kicsit több mint 56 cm, és mélysége eléri a 355 mm-t. A tömeg pontosan 10 kg, összeszerelni kell a kapucni kell. A szekrény ajtaját követi, csak úgy, hogy harmonikus megjelenést biztosítson.

A telepítés mind a hagyományos, mind a felfüggesztett szekrényben engedélyezett. A tisztítót a szelephez csatlakoztathatja a “Nittig 150” flexibilis csövekkel. Az újrahasznosítási mód a Fil 440 szűrőn is tisztítást igényel.

A kiváló teljesítmény a “Grill” módosítását is bemutatja, amelyet segítség nélkül kell gyűjteni. Szélesség 898, mélység – 499, és magasság 360 mm.

Ami fontos, mint a “grill” beállítása 3 szűrővel. A fogyasztók is kapnak egy pár LED-t. A nagy légzáró terület javítja a teljesítményt. Az építési súly eléri a 18.85 kg-ot. Elektromos energia fogyasztását megfelel kategória normák, akár 439 kockát lehet tisztítani során forgatási folyamatot. m Air / óra.

Annak érdekében, hogy ez az üzemmód teljes mértékben megvalósítható legyen, a 440-es sorozatú szűrőnek szüksége lesz. A teljes motorteljesítmény eléri a 0,265 kW-ot. A fogyasztók kérésére a “grill” dekoratív csövével van ellátva. A maximális motorforgalom két módjában végzett zaj eléri a 66 és 73 dB-t. Kétségtelen, hogy ez elég tisztességes mondat. Az eszközök teljesítménye kb. 300 kocka. Egy órányi levegő lehetővé teszi, hogy biztosítsa a 8-10 kV-os konyhában lévő légkör tisztaságát. M.

Az erősebb kivonatoknak van értelme, hogy csak nagyon nagy helyiségekben vagy különösen aktív hobbival rendelkezik a kulináris élvezetekkel. Bármely modell úgy van elrendezve, hogy kikapcsolhatja a húzó komponenst, és kivételesen háttérvilágítást hagyhat. Mint a termék bármely más márka, beágyazott IKEA kivonatokat kell telepíteni szigorúan át a sütőben, és / vagy egy főzőfelület. A tervek automatikusan abbahagyhatják a munkavégzést, ami lehetővé teszi az elektromos áramfogyasztás további csökkentését.

Az IKEA beágyazott kapucnis áttekintése a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: