Modell tartománya Lada Konyhai lemezek és utasítások használatához

Bármely hostess esetében egy alapos és szigorú megközelítés különös, ha konyhai tűzhelyet választ. Ugyanakkor magas színvonalú, produktív, modern design, útlevél és garancia. Lady Gas Plates “Lada” nem kevésbé funkcionális, mint a külföldi analógok technológiája, de jelentősen olcsóbb, és nem lesz olyan probléma, mint egy adott pótalkatrész keresése – termékek hazai.

Érdemes megjegyezni ezt A modern gáztűzhely gyakran nem csak gáz, hanem kombinálva, és a hostess főzőlapja egyre gyakrabban és gyakrabban.

Sajátosságok

A Volgograd “Lada” konyhai kályhák vonala ötvözi a klasszikus kialakítást és a gyártó által kínált funkciók sorának összes szélességét. A 4-korf és 2-forró lemezek átlagos teljesítménye meglehetősen erősen változik. Vannak lehetőség:

 • grill;
 • elektromos gyújtás;
 • Gázellenőrzés Korfork és sütő.

A harmadik bekezdés nagymértékben kapcsolódik a biztonsághoz – ha a gázégető leáll, akkor a gázellátás azonnal leállítja az automatikát.

Nézetek

A modellek legszélesebb választékát a következő típusok képviselik.

 • Ha a konyha kis méretűek – meglehetősen lehetséges egy kis lemez, amely csak 2 égő. Az ilyen konyhák Dachasban vannak, és kis apartmanokban.
 • A tágasabb konyhához 4 égővel rendelkező szabványos változatok állnak rendelkezésre.

A modellek használata égők megfelelő európai szabványok, a legtöbb lemezek vannak rekeszek, ahol lehet tárolni ételek, a magassága minden lemezen állítható lábak segítségével egyetemes. A rács, amely lefedi az égőket, a kályha támogatási támogatási területét, amely kiterjeszti a működés idejét és növeli a termék erősségét.

A gázellátást úgy döntöttek, hogy olyan mechanikus forgószelepeket alkalmaznak, amelyek olyan pozíciókat tartalmaznak, amelyek garantálják az égő minimális és maximális gázellátását. Szakértők következtetései egyértelműen beszélnek a Lada technika kiváló minőségéről.

Biztonságos működés – A háztartási készülékek problémája. Emiatt a kályhákba telepített Ellenőrzött gázellátó rendszer: Abban az esetben, ha a kék üzemanyag megszakadása megáll, a gáz azonnal leállt – függetlenül attól, hogy hol történt, a sütőben vagy az égőben. Ennek megfelelően minden gázszivárgás megakadályozható.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a fogyasztók különösen értékelik: nincs szükség időre és finanszírozásra, hogy újra és újra ellenőrizze az élettartamot.

A lemez bármely felületét meg lehet mosni, mert a gyártás során speciális bevonatot alkalmaztunk, amelyhez a mechanikai vagy kémiai hatás lehetetlen volt alkalmazni.

A gyártó csatolta az összes erőfeszítést, hogy az előállított termékek kiváló minőségű és szép. A legszélesebb színspektrumok modelljei (és klasszikus fekete-fehér színekben és barna termékekből, amelyeknek rozsdamentes acélból állnak).

Olvasson tovább  Minden mosogatógépről Lerán

Népszerű modellek

Az utolsó felmérések eredményei szerint biztonságosan feltételezhető, hogy a Lada az egyik legfrissebb gyártóvállalat, amely a legfejlettebb és a vásárlók legújabb keresletét kínálja az otthoni gázkályhák fejlesztésében. Ennek bizonyítéka a legnépszerűbb modellek.

Lada-14.120-03 BN

Ez egy nagy 4 forró lemez, amely piezoelektromos gyújtási rendszerrel van felszerelve. És egyidejűleg bekapcsolnia kell a gázellátásokat, és elektromos rendszerrel nyomja meg a rendszer rendszerét. 55 liter térfogatú sütő, a hőmérséklet-rezsim beállítása 140-280 Celsius fok. A sütő maximális hőmérséklete 20 percnyi fűtés után következik be. Méretek lemezek: 500x520x850 mm. Az előnyöknek tulajdonítható Volumetrikus magas hőmérsékletű sütő, jelentős mélységgel, automatikus megközelítéssel, az élelmiszer-részecskék elleni védelem a papír főzés során.

A hátrányok, megjegyezzük, hogy az égők gázellenőrzésének hiánya, nincs “gyermek elleni védelem”.

Lada-14.120-03 wh

Méretek lemez 500x520x850 mm. Mechanikus vezérléssel felszerelt forgó kapcsolószelep alkalmazása minden égő számára. A sütő ajtója kettős tónusú üveggel rendelkezik. Kapacitás sütő 55 l. Az égő gázellátás-vezérléssel van felszerelve. A főzőlap és a belső felületek tartós zománcos bevonattal rendelkeznek. A modell hagyományosan jellemző Kiváló minőségű, egyszerűség a kontroll, a biztonságos használat, a sárgaréz szekrény vezérelt gázégője. A klasszikus design, kiváló minőségű zománcos bevonatok modern funkcionális elemei vannak.

A hátrányok csak az a tény, hogy a “gyermekvédelem” hiányzik.

Lada-1217

A kétajtós modellt úgy tervezték, hogy léggömb cseppfolyósított gázt használjon, ahol nincs lehetőség az állandó gázellátó rendszerhez való csatlakozásra. Méretek 500x300x75 mm, súly 6 kg. A zománc munkaterületének bevonása, a sütő nincs megadva, nincs gázszabályozás. Ez az egyszerű összeszerelés legerőtlen, kisméretű kislapot, amely nem különbözik a kiváló minőségben. A lemez tömege lehetővé teszi, hogy egy kocsi esetében tegye. A felületi tisztítást nagy zománc minőség biztosítja.

Lada-1489

Ez egy másik könnyű tűzhely sütő nélkül. Ez elsősorban a városon kívül használható. A rack polcok segítenek kényelmesen bomlik a terméket az ételeket. Méretek 500x580x850 mm, Súly 30 kg. 4 égő teljes teljesítmény 7,8 kW (2×1.9, 3.0 és 1,0). A tűzhely elektromos rendszerrel van felszerelve. Acélégők a zománcos bázison az acél rácskal borítottak. A főzőpanel és a ház hőálló zománcozott.

Ez a modell kiváló asszisztens lesz az ország hostessének, vagy egy kis vidéki házban. Cook itt nem sokkal nehezebb, mint az otthoni konyha a szokásos standard lemezen. Nincs sütő, de az áruk költsége és a 100% -os használhatóság megelégedik a “mezőfeltételek” kéréseit. A polcokon lévő helyek elég eléggé, könnyedén elhelyezhetnek mindent – a termékektől a konyhai eszközökig.

Olvasson tovább  Mosogatógépek Schaub Lorenz

A hátrányok – javasolhatja az állványok további megerősítését (rögzítés a falra).

Lada-Ebchsh 5-4-5.5 / 7-220 “Electra”

Ebben a költségvetési modell (összes méteres szélesség), amely egyesíti tömörség, kellemes design, az optimális a funkciók, a következő lehetőségek végrehajtását. A főzőpanelnek 4 elektrokonforfakja van. Kompakt sütő, amely 2 függőleges függőleges (mennyezet és alsó), természetes konvekciót hoz létre, azaz a sütő teljes térfogatában lévő levegő simán keveredik.

A kezelőpanel megjeleníti azt a hőmérsékletet, amely beállítható egy forgószabályzó segítségével nulla és +280 Celsius fok között. Miután a kiválasztott mód nem változik, a TENI automatikusan támogatja azt. A sütőben van egy háttérvilágításjelző, amely be van kapcsolva, ha a szabályozó megváltoztatja a hőmérsékletet. Ez megszűnik, ha a hatalmak ki vannak kapcsolva. A sütő alatt van hely a konyhai eszközök.

Ajánlások a választáshoz

Mi felsoroljuk, hogy a fő kritériumoknak megfeleljenek a modern tűzhelynek.

 • Ma a legnépszerűbb szabvány 600 mm szélesség (amely nem törli a 900 mm-es titánlemezek jelenlétét, amelyek mindenki számára nem alkalmasak, és sokkal drágább). A lemezeket magasságbeállítási támogatással kell felszerelni.
 • A legnépszerűbb főző tűzhely ma – Üvegáru, Bár a zománc bevonat olcsóbb, és nem nagyon rosszabb az ő álláspontjához. Egy másik lehetőség – a rozsdamentes acél speciális fajták matt vagy polírozott bevonata. Az utóbbi fő hátránya az árak példakénti különbsége, a fenti bevonatokkal, sokkal drágábbak.
 • Az égők méretének és száma szerint a szabványok nem változnak (A gyakorlatban ellenőrzik őket) – 4 vagy 2 (kis méretű konyhákhoz). Ismerje meg a tűzhelyet az égők számával több mint négy a lakás vagy az ország lakóépület körülményei között – nagy ritkaság, kivéve egy gazdag családot, ahol sok gyermek.
 • A sütők a modern lemezek 99% -ával vannak felszerelve, Ez egy kötelező attribútum a lakásban, a kivétel lehet azok a modellek, amelyeket valahol a városon kívül terveznek.
 • Sokan az eladó zavarja A gázvédelem jelenléte – Ez a biztonság fontos kérdése.
 • Elektrofiggig nagy kényelmet biztosítanak, ha használják, kizárják a megfelelést a mérkőzések / öngyújtók / alváz, de megkövetelik a csatlakozás elérhetőségét a hálózati hálózathoz, amely nem mindig lehetséges, különösen akkor, ha a Lada 1217 típusú lemezt használó gázpalackokkal használják.

A Lada márkájú gázlemezek vonala megkülönböztethető a következő árnyalatoktól:

 • alacsony áron vonzza a potenciális vásárlókat;
 • A kiválasztás a modern, vonzó design megoldások, egyáltalán nem rosszabb termékeket más, jól ismert és a „támogatott” vállalatok;
 • A modellek méretének változékonysága, amelyek bármilyen, akár a városi vagy a víkendházi konyha legközelebbi térébe is illeszkednek;
 • A legtöbb modellben van egy elektromos regiszter és gázmotorvezérlés;
 • A lemezmodellek szándékosan megfosztják a nem túl gyakran használt kiegészítőket, amelyeket a tulajdonosok gyakorlatilag nem használnak;
 • Minden módosítás speciális védőpajzsával van felszerelve az égők mögött, megakadályozva a konyhai fal szennyeződését fröccsenően, ha van egy edények intenzív előkészítése.
Olvasson tovább  Hogyan készítsünk egy konyhát egy modern stílusban?

Azt kell mondani, hogy a negatív működési pontok nem lehet megfosztani, és ilyen, úgy tűnik, kiváló termékek. Az alábbiak a mínuszok tulajdoníthatók:

 • Nem minden modellnek van visszahúzható modulja az edények tárolására;
 • A lemezek szállítása / mozgatása során figyelembe kell venni az oldalsó panelek és a ház viszonylag vékony fémjét, annak érdekében, hogy elkerüljék a gondatlanul való deformációt, és a sérült rész cseréje nem mindig lehetséges a lehető leghamarabb.

Természetesen a lemezek költségvetési verzióiról beszélünk, ezért azonnal lehetetlenné kellene követelni tőlük, hogy minden szempontból túl sokat igényelnek tőlük.

Használati utasítás

Általános tanácsokat adunk, hogyan kell megfelelően kihasználni a hazai konyhai lemezeket “Lada”.

 • Az elektromosan felszerelhető rendszer, a lemez nem lesz nehéz még a gyermek.
 • Az égők cseréje, amelyek közül az egyik súlyosan égő, a csúcstechnológiai európai lemezeken általában egész örökkévalóságot igényel, és felhívja a mesterek teljes brigádját “a házba”. Szétszerelés és javítás a készülék általában egy személy segítségével legprimitívebb eszköz, amelyre szükség van szétszedni az esetben, lecsavarja a pár csavar, javítsa ki a hibát, és ismételje meg a lépéseket fordított sorrendben.
 • Hőmérsékleti beállítás (ha szükséges, és a legelterjedtebb vízvezeték és főtt készségek jelenléte) szintén legalább időn belül történik.

Vélemény

Napról napra a következő kép figyelhető meg szinte minden szakosodott üzletben: A zavaros vevők elveszik a javasolt drága berendezések hatalmas választékában, mert nem tudnak valamit választani. A legjelentősebb helyen, ahol a vevő nézete először esik, a gyártók legsúlyosabb, drága termékei vannak, amelyek nagyon különböznek a nonszenszektől (de a nem kevésbé minőségi) hazai termelésből.

Tény, hogy az orosz gyártók az elmúlt negyed évszázad termék elég megbízható, biztonságos és versenyképes háztartási berendezések, amelyekben a termékek a márka „Lada” lehet benne. Az élettartam nem rosszabb a híres védjegyek lemezei, amelyek nem lehetnek örülni. Továbbra is fogyasztóink támogatják a hazai termelőt, és nem fizetnek extra pénzt csak a híres márka előmozdítására.

A “Lada” konyhai lemez megfelelő telepítéséhez lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: