Lehetőség van egy mosogatógép megnyitására, miközben dolgozik, és hogyan kell csinálni?

Mosogatógép egy egyszerű design, amely elég könnyen használható. De először fontos, hogy megismerjék a használati utasítást, és megfeleljenek a kötelező szabályoknak. A kiadványunkból megtudhatja, hogy lehetséges-e a mosogatógép ajtaját megnyitni az összesített munkához.

A mosogatógép használata

Az edények, evőeszközök és egyéb konyhai eszközök összesítésének betöltése szigorúan a megfelelő kosarakra és tálcákra kell fordulnia. Jellemzően a nagy tételek a mosogatógép alsó részébe kerülnek, és kicsiek a tetején.

A villák, a kanalak, a kések külön vannak elhelyezve, és ha egy ilyen tálcát nem biztosítják az autóban, akkor jobb, ha megvásárolhatja saját, és újrahasznosítja a mosó kamrát.

Por (gél, tabletták) mosáshoz, öblítéshez és sóhoz is elaludt (öntött) olyan speciális rekeszekké, amelyek külön-külön tervezettek.

Ezután adjunk további ajánlásokat a mosogatógép üzemeltetésére:

 • Mielőtt letölti az edényeket a mosogatóba a gépbe, meg kell tisztítani az élelmiszermaradványokat;
 • NE van az edények túl közel egymáshoz, és ne terheljék a vevőkészülékeket – különben rossz minőségű mosást kaphatsz;
 • Hosszú tételek (fejléc, zaj és mások) vízszintes helyzetben vannak;
 • A meztelen tételekhez, beleértve a kést, külön tálcák is vannak, és a tervezett módon kell használni őket;
 • Mielőtt a “Start” gombra kattint, hogy válassza ki a megfelelő módot, és ellenőrizze, hogy a pengék szabadon mozogjanak.

Nyissa ki az ajtót, míg a mosogatógép karbantartása – ez azt jelenti, hogy a mosogatóhoz programozott teljes folyamatot le kell állítani. De nem lesz olyan könnyű. Az előre nem látható helyzetek elkerülése érdekében az ilyen típusú modern eszközöknek a megfelelő blokkok vannak.

Mely esetekben a mosogatógép automatikusan blokkolhatja munkáját:

 • A villamos energia elérésének hiányában (a biztosíték leégett, az elektrokabylor sérült, és így tovább);
 • A mosó kamra rosszul zárt ajtójával a készülék nem fog működni – meg kell próbálnia bezárni az autót;
 • Amikor a tömlő eltömődött, vagy az aquasentor problémái merültek fel (az első esetben a második esetben meg kell tisztítani, a mosás módjának módosítása);
 • Amikor aquastop dolgozott – ellenőrizze a szivárgás technikáját.

Ezek és más segíthet a mosogatógép hibakódokat adhat ki. Mindez az egyes egységek használatára vonatkozó utasításokban és szabályokban szerepel.

Használat előtt meg kell vizsgálnod a gyártó összes ajánlását, és kövesse őket – így a mosogatógép hosszabb ideig tart.

Biztonsági technika

A mosogatógépek működtetésekor szinte lehetetlen megsérteni magát, mindazonáltal biztonsági technikusokat kell betartani ebben az ügyben:

 • A készülék összekapcsolása, biztosítja a földet – ez szükséges az aggregátum normál működéséhez és a tulajdonosok biztonságos használatához;
 • öntsük (elaludt) detergens jobb gumi kesztyűvel;
 • Ha az autó már működik, ne érintse meg a fűtési részét;
 • Ha az edények mosása során hibás működést észlel, akkor a készüléket le kell állítani és le kell állítani a tápegységből, és a varázsló hívása után, vagy maga a javítás, ha megérti az ilyen struktúrákat;
 • Ne rohanjon az ajtó kinyitásához közvetlenül az egység vége után – az edények még mindig melegek lehetnek, és fennáll az égés veszélye.

Ugyanezen oknál fogva nem javasoljuk, hogy a munkája során a gép ajtaját kinyitja. Ha nincs blokkoló, akkor egy ilyen akció az árvizet a konyhában, és a forró fröccsenés a tulajdonosba repül. Tartsa be ezeket az egyszerű szabályokat minden egyes felhasználói mosogatógépnek, függetlenül attól, hogy milyen márka és modell áll a konyhában.

Hasznos tanácsadás

Ha a program aktiválása és a mosogatógép elindítása után még mindig több piszkos kávéscsésze vagy tányérot találtál, és nem akarja egyszerűen kézzel, akkor megpróbálhatod “kiabálni” őket az egységben. Általában a mosogatógépek modern modelljeinek gyártói szerint egy ilyen cselekvés lehetséges.

Fontolja meg, hogy milyen esetekben és hogyan lehet megtenni, ha az autó működik.

 • Nem mindig lehet megnyitni az ajtót, csak rázza meg – A legtöbb esetben egy záróeszköz fog működni. Ehhez állítsa le a mosogatót, majd növelje az eszközt. Készüljön fel arra a tényre, hogy a folyamat meg kell indítania újra, azaz a gépet a kívánt módba kell programozni, az egykori program az ajtó nyílásával “kísérik”.

 • Nos, ha van egy speciális gomb a mosogatógép vészleállásához – Az ilyen másolatok drágábbak, de több lehetőséget biztosítanak. A készülék leállítása, majdnem azonnal (3-4 másodperc után) megnyithatja az ajtót, és letöltheti a maradék piszkos ételeket az autóba. Azonban figyelembe kell venni a következő árnyalatokat: az ilyen “szám” csak 30-40 perc elteltével történik.

 • A készülék “lehetővé teszi” az ajtó megnyitását, ha dolgozik, ha különleges érzékelővel rendelkezik a programok visszaállításához. De ha az érzékelő nem működik, a víz egyszerűen követi a padlót, és az árvíz nem kerülhető el. Ehhez készen kell állnia – ez már olyan hiba, amelyet meg kell távolítania.

És mégis, a szakértők hívja fel a tulajdonosok, hogy ne siessen, mielőtt betölti a konyhai eszközök a mosogatógépbe, hogy ne felejtsük el, hogy a piszkos edényeket, és nem kell megállítani a folyamatot indított.

Jobb, ha a működés során nem érintse meg a készüléket, és kattintson a “STOP” gombra csak a hibás működés észlelése esetén.

By the way, a végén a mosogató, az autó automatikusan kinyitja az ajtót 2-3 percig, De, mint fent, várjon az edények teljes hűtésére, és csak engedje el az egységet. Ha a mosogató után nem lesz képes megnyitni az eszközt, meg kell hívnia a mestereknek – beszélünk a blokkoló rendszer meghibásodásáról.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: