Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

A mai mosogatógép ma nem luxus, de elengedhetetlen háztartási készülék, amely elég időt takarít meg. Ezt a szegmenst számos olyan gyártó képviseli, akik viszont számos olyan modellt kínálnak, amelyek hasznos funkciókkal és innovatív technológiákkal rendelkeznek. A keresletben részt vevő gyártók magukban foglalták az olasz márkájú DELONGHI-t, amelynek modelltartománya számos érdekes és funkcionális modellt tartalmaz az edények mosásához. Egy mosogatógép kiválasztása, meg kell ismerkednie a választékkal, fedezze fel a kívánt modell előnyeit és jellemzőit.

Mosogatógépek Delonghi

Sajátosságok

A DELONGHI gyártó különböző osztályú mosogatógépeket kínál – az elefántról a prémiumba. A kivétel nélküli összes eszközt kiváló minőségű szerelés, könnyű működés, kiváló opciók, emlékezetes tervezés és megfizethető költségek jellemzi. Készítsen eszközöket Olaszországban, Magyarországon, Romániában és Oroszországban.

Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

A kiváló minőségű háztartási készülékekben rejlő szabványos paraméterek mellett a Delonghi mosogatógépek más pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek.

 • Nagy energiahatékonyság, Mi garantálja az alacsony erőforrás-fogyasztást működés közben. A legtöbb modellnek van energiahatékonysági osztálya++.
 • Megfizethető és érthető menedzsment. A program futását és kiválasztását érintőgombokkal végezzük, és a munkavezérlés biztosítja a folyamat megjelenítését a mini-kijelzőn.
 • Különleges biztosítékok, A feszültség és a hálózati túlterhelés védelme.
 • Teljesen csendes munka, amely lehetővé teszi az eszköz elindítását a nap bármely szakaszában.
 • Speciális szűrő rendszer. Az öntisztításnak köszönhetően az egységszűrők nem ütköznek.
 • Széles funkcionális, Beleértve nem csak az alap program a mindennapi mosogatás, hanem egy speciális lehetőségekkel.
 • Tömörség, Mi teszi őket bármilyen konyhában, még a legcsodálatosabb.
 • Teljes védelem ellen.
 • Fény és hangnyomtatás. A felhasználó mindig tudja, hogy mennyi mosószer az autóban, amikor a mosási ciklus vége.
 • A mosószerek használata 3 in 1, mi hihetetlenül kényelmes és nyereséges.

A DELONGHI másik előnye a mosogatógépek modellje.

Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

Hatótávolság

Minden javasolt Devonghi aggregátum a választás kényelméhez külön gyűjteményekkel, kategóriákkal és csoportokkal történik. A szerelési típként a mosogatógépek három kategóriába sorolhatók.

 • Beágyazott. Ezek olyan struktúrák, amelyek nem sértik meg a konyhai fülhallgató egységét. A beágyazott szerkezetek fényes képviselői a DDW06s Cristallo Ultimo, DDW06S granulátum platina.

Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

 • Különálló. Ezek külön-külön vannak telepítve, miközben tökéletesen illeszkednek a szoba kialakításában. A népszerű autók közül a DDWS09f Quarzo, a DDWS09s Agate.

Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

 • Asztali. Ezek miniatűr modellek, amelyek a végén vagy alatt helyezhetők el, valamint a polcon, a pulton. A kompakt asztali eszközök iránti keresletben a DDW05T SAPHIRE és DDW07T FRIDERE modellek figyelembe veszik.

Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

Méretben az eszközök három fő csoportra oszthatók.

 • Teljes méretű. Ezek 60 cm széles eszközök, ideálisak a tágas konyhához.
 • Keskeny. Ilyen modellek (szélesség 45 cm) ideálisak kis konyhákhoz.
 • Kompakt.

A kapacitáshoz választhat egy mosogatógépet 5/9/15 teljes ételekhez.

Ezenkívül a DELONGHI mosogatógép színben választható – a gyártó fehér és fekete opciót kínál.

Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

Használati utasítás

A készülék telepítése és csatlakoztatása előtt óvatosan meg kell vizsgálni azokat a használati útmutatót, amelyben mindent leírnak. Az eszköz első bevezetése üresjáratnak kell lennie (betöltött ételek nélkül), hogy öblítse az összes elemet, megszüntesse a gyári szemetet, a kenést, és ellenőrizze az összes mechanizmus csatlakoztatását és megbízhatóságát. A kezdet ellenőrzése után meg kell adnia a készüléket, de csak akkor mossa le az edényeket.

Mosogatógépek Delonghi

Mosogatógépek Delonghi

A rakodót tartalmazó mosogatógép elindítása több szakaszban is tartalmaz.

 • Az edények betöltése (mindent meg kell tisztítani az élelmiszermaradványokat). A bunker minden egyes típusára vonatkozóan különleges hely van hozzárendelve, így követnie kell a szekvenciát.
 • Mosószerek hozzáadása (por, só, öblítés).
 • A szükséges mosási mód kiválasztása (az edények szennyezésének mértékétől függ).
 • Futóeszköz.

Mosogatógépek Delonghi

A DELONGHII ételek mosási modellek, valamint kiváló funkcionalitás mellett lehetővé teszik az összes nagyobb összeszerelési csomópont egészségét és működtetését, ami a gépben a megbízható diagnosztikai rendszer jelenlétének köszönhető. Ezért, a legkisebb kudarcokkal és bontásokkal, egy speciális kód, amely tájékoztatja a problémát az összesített kijelzőn. A leggyakoribb alfanumerikus hibakódokat az alábbiakban adjuk meg.

 • E1, Tájékoztatás arról, hogy a vizet hosszabb ideig toborozzák a töltőszelepen keresztül. Lehet, hogy némileg oka lehet: gyenge nyomás a vízvezetékrendszerben, az üzemanyag-szelep kudarca, a gép ajtajának gyenge lezárása.
 • E4, Vízszivárgás. Az Aqua STOP rendszernek köszönhetően a mosás folyamata befejeződött, és elkezdődik a szivattyú.

Ezenkívül a készülék hosszú távú működésével rendelkező felhasználók szembesülnek némi kudarcokkal és bontásokkal, amelyek egymástól függetlenül – víz maradványok a kamrában, a gyenge mosás és az edények hiányos szárítása, valamint szűrők és tömlők blokkjai.

Ha javítja magát, nincs lehetőség, jobb kapcsolatba lépni a szervizközponttal.

Mosogatógépek Delonghi

Értékelések áttekintése

A tapasztalt felhasználók és a Delonghi mosogatógépek új vásárlóinak számos áttekintése alapján néhány következtetést lehet tenni. Szerkezetek intuitív vezérlés, elég tágas, annak ellenére, hogy a tömörség, ami szintén egy jó előnyt, szinte néma munka közben és megfizethető. Egyes felhasználók megemlítették a fél terhelés jelenlétét, amelyben a mosás minősége kiváló, és intenzív üzemmódban marad, ami lehetővé teszi még szennyezett ételeket is – serpenyő, serpenyők, bassens.

Mosogatógépek Delonghi

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása